Про співтовариство

Співтовариство створене для підтримки тих, хто стоїть на варті наших мирних снів.
Бійці мають знати, що їм вдячні, люблять, чекають і моляться за їхню удачу та здоров'я.
Тип відкритий, прохання до всіх дописувачів публікувати тільки мотивуючі речі. :)
Вірю, що наша підтримка тих, хто там, наблизить кінець війни і збереже чиєсь життя та здоров'я.
Вид:
короткий
повний

Молюся за Тебе, Солдате!

Оголошуєть набір дітей фронтовиків до курсу реабілітації

  • 03.10.16, 20:07

Від 21 жовтня по 5 листопада в санаторії "Червона калина" на Рівненщині пройде курс психологічної реабілітації дітей учасників бойових дій "Покоління Майбутнього".

З деталями можна ознайомитись за посиланням.

Поділіться зі знайомими, в котрих діти потребують реабілітації.

Державна псевдоеліта не в стані належним чином допомогти дітям героїв - правосекторівці візьмуть цю справу на себе!

Ініціатива реалізується за підтримки Закордонної місії НВР "Правий сектор" у США та Інституту соціального розвитку.

Українці в "ЛНР" чекають...


https://www.youtube.com/watch?v=yvQXEUuSYS0

Сепаратисты "ЛНР" прозрели от масштабов ненависти населения оккупированных районов Луганщины к боевикам и членам их семей. О таких наблюдениях заявила в прямом эфире ГТРК «ЛНР» руководитель проекта "Не забудем не простим" Анна Сорока. Сторонница оккупантов шокирована количеством людей, которые ждут украинскую армию и открыто смеются и прогоняют со своих улиц членов семей убитых боевиков.
По словам Сороки, количество жителей районов, проживающих под оккупацией террористов "ЛНР", но категорически их не поддерживающих и радующихся победам украинской армии над террористами на Донбассе, растет с каждым днем. Масштабы этого процесса не на шутку напугали Анну Сороку и она призывает боевиков срочно принять необходимые меры по отношению к жителям Луганщины, которые ненавидят боевиков.
"У нас есть поселки где одна улица украинская, другая "республиканская", где вдовам многих ополченцев просто нельзя ходить по этим украинским улицам! Просто нельзя! Потому что люди насмехаются, говорят: "ну что? Довоевались?", - жаловалась ведущему Леонарду Свидовскову руководитель проекта "Не забудем не простим".
Сорока в прямом эфире потребовала от "силовиков" в ближайшее время немедленно разобраться с подобными настроениями местных жителей и с помощью силы и пропаганды выбить из голов луганчан любовь к Украине и насадить им любовь к "молодой республике".

Вышивающий «каратель» взорвал Facebook (ФОТО)

30/08/2016 11:47

Сотни «лайков» собрал боец ВСУ, который во время отдыха вышивает 

Как передают «Комментарии», соответствующий снимок разместил на своей странице в Facebook пользователь Василь Лицар Адамовський.

«Укро-Бандеровский каратель вышивает крестиком. Такого по ТВ не покажут», - прокомментировал он снимок.

За два часа публикация собрала почти 700 «лайков» и более 100 перепостов. 

«Зато какая энергетика будет у этой вишиванки!», «Лучшие каратели в мире», - комментируют снимок пользователи Facebook.

Про киць-войовниць, а зовсім не про хадів))

На всіх українських блокпостах і укріпленнях фронту в Донецькій області є коти. Вгодовані. "Киця воює" - це не метафора

2

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" пише боєць АТО 3 Олег Ахтирський. Вони працюють психотерапевтами (або "ходячим щастям", як сказав один комбат), ловлять мишей і щурів, яких у степових укріпленнях повно. Кішки і коти чують вибухи раніше людей. Вони стежать за чужинцями і попереджають про небезпеку.

