Про співтовариство

Співтовариство має на меті подавати матеріали з важливими знаннями для думаючих людей. Все має бути українською мовою за рідкісними винятками цитування в оригіналі.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Знання є сила

Ковід на Стрітення в Україні і Світі

ЗА ДОБУ В УКРАЇНІ ПІДТВЕРДИЛИ 29 724 ВИПАДКИ КОРОНАВІРУСУ
Фото з відкритих джерел

При цьому зафіксували 305 летальних випадків

Також напередодні 23 235 людей одужали. При цьому за добу зафіксували 305 летальних випадків, спричинених ускладненнями від COVID-19.

За увесь час пандемії в Україні коронавірусом заразилося 4 572 417 людей, одужали – 3 811 630 людей, а 103 255 – померли.

Кількість захворювань в регіонах за добу:

  • м. Київ – 4584 ;
  • Вінницька область – 724;
  • Волинська область – 1179;
  • Дніпропетровська область – 2446;
  • Донецька область –1458 ;
  • Житомирська область – 626;
  • Закарпатська область – 472 ;
  • Запорізька область –1340 ;
  • Івано-Франківська область – 317;
  • Київська область – 1228;
  • Кіровоградська область – 432;
  • Луганська область – 772 ;
  • Львівська область – 999;
  • Миколаївська область – 954;
  • Одеська область – 3315;
  • Полтавська область – 1375;
  • Рівненська область – 794;
  • Сумська область – 794 ;
  • Тернопільська область – 344;
  • Харківська область – 1354;
  • Херсонська область – 475;
  • Хмельницька область – 679 ;
  • Черкаська область – 1192 ;
  • Чернівецька область – 648;
  • Чернігівська область – 1223.

Нагадаємо, що станом на ранок суботи, 12 лютого 2022, у світі виявили 409 026 210 випадків зараження коронавірусом. Зокрема, було виявлено 5 821 346 смертей, одужали 329 098 280 осіб.

Лідерами за кількістю випадків COVID-19 залишилися США (79 228 628), Індія (42 586 544) та Бразилія (27 291 515). Україна в цьому топі посідає 18 місце.

Вадим Пристайко (при)пустив і опустив

УКРАЇНА МОЖЕ ВІДМОВИТИСЯ ВІД ВСТУПУ В НАТО, - ПОСОЛ У БРИТАНІЇ
Посол України у Великій Британії Вадим ПристайкоФото з відкритих джерел

В МЗС заявили, що слова дипломата були вирвані з контексту

Посол України у Великій Британії Вадим Пристайко припустив, що Україна може відмовитись від вступу в Північноатлантичний альянс (НАТО), якщо її до цього змусять обставини. Про це йшлося у його інтерв'ю BBC Radio 5 LiveBBC News Україна.

Як зазначається, на запитання, чи може Україна розглянути варіант не вступати в НАТО, Пристайко відповів: "Ми могли б".

При цьому він уточнив, що, "враховуючи ту загрозу, яка є", Україна могла би бути вимушеною піти на такий крок.

"Запитання, яке ставить собі 40-мільйонна країна: як ми виживемо, якщо вони (Росія, - ред.) прийдуть завтра?" - заявив дипломат.

На його думку, Україна може залишитися беззахисною в той час, як всі її західні сусіди є членами НАТО

Водночас посла перепитали, чи справді він мав на увазі, що Україна може відмовитися від вступу в НАТО.

"Так, ви праві, це те, що записано в нашій Конституції. Я зараз частково йду проти головного документа, що ми маємо. Коли я кажу це, (я маю на увазі, – ред.), що ми гнучкі, намагаючись знайти найкращий вихід. Якщо нам доведеться пройти через якісь серйозні поступки, це те, що ми можемо зробити. Безперечно… Якщо чесно, Росія вже оточена країнами НАТО. Польща є членом НАТО, Словаччина, Угорщина, Румунія, Болгарія, Туреччина, Всі ці країни, які межують з Росією, вже є членами НАТО. Це не змінило безпекову ситуацію. Це не змінило безпеку для Росії. Тож Україна також особливо не змінить цього", - відповів Пристайко.

Зокрема український дипломат вважає, що Москві значно більше не подобається, що Україна може стати "чимось іншим, ніж Росія", і тоді росіяни захочуть також змінити напрям руху своєї країни.

А у Міністерстві закордонних справ України заявили, що слова посла про буцімто готовність країни розглянути відмову від членства в НАТО були вирвані з контексту.

