Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Пораненому потрібна допомога

Захиснику України
Богдану Середенку
ПОТРІБНА ДОПОМОГА

24-річний Богдан Середенко з Іваниці після тяжкого поранення лікується у Київському військовому госпіталі. Його родина просить про допомогу. Йому потрібне дороге лікування, реабілітація та протез. Родина солдата самотужки таких грошей не збере.

До мобілізації Богдан Середенко працював електромонтером в Ічнянському РЕМі, захоплювався футболом – був гравцем збірної команді «Нива-плюс» (с.Іваниця). На війну хлопець пішов 28 червня 2015 року, потрапив у п’яту хвилю мобілізації. Молодший сержант 56-ї бригаді 21-го батальйону був зв’язківцем, воював на передовій у районі Маріуполя. 15 липня цього року мали демобілізувати.

Непередбачуване сталося 30 червня. Богдан з напарником прокладали кабель зв’язку між штабом і передовою лінією оборони. Хлопці розмотували бухти зв’язку, кожен свою. Йшли стежкою, якою ходили й раніше. Подумки кожен вже був удома: Романа чекала дружина та двоє маленьких діток, а Богдана – батьки та старший брат.

Богдан ішов першим, але бухта заплуталася, тому його товариш обігнав. Одійшовши метрів п’ять уперед, Роман зачепив розтяжку – стався вибух. Богдан, ступивши два кроки в сторону, наступив на протипіхотну міну і – знову вибух. Щоб зупинити кровотечу, хлопець відразу перев’язав поранену ногу ременем. Побратими, почувши вибух, прибігли на допомогу. На жаль, Роман загинув на місці. Пораненого Богдана негайно відвезли в Маріупольський госпіталь, де йому зробили операцію. А зранку 1 липня перевезли у Дніпровський. Зараз він в Київському головному госпіталі.

Він оптиміст і любить життя, яке мало не втратив. Попри все, не шкодує, що пішов воювати, бо там побачив силу чоловічого духу, справжнє братерство. Тепер його мрія – стати на ноги. А своїм обов’язком вважає допомогти маленьким сиротам загиблого товариша. Але поки що сам потребує допомоги. Богдан отримав контузію та численні осколкові поранення з правої сторони. Йому відірвало частину стопи правої ноги. Лікування вкрай дороге, потрібні гроші і на протез, і на реабілітацію. Родина солдата самотужки таких коштів не збере. Допоможемо пораненому воїну!

Номер рахунка в Приватбанку:
№ 4149 4978 6786 8244

На ім’я мами Валентини Анатоліївни Середенко
Тел. 0674296624

0

Коментарі