Також кішки - прекрасні кадровики і показують своєю поведінкою стан військових. Бригадний психолог говорив, що по відношенню котів, він одразу розуміє, в якому стані знаходиться військовий і чи потрібна йому допомога. Коли українське військо займає нову територію, то пошук котів стає одним з перших завдань. Коли йдуть, то проблема, кому віддати котів, стає однією з насущних.

"Віддам кота з блокпоста в хороші руки" - такими оголошеннями повні соціальні мережі та записники волонтерів.
Собак на передовій менше, в основному спеціально навчені, породисті, щоб зайвий раз не гавкнув. Військові кішки за визначенням зайвого шуму не підіймають.

4           А це окопна киця, ходить просто серед варти і БТРів десь там в Донецькому степу.

Варто бачити, як радіють її приходу бійці. Волонтери, які їздять через захоплені території, кажуть, що на блокпостах терористів по дорозі зрідка зустрічаються дикі собаки і вони ніколи не бачили кішок. І на це є причини. Страшні. Це була відбита від атаки терористів територія. При її захоплення "ополченці" використовували кішок, щоб зняти "розтяжки". Це не поодинокий випадок.

Для того, щоб змусити кота бігти, терористи поливали хвости котів скипидаром або бензином і запускали в напрямку розтяжок, щоб ті зривали вибухівку. Для надійності до хвоста коту ще й прив'язують палицю і теж підпалюють. Без підпалу це не працює, тому як змусити кота кудись бігти мимо волі неможливо. Перебили таким чином всіх кішок в окрузі.

Військових така жорстокість вражає більше, ніж жорстокість до людей, тому що люди все ж відпиратися можуть, на відміну від тварин. На питання, чи не менш цей засіб - вбити кота, ніж людина підірветься, один військовий відповів, що людина має вибір йти воювати, а підпалена тварина немає.

Практика використання тварин для розмінування територій не нова для радянсько-російської армії. Читайте, що таке протитанковий пес. Це неприємне читання.
Розповідали, що один бойовий кіт сам вліз у БТР і їздить тепер з бійцями на патрулювання.
Р.S А ще кішки можуть використовуватися на блокпостах для зігріву. Кладеш кицьку за пазуху - обом тепленько.

До речі, і "легендарний капітан Борис Рябуха" 5 , якого навіть дратує трохи те, що захисників аеропорту називають кіборгами, має розповідь про кота 

ГІТЛЕР - "ПОХІТІТЕЛЬ БАЛАБАСОВ"

Кіт Гітлер мешкає у Слов'янську у базовому таборі атошників. Коли там живуть бійці, він примудряється влазити по балконам на верхні поверхи, відшукувати та красти балабаси - так військові називають різні смаколики.

6

"Кіт "гітлєр", ізвєсний в наших кругах як форточнік, балконщик, лупить палку колбаси і пів кг м'яса за 15 хв, при помощі дерева, рєшотки і балконів залазить з вулиці до 6 поверху. А в тебе на балконі він був?" (наведено мовою оригінала)

7

"А потім в нього ще вистачає нахабності улягтися спати на наших ліжках, - сміється Борис. - Ми його назвали Гітлером за чорні вуса під носом, але здається він усе ж таки кішка"

Ось вони – чотири лапі вояки! Милуйтесь та отримуйте позитивні емоції!

8

9

10

11

12

13

14

15 16

17

18

Такого погляду, злякається будь - який ворог...

19

20

21

22

23

24

  


Джерело: 
http://www.depo.ua/ukr/life/za-shcho-ukrayinski-viyskovi-postavlyat-pam-yatniki-kotam-04102015162800  
http://www.depo.ua/ukr/life/za-shcho-kotam-v-ato-treba-postaviti-pam-yatnik-7-06082016134800 

Пораненому потрібна допомога

  • 15.07.16, 19:31

Захиснику України
Богдану Середенку
ПОТРІБНА ДОПОМОГА

24-річний Богдан Середенко з Іваниці після тяжкого поранення лікується у Київському військовому госпіталі. Його родина просить про допомогу. Йому потрібне дороге лікування, реабілітація та протез. Родина солдата самотужки таких грошей не збере.