"Безумовно, заради миру і збереження життів наших громадян Україна готова йти на будь-які формати діалогів з країнами та міжнародними організаціями. Водночас посол Пристайко слушно зазначив в інтерв'ю, що перспектива членства в НАТО закріплена в Конституції України, але Україна наразі не є членом НАТО чи іншого безпекового альянсу. Тож ключовим для нашої країни стає питання гарантій безпеки", - акцентував речник МЗС Олег Ніколенко.

За його словами, безперечно, найкращою такою гарантією був би негайний прийом України до Альянсу.

"Але загрози Україні існують тут і зараз, відтак пошук відповіді на питання гарантій стає фундаментальним нагальним завданням. При цьому жодне рішення не може бути ухвалене всупереч Конституції України", - додав речник відомства.

Нагадаємо, що раніше у США уточнили умови вступу України до НАТО. Зокрема країні необхідно провести реформи оборонного сектора та сил спецоперацій, а також розв'язати питання з непідконтрольними територіями.

Коментар БГ: 

"Якщо чесно, Росія вже оточена країнами НАТО. Польща є членом НАТО, Словаччина, Угорщина, Румунія, Болгарія, Туреччина, Всі ці країни, які межують з Росією, вже є членами НАТО. Це не змінило безпекову ситуацію. Це не змінило безпеку для Росії. Тож Україна також особливо не змінить цього", - відповів Пристайко.

Перепрошую, а пан Пристайко дружить з географією? Де Російська Федерація межує з переліченими країнами НАТО? Навіть Турція аж за морем. Тобто пан Пристайко вважає Україну і Білорусію складовими РФ? Послали посла, упаси Боже, дурне і негоже.

Брехло було, є і буде, бо горбатого могила одна виправить


Путін у Мюнхені 2007 рік

Гівно 15 років тому, 10 лютого 2007 року президент Росії Володимир Путін виступив зі своєю відомою промовою на конференції з безпеки в Мюнхені. Тоді ця промова здавалася дуже жорсткою, а експерти оцінили її як історичну, що окреслює новий курс Москви на конфронтацію з Заходом. Радіо Донбас.Реалії коротко розповідає про зміст тієї промови – що з неї збулося за ці роки, й чого ще чекати?

З 2007 року зовнішня політика Росії значно змінилася. Вона стала більш агресивною та вийшла на рівень прямого збройного протистояння з сусідами, аж до погроз масштабної війни. Варто лише згадати участь Росії у війні з Грузією (2008 рік), війну в Сирії (2011 рік), вторгнення в Україну (2014 рік), яке Кремль заперечує, участь у конфліктах в Африці, намагання взяти під повний контроль Білорусь, підтримку режиму й постачання зброї до Венесуели. Це вже не кажучи про дипломатичні конфлікти, кібератаки та політичні вбивства, які пов’язують з Кремлем. Прямо зараз Росія стягнула свої війська до західних кордонів та погрожує Україні й державам Заходу великою війною.

Про що йшлося у промові Путіна 2007 року?
Повний виступ Володимира Путіна у Мюнхені ви можете подивитись ось тут. https://www.youtube.com/watch?v=VtLa--bUVSo 
Він триває 30 хвилин, ось тези з нього, що зекономить ваш час.

Тези Путіна 2007:

– Холодна війна залишила нам ідеологічні стереотипи та інші шаблони блокового мислення. Однополярний світ – згубний, оскільки руйнує цей світ зсередини. Він не має нічого спільного з демократією. Росію постійно вчать демократії ті, хто вчитися сам не хоче. Односторонні нелегітимні дії не вирішили жодної проблеми – воєн не стало менше, людей у конфліктах гине навіть більше. Сполучені Штати нав'язують іншим свою систему права і в економіці, і в політиці.

Як це можна розуміти зараз:

Володимир Путін назвав розпад Радянського союзу «найбільшою геополітичною катастрофою». Тож багато експертів його нинішню зовнішню політику розоцінює як спроби відродити СРСР. Окрім того, Кремль постійно демонстративно протиставляє себе США та намагається окреслити сфери свого політичного та військового впливу. Як останній приклад – ультиматум Росії щодо присутності НАТО у Європі. Або висловлювання Путіна на прес-конференції з президентом Франції Емманюелем Макроном, де він звинуватив США та країни НАТО у вторгненні у інші країни, виправдовуючи війну в Україні. Тож путінська Росія всіляко виправдовує всі свої дії по відношенню до сусідів тим, що вона окреслює свої сфери впливу, протистоїть небезпеці з заходу та й взагалі нічим не гірша за США з союзниками.

