Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.
Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Вісімнадцятий форум видавців у Львові!

З 14 по 18 вересня відбудеться Вісімнадцятий форум видавців у Львові! Тернопільське видавництво «Навчальна книга – Богдан» запрошує відвідати презентації нових книг , що відбудуться у рамках форуму З програмою заходів можна ознайомитись на сайті видавництва: http://www.bohdan-books.com/news/show_332/

Россия начала агитировать восток Украины против Януковича.

Нардеп Святослав Олийнык заявил, что Россия запустила мощную политтехнологическую кампанию в юго-восточных областях Украины с целью дискредитации и снижения рейтинга Партии регионов и президента Виктора Януковича.

 «Россия откровенно начала очень мощную и жесткую экспансию на юго-восточных территориях Украины. Это выглядит следующим образом – забрасываются достаточно массированные идеологические и технологические десанты, которые активизируют маргинальные слои населения – ядро электоральной поддержки Партии регионов, против Виктора Януковича персонально», – сказал депутат. По его информации, данная кампания разворачивается в основном на территории Харьковской, Донецкой, Луганской областей и в Крыму.

«Там идет конкретная агитация представителей России против Партии регионов и Януковича и за Путина. Это намного сложнее, чем нам кажется. Это большой геополитический процесс», – добавил нардеп.

Как отметил Олийнык, Россия ведет подрывную деятельность по активизации среди населения соседних государств, в данном случае – Украины, движений в пользу восстановления Советского Союза. Депутат связывает это также с какими-то не известными широкому кругу политиков особенностями переговоров по газу и другими экономическими вопросами между Россией и Украиной.

«В одном Днепропетровске 60 организаций общественных, в том числе ветеранов войны, детей войны, подписались под меморандумом в поддержку Путина против Януковича. Это состоявшийся факт, это произошло в пятницу в Доме профсоюзов в Днепропетровске», – добавил политик.

Олейник также подчеркнул, что когда Россия запускала различные политические технологии после конфликта с Грузией, то рейтинг президента Михаила Саакашвили достигал 60-70%, в то время когда самый высокий рейтинг Януковича – это 15% в 3-4 восточных областях. «Это значит, что украинской власти необходимо срочно искать поддержку в центральных и западных областях страны, что требует радикального изменения принципов и методов работы. В противном случае Янукович может повторить судьбу Горбачева, который остался президентом без государства», – сказал Олийнык.

Источник: Левый Берег

Севастополь планують зробити...курортним містом.

Севастополь планують перетворити на курортне місто. Місцева влада пропонує створити умови для заходу в порт великих круїзних лайнерів. Іноземці, які прибуватимуть сюди морем, могли б поповнити місцевий бюджет і подовжити туристичний сезон до 8 місяців, повідомляє Вікна.stb.ua.

Щоб втілити в життя задумане, в Агенції економічного розвитку Севастополя пропонують збільшити пристань пасажирського порту завдяки ділянці Мінної стінки. Цю територію нині орендує Чорноморський флот Росії.

Тож, щоб круїзним лайнерам причалювати, військовим кораблям доведеться посунутися, щонайменше на 100 метрів. Однак такі рішення ухвалюють на міждержавному рівні.

Та перетворити Севастополь на пасажирський порт коштом інтересів Чорноморського флоту Росії — химерна перспектива, кажуть експерти. Сусідство з чужоземними лайнерами, навряд чи сподобається російським військовикам.

У разі непоступливості росіян місцеві фахівці пропонують альтернативу. Це проект будівництва 300-метрового пасажирського причалу далеко від військових кораблів, в Артбухті або на Кришталевому мисі.

16 вересня цей проект представлять на інвестиційному форумі. Якщо ініціативу схвалять, для зведення першої в Криму пристані для великих лайнерів, почнуть шукати спонсорів.

На АЕС у Франції прогримів вибух..