До мобілізації Богдан Середенко працював електромонтером в Ічнянському РЕМі, захоплювався футболом – був гравцем збірної команді «Нива-плюс» (с.Іваниця). На війну хлопець пішов 28 червня 2015 року, потрапив у п’яту хвилю мобілізації. Молодший сержант 56-ї бригаді 21-го батальйону був зв’язківцем, воював на передовій у районі Маріуполя. 15 липня цього року мали демобілізувати.

Непередбачуване сталося 30 червня. Богдан з напарником прокладали кабель зв’язку між штабом і передовою лінією оборони. Хлопці розмотували бухти зв’язку, кожен свою. Йшли стежкою, якою ходили й раніше. Подумки кожен вже був удома: Романа чекала дружина та двоє маленьких діток, а Богдана – батьки та старший брат.

Богдан ішов першим, але бухта заплуталася, тому його товариш обігнав. Одійшовши метрів п’ять уперед, Роман зачепив розтяжку – стався вибух. Богдан, ступивши два кроки в сторону, наступив на протипіхотну міну і – знову вибух. Щоб зупинити кровотечу, хлопець відразу перев’язав поранену ногу ременем. Побратими, почувши вибух, прибігли на допомогу. На жаль, Роман загинув на місці. Пораненого Богдана негайно відвезли в Маріупольський госпіталь, де йому зробили операцію. А зранку 1 липня перевезли у Дніпровський. Зараз він в Київському головному госпіталі.

Він оптиміст і любить життя, яке мало не втратив. Попри все, не шкодує, що пішов воювати, бо там побачив силу чоловічого духу, справжнє братерство. Тепер його мрія – стати на ноги. А своїм обов’язком вважає допомогти маленьким сиротам загиблого товариша. Але поки що сам потребує допомоги. Богдан отримав контузію та численні осколкові поранення з правої сторони. Йому відірвало частину стопи правої ноги. Лікування вкрай дороге, потрібні гроші і на протез, і на реабілітацію. Родина солдата самотужки таких коштів не збере. Допоможемо пораненому воїну!

Номер рахунка в Приватбанку:
№ 4149 4978 6786 8244

На ім’я мами Валентини Анатоліївни Середенко
Тел. 0674296624

Фонд лопомоги "Крила Фенікса"

  • 15.07.16, 19:21

Военные задания требуют ясного мышления и абсолютной концентрации тела, именно поэтому перед выполнением каждой миссии, солдат должен пройти специальную психологическую подготовку.

У каждого из нас есть один друг или знакомый, который побывал в зоне АТО и вернулся с фронта совсем другим человеком. Для того, чтобы все вернулось в прежнее русло нужно хотя бы минимальное профилактическое лечение, а ещё лучше полный курс реабилитации.

Очень часто последствия эмоционального срыва несколько не вписываются в социальную среду обычных граждан, поэтому нужно сделать все возможное, чтобы посттравматические эмоции ребят смогли остаться в прошлом.

Совместно с организацией «Украинская Ассоциация Специалистов по преодолению последствий психотравмирующего события» мы открыли проект – обучение и психологическое сопровождение военных.

Наши специалисты помогут всем солдатам восстановить психологическое здоровье и в кратчайшие сроки справится с эмоциями, полученными в период проведения службы в горячих точках АТО. 
В нашей команде более 60 специалистов – первоклассные психологи, заслуженные психиатры, которые предоставляют ежедневную помощь всем, кто готовится на службу в АТО и для тех, кто выполнил свой военный долг и вернулся домой.

Мы искренне верим и надеемся на поддержку небезразличных украинцев, благодаря которым молодые ребята смогут пережить стресс и вернутся с войны такими, какими ждут их родители, то есть на 100% здоровыми и психологически невредимыми.