Тези Путіна 2007:

– Нам потрібна нова архітектура безпеки, яка б враховувала інтереси всіх. Застосовувати силу може лише ООН, не треба її заміняти НАТО чи Євросоюзом. Навіщо розгортають ПРО у Європі? Розширення НАТО не має нічого спільного з безпекою. Проти кого це розширення? Що стало із запевненнями після розпуску Варшавського договору?

Як це можна розуміти зараз: У цих висловлюваннях читається все те, до чого відносини Росії та всього світу прийшли зараз. Агресивні дії щодо України та Грузії, погрози широкомасштабної війни, кібератаки, інформаційна політика дезінформації та намагання дестабілізувати країни ЄС у Путіна прямо пов’язують із забезпеченням власної безпеки та захист російського режиму від Майдану.

Тези Путіна 2007:

– Завдяки вибору народу Росії впала Берлінська стіна, а тепер нам нав'язують нові стіни. ОБСЄ була створена для гарантування безпеки всіх, а насправді перетворилася на вульгарний інструмент забезпечення інтересів групи країн. Нам хотілося б мати відповідальних партнерів – щоб будувати світ, у якому безпека та процвітання були б не для обраних, а для всіх.

Як це можна розуміти зараз: Однією з претензій російської влади та пропаганди до країн заходу є те, що Росію намагаються максимально стримати у розвитку шляхом санкційних режимів. Але, при цьому, за дужки виносится те, що санкції ці пов’язані з агресивною зовнішньою політикою Москви та встановленням автократичного режиму, переслідуваннями, ув’язненнями та вбивствами опозиціонерів всередині країни, тиском на ЗМІ. Коли Путін говорить про відповідальність партнерів, то зокрема згадує про начебто існуюче зобов’язання блоку НАТО про неприйняття нових членів.

У НАТО ж наголошують на політиці «відкритих дверей», яка не передбачає інших варіантів. Також, з точку експертів, саме такою загрозливою політикою Росія сама перетворює себе на країну-вигнанця, якій не залишається нічого іншого, як йти на зближення з партнерами, що закриватимуть на це очі задля власних інтересів. Зокрема, йдеться про Китай.



Арсеній Яценюк як слухач Віталія Портнікова





Galina Petrovna Gozenkova
5 годин тому
Арсений, мы один раз уже поверили вам, это худшее что было в Украине, ваш комерческий союз с порохом, это ужас и есть люди, которые еще вам верят, но это или тупые или помочники вам в деребане страны, а Зеленский-это надежда, верю, что будет лучше, во всяком случае хоть появились дороги, школы, садики, страна ожила, пока экономика слабая, но ковит, пожары, война вредительство  такими патриотамы, как ваша команда и тд????
Докладніше

9

ВІДПОВІСТИ

Сховати відповідь
George P
George P
3 години тому
Господи, какую чушь вы несете. Экономика слабая? Не потому ли, что налогоое законодательство новое и манипуляции с ценами на газ для коммерческих предприятий гробят бизнес? Не потому ли, что в ручном режиме убирают одного из самых компетентных глав Нац.Банка в лице Смолия за всю историю Украины, и садят на должность К.Шевченко, который наворовал вместе с регионалами в Терра-Банке и на должности главы Укрэксимбанка раздал миллионы на фейковые ФОП-ы за якобы "привлечение гос.компаний на переход на обслуживание в Укрэксимбанке" - на которое гос.компании и так должны были перейти согласно декрету Кабмина? Не потому ли, что власть Зеленского преследует невиновных в убийстве Шеремета, сажает боевых генералов в СИЗО по притянутым за уши обвинениям, доказательной базы по которым нет? А что там со срывами спец.операций по задержанию боевиков российской ЧВК, которые убивали наших военных и мирняк на Донбассе, что делать с тем фактом, что политикой рулит глава ОП Ермак, который по сути российский агент? Что делать с тем фактом, что нет такой должнсти в принципе, но человек решает все с согласия Зеленского, а брат этого человека торгует должностями? Почему гражданское лицо и бизнес партнер Зеленского назначается главой СБУ и ему без всячких предпосылок присваивается звание лейтенанта? Почему Коломойский покупает судей и все еще не сидит за махинции с ПриватБанком, почему его предприятия получают сумасшедшие налоговые льготы, компенсации и спец. тарифы на тот же газ и эл. энергию? Почему господин Зеленский помогал Коломойскому выводить деньги Привата через свои оффшоры вместе с Шефирами и Ко? Поченму Украина стала посмешищем длля всех цивилизованных стран и еке руководство признано недоговороспособным? Поотому что сама власть нарушает собственные обязательства перед партнерами - нарушает независимость НБУ, сворачивает реформы и нарушаети тем самым пункты меморандумов с МВФ и т.д.? Почему власть саботирует назначение независимого прокурора САП? Почему представители фракции большинства в ВР постоянно палятся на всем - от тупого хабальства в чатах с проститутками до прямого лоббирования интересов Коломойского и прочих?  Вам еще примеров накидать за подготовку к эпидемии, и т.д.? Рассказать об освоении средств на Великому Крадивництви?  Вы понимаете, что вам скармливают жвачку, чтобы вы не задавали вопросов и просто повторяли эти нарративы и не думали о том, как дело обстоит в реальности. Умнейте