  • 12.09.11, 15:55
Це вже наче фронтові повідомлення.
http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?na_aes_u_frantsiyi_progrimiv_vibuh_ye_zagroza_vitoku_radiatsiyi&objectId=135008
На АЕС "Маркуль" у південно-східній Франції стався вибух.

За попередньою інформацією, в результаті інциденту одна людина загинула, троє постраждали.

Існує ймовірність витоку радіації.

Вибух стався близько 11:45 за місцевим часом після займання на майданчику для зберігання радіоактивних відходів.

Місце події оточене, на території АЕС працюють пожежники і представники префектури Ла Гард.

Для евакуації поранених у електростанції чергує вертоліт.

АЕС "Маркуль" була введена в експлуатацію в січні 1956 року. Електростанція оснащена трьома реакторами, які працюють на урановому паливі.

Сервіс "ЯК-Сервіс" (частина V) прибирають свідків..

Почалось прибирання свідків у справі Ярославської авіакатастрофи:
Нагадаю, що були інтерв'ю з місцевими жителями (їх теж приберуть, хоч ми може й не дізнаємось про це), котрі спасли вцілілого хокеїста, і вони казали, що він був у доброму стані.. Потім МЧС-ники Росії стверджували, що його спасли саме вони.. Потім було відео, на якому було видно, що ніяких "90% тіла" хокеїста Галімова не обпечено. Всі ЗМІ, наче "змовившись" повідомляли про його важкий стан. Потім було повідомлення, що його хотіли перевезти в клініку в Германії. НЕ ДАЛИ..   
океїст ярославського "Локомотива" Олександр Галімов, який вижив після катастрофи літака Як-42 в Ярославлі, помер в понеділок у московському НДІ імені Вишневського.

Лікарі боролися за життя Галімова п'ять днів, проте врятувати його не вдалося. 

Постраждалий отримав в результаті катастрофи Як-42 до 90% опіків тіла.

Стан хокеїста Олександра Галімова залишався важким.

"Уранці 12 вересня, незважаючи на проведену терапію з використанням усіх можливих сучасних методів лікування, в опіковому центрі Інституту хірургії імені Вишневського помер Олександр Галімов від опіків, не сумісних з життям", - цитує повідомлення  НДІ імені Вишневського Інтерфакс.

Таким чином, число жертв катастрофи літака Як-42 в Ярославлі, на якому була хокейна команда "Локомотив", збільшилася до 44 осіб.

Зараз у лікарні перебуває бортінженер літака, якому вдалось вижити. Його стан середньої важкості."

В Закарпатье отказались от исполнения гимна Венгрии

  • 12.09.11, 14:41
Була недавно замітка, що на Закарпатті в райраді грають гімн Угорщини перед відкриттям сесії, - тепер відмінили

Депутаты Береговского райсовета
Закарпатской области отказались от исполнения государственного гимна
Венгрии перед началом сессионных заседаний.

9 сентября они отменили свое решение от 17 июня об исполнении гимна
Венгрии наряду с гимном Украины перед началом сессионных заседаний,
удовлетворив протест межрайонной прокуратуры Закарпатской области, пишет
«Коммерсант-Украина».

Как рассказал газете заместитель главы Береговского райсовета Адальберт
Браун, исполнение венгерского гимна в начале заседаний отменили
во избежание национальной вражды.

«Решение было принято большинством голосов. Из 54 присутствовавших
в зале депутатов за отмену проголосовали 48 (всего в райсовете 62
депутата). От голосования воздержались только 6 депутатов от «КМКС
Партия венгров Украины», — сказал Браун.

Он уточнил, что хотя решение отменить исполнение гимна соседней страны
принято только сейчас, за последние 2,5 месяца гимн Венгрии
в Береговском райсовете не прозвучал ни разу.

Браун также отметил, что на пятничное заседание депутаты пригласили
Береговского межрайонного прокурора Ивана Зареву, чтобы тот лично
убедился в отмене опротестованного документа.

На этой неделе решение об отмене официально передадут в Береговскую
межрайонную прокуратуру, которая 21 июня опротестовала решение райсовета
от 17 июня.