Не оставайтесь в стороне, Ваша помощь спасёт многие жизни!

Если не мы, то кто же?
Горячая линия:
(044) 364-50-60,
(067) 778-54-66

Адрес склада и офиса: г. Киев, пр. Московский, 21,
здание "Медаппаратура", склад 1.

Реквизиты благотворительного фонда Крылья Феникса:
ЄДРПОУ: 395 32 919
ПАТ КБ "ПриватБанк" м. Києва.
МФО: 300711
р/р ГРН: 2600 3052 7548 01
р/p CAD: 2600 5052 7482 24
p/p USD: 2600 5052 7309 97
p/p GBP: 2600 3052 7284 17
p/p EUR: 2600 2052 7334 14
Ознака неприбуткової організації - 0005.
ВСЕ РЕКВИЗИТЫ : http://wings-phoenix.org.ua/vse-rekvizity
———————————————
Отчеты о проделанной работе: http://wings-phoenix.org.ua/
———————————————
Сводный фотоотчет: https://www.facebook.com/wings.phoenix.foundation
Англоязычная страница:https://www.facebook.com/wings.phoenix.eng/timeline
——————————————

Фонд лопомоги "Крила Фенікса"

  • 15.07.16, 19:11

Военные задания требуют ясного мышления и абсолютной концентрации тела, именно поэтому перед выполнением каждой миссии, солдат должен пройти специальную психологическую подготовку.

У каждого из нас есть один друг или знакомый, который побывал в зоне АТО и вернулся с фронта совсем другим человеком. Для того, чтобы все вернулось в прежнее русло нужно хотя бы минимальное профилактическое лечение, а ещё лучше полный курс реабилитации.

Очень часто последствия эмоционального срыва несколько не вписываются в социальную среду обычных граждан, поэтому нужно сделать все возможное, чтобы посттравматические эмоции ребят смогли остаться в прошлом.

Совместно с организацией «Украинская Ассоциация Специалистов по преодолению последствий психотравмирующего события» мы открыли проект – обучение и психологическое сопровождение военных.

Наши специалисты помогут всем солдатам восстановить психологическое здоровье и в кратчайшие сроки справится с эмоциями, полученными в период проведения службы в горячих точках АТО. 
В нашей команде более 60 специалистов – первоклассные психологи, заслуженные психиатры, которые предоставляют ежедневную помощь всем, кто готовится на службу в АТО и для тех, кто выполнил свой военный долг и вернулся домой.

Мы искренне верим и надеемся на поддержку небезразличных украинцев, благодаря которым молодые ребята смогут пережить стресс и вернутся с войны такими, какими ждут их родители, то есть на 100% здоровыми и психологически невредимыми.

Не оставайтесь в стороне, Ваша помощь спасёт многие жизни!

Если не мы, то кто же?
Горячая линия:
(044) 364-50-60,
(067) 778-54-66

Адрес склада и офиса: г. Киев, пр. Московский, 21,
здание "Медаппаратура", склад 1.

Реквизиты благотворительного фонда Крылья Феникса:
ЄДРПОУ: 395 32 919
ПАТ КБ "ПриватБанк" м. Києва.
МФО: 300711
р/р ГРН: 2600 3052 7548 01
р/p CAD: 2600 5052 7482 24
p/p USD: 2600 5052 7309 97
p/p GBP: 2600 3052 7284 17
p/p EUR: 2600 2052 7334 14
Ознака неприбуткової організації - 0005.
ВСЕ РЕКВИЗИТЫ : http://wings-phoenix.org.ua/vse-rekvizity
———————————————
Отчеты о проделанной работе: http://wings-phoenix.org.ua/
———————————————
Сводный фотоотчет: https://www.facebook.com/wings.phoenix.foundation
Англоязычная страница:https://www.facebook.com/wings.phoenix.eng/timeline
——————————————