Дмитро Биков оповідає що то є за Потеріанна

Лекция Дмитрия Быкова — «Гарри Поттер и холодная война»
323 682 перегляди30 жовт. 2016 р.

Новая газета
Підписалося 394 тис. користувачів
Книга Роулинг была адресована читателям промежуточной эпохи, уже понявшим, что постмодернизм заканчивается, в мир возвращается модерн и грядет эпоха новых противостояний. Все семь романов, начиная с самого детского, дышали предчувствием глобальных столкновений. Мы живем в эпоху этого столкновения, когда вынести на своих плечах всю тяжесть нового мира предстоит читателям Роулинг. И попытки переиграть эту ситуацию, как делает сын Гарри Поттера в финальной пьесе, — бессмысленны. Что должно свершиться, то свершается. Каким образом это происходит? Об этом мы поговорили на лекции кафедры литературы «Новой газеты».


Війну малу хочуть припинити великою війною

У Путина ангельское терпение. Пора с этими клоунами завязывать, Владимир Владимирович!
Украинский цирк надо притормаживать, кукловоды и куклы немного забыли, что есть Россия и её интересы. Мы сейчас видим беспрецедентное давление на нас, как в медийном, так и в военном плане на наших границах с буйным соседом. Им там делать нечего, а нам разгребай. 

Фактически война уже идёт, правда пока и славу богу в медийном плане. Меня поражает, что некоторым украинским клоунам вообще дают возможность высказываться на российских площадках. Они называют себя журналистами, но это категорически не так, это даже не пропагандисты, а агенты влияния, с которыми нужно общаться через бинокли или прицелы. Они несут в наших эфирах выгодную им антироссийскую пургу, но, кто нам даст возможность высказать на Украине всё, что мы думаем о ситуации. Вы можете представить, чтобы меня, Горного, пустили в украинский федеральный эфир подискутировать с этими демонами грядущей, по их мнению, войны? Такое просто невозможно. 

Уверен, что с Украиной надо завязывать и жёстко, в противном случае эта гибридная раскачка ситуации приведёт к ещё большим проблемам. Владимир Путин довольно чётко обозначил риски и угрозы нашей стране от военного сотрудничества Украины и НАТО, и это он мягко выразился. Президент имеет ангельское терпение и крайне осторожен в выражениях. 

Как по мне, так жёсткий амбарный замок на границе с Украиной и, жёсткий визовый режим. В Крыму надо чётко и без всяких люфтов запретить украинские паспорта. Хочется украинский паспорт – пожалуйста сдайте российский и чётко обозначьтесь. Я понимаю, что некоторым паспорта нужны для поездок на Украину, но идёт война, Украина нам не дружеское государство в данный момент, а те, кто владеет украинскими паспортами — это граждане Украины со всеми вытекающими обязательствами и последствиями. 

Тема Украины в российском медиаполе стала перебивать тему ковида, и рано или поздно будет развязка. Какая? Украине, как и Зеленскому выгодно нагнетание ситуации, они будут требовать от своих западных кураторов обострения ситуации, но головой там ребята не думают. На телевизорах они бодро рассуждают о войне, о том, шо они готовы побряцать оружием, но сунь этих рассуждальщиков под приходы и им потребуется сразу по паре памперсов 7XL EXTRA. 

Война страшная штука, я её видел на Донбассе, и сколько Порошенко, и компания принесли горя не только жителям ЛНР и ДНР, но и своим украинцам. А им всё мало…

Уважаемый Владимир Владимирович, нам надо жёстче, хватит заигрываний, хватит терпеть, нужно зарвавшегося соседа посадить чётко на крепкое место и попросить, чтобы он прекратил свои бредовые идеи о войне.