Ранее Браун объяснял, что решение исполнять венгерский гимн наряду
с украинским перед началом заседаний было принято на основании закона
«О национальных меньшинствах», поскольку 85% населения района составляют
этнические венгры.

Виталий Кличко: «немецкие валенки» для Украины

Виталий Кличко на радость немецким бюргерам продолжает избивать их соседей из Польши. За последние два года из четырех его соперников двое оказались поляками. Резон в этом очень простой - политический Для немцев, Кличко - это человек, который преодолел "внутренние низменные украинские инстинкты немецкими добродетелями" (газета "Вельт") Хотя Кличко делает политическую карьеру в Украине, но борьба за политические симпатии немцев сегодня для него не менее важны, чем сами украинские избиратели. Обычная любовь швабов уже давно им завоевана – это раньше на берегах Рейна самой популярной книгой была «Моя борьба», сейчас там в моде «Мой фитнесс» от К-2. Теперь же на кону политическая карьера и борьба за сердца не обывателей, а немецкой элиты, которая принимает решения руководствуясь не сердцем. А холодным расчетом. Для украинского потребителя он еще успеет забить как жертвенного бычка на арене в Москве какого-нибудь местного Поветкина и как трофей привести в Киев смешную майку с надписью «Мы русские! С нами Бог!», снятую с бесчувственного тела «москаля». Или еще лучше – Колю Валуева. Не пожалеет ради этого даже баснословного гонорара для россиян, которые уже столько лет мужественно обходят 10-й стороной ринг на котором ненароком можно нарваться на братьев Кличко. Статья большая, полный текст - здесь:

Виталий Кличко: «немецкие валенки» для Украины

Російська школа у Львові виявилась розсадником сатанізму

  • 12.09.11, 09:13

Російськомовна школа №35 Львова не отримала від міста грошей на ремонтні роботи цього року. Про це повідомила лідерка Комітету порятунку школи Ніна Вербова. Також вона звинуватила міськраду в бажанні дискредитувати школу і закрити її. Проте ще в червні цього року Львівська влада повідомила, що не має наміру закривати російськомовну школу. Про це заявив начальник управління освіти Львівської міськради Володимир Огура. За його словами, приміщення, в якому знаходиться школа номер 35 (вул. Шухевича, 2), перебуває в незадовільному стані. Тому було вирішено провести капітальний ремонт в будівлі. Після цього мерія виявила, що в одному з приміщень школи стіни були списані лайкою, а також антирелігійними і юдофобськими гаслами.

  Саме у цій школі представники управління освіти Львова 23 червня 2011 при підготовці до проведення ремонтних робіт виявили кімнату, переповнену сатанинськими символами, непристойними зображеннями чоловічих статевих органів поряд з іконами, грубою лайкою і расистськими закликами. Як пояснила тоді директорка школи, цю кімнату орендувала в учбового закладу федерація скаутів «Галицька Русь» під керівництвом Кирила Арбатова, відомого також як лідера місцевої проросійської організації «Російське молодіжне братство». Проте, як встановила комісія, ніяких документів, що засвідчують факт оренди не існує. Комісія Львівської міської ради, яка провела службове розслідування, вирішила також звернутися до СБУ і прокуратури з проханням провести слідство у цій справі і надати їй власну оцінку. Крім того, своїм рішенням ще влітку комісія доручила Галицькому районному відділу освіти розглянути доцільність подальшого перебування на своїй посаді директорки школи №35 Лариси Корнійчук після чого і з'явилися заяви так званого Комітету захисту школи.

 

Джерело: Політклуб

Про ГАРАНТОВАНЕ знищення людства..

Система "Периметр" - це вам не казки про "зелених чоловічків"..


Якщо ми знаємо про це - це значить, що придумали вже щось "краще"..

Але й "Периметром" й досі Росія шантажує не тільки наш світ..


Нас Горбачов з петлі витягав, а ви кажете, що жити стало гірше??