Тем временем в Крыму шуруют перевёртыши, ураганят, жрут наш российский бюджет и им всё мало. Сажать и ещё раз сажать, хватит терпеть это безобразие. Крым уже стал лидером по пасадкам этих жуликов-перевёртышей, которые в голове всё ещё держат Украину.

Шо, разве не так? Читайте больше и пишите мне Здесь! Пустые и левые страницы в мусор, сразу.

А. Горный

Глядач за гроші хороші, бо інакше б "я чо - голубой дармовой"?

🔥Зрители в зал ! Оплата ежедневная 900/1100 🎉Мест много 🎉 12, 14, 15 ноября приглашаются все желающие 18-60 л
на съемку юмористического концерта
"НОВОГОДНИЙ ПАРАД ЗВЕЗД", т/к Россия 1
с участием популярных и любимых всеми артистов российской и зарубежной эстрады.
Ведущие новогоднего концерта: Николай Басков и Андрей Малахов.
Программа выходит в эфир в новогоднюю ночь, перед поздравлением президента России.
Новый год - время дарить подарки! На "Параде звезд" подарки телезрителям приготовили популярные
и любимые артисты российской и зарубежной эстрады: Николай Басков, Д.Майданов,
Валерия, Дима Билан, Лолита, Сергей Лазарев , Вера Брежнева ,
Алексей Воробьев, Русские бабки, Сосо Павлиашвили, Стас Михайлов, Наташа Королева,
Ирина Аллегрова, Георгий Лепс, Александр Буйнов, Лев Лещенко, Ю.Гальцев,
А. Морозов, О.Газманов, Елена Воробей и многие, многие другие известные и популярные звезды,
КАЖДЫЙ ДЕНЬ НОВЫЕ ЗВЕЗДЫ!
ВНИМАНИЕ❣
Для прохода на съёмочную площадку - ОБЯЗАТЕЛЬНО ИМЕТЬ QR-код, ПАСПОРТ.
На входе будут проверять у всех!
Приглашаем всех желающих в возрасте от 18 до 60 лет на съемку долгожданного
грандиозного новогоднего выпуска для телеканала "Россия 1".
Внешний вид: Дамы - нарядные платья, красивые, нарядные, цветные блузки, юбки, туфли, макияж.
Одежду можно взять с собой. Переодеться можно на Мосфильме.
Прическу, макияж - делайте заранее .
Мужчины - костюмы, рубашки, брюки , туфли.
Не допускаются на съемку мужчины с лысиной (или коротко стриженые), с длинными волосами, а также с бородой и усами.
Исключить: черный верх в одежде, джинсовые, спортивные, кожаные и вязаные вещи,кроссовки.
Рассчитываем на полный съемочный день.
При себе иметь паспорт, QR code, регистрация и гражданство-значения не имеют.
Взять с собой попить, перекусить. Чай и кулер будут.
Можно записаться на один, два, три ..., на все дни съемок.
Внимание❣️12 ноября последние
Сбор в 13.30, окончание в 20.00-21.00.👍
Оплата 900,вип 1100
14, 15 ноября.
Сбор в 10.00.у проходной №5 Мосфильм, встречаем с табличкой "Светлана-Татьяна".
Перерывы (много).
Окончание: 23.00
Оплата каждому зрителю ежедневно сразу после съемки: 900р.
Вип. зрители: 1100р. Вип зрители - красивая молодежь до 35 лет.
Предварительной записи на Вип- категорию нет, отбор на месте по внешнему виду.
Возможны изменения.
Как доехать:
Проезд: м.Киевская(кольцевая),выход к пригородным поездам, направо,
до остановок: автобусы №91, №91к, №119, №М17, №Т34 до остановки "Мосфильм", (в пути:15-20 мин.),
переходите проезжую часть, сразу сразу будет Бюро пропусков и шлагбаум,
не доходя до шлагбаума метров пять с правой сторны заходим в калитку
и проходим вдоль здания до следующей проходной №5 ,( через нее всегда зрители заходят на съемку.),
встречаем Вас у проходной с табличкой "СВЕТЛАНА/ТАТЬЯНА».
Записаться на съемку можно одним удобным для Вас способом:
по WhatsApp, Viber или смс на номер +79165360012:
указать дату/даты прихода на съемку, "ПАРАД" - Фамилия, Имя, возраст, телефон, наличие QR-кода)
🔥Глядачі в залі! Щоденна оплата 900/1100 🎉Багато місця 🎉12, 14, 15 листопада всіх запрошую 18-60л
знімати комедійний концерт
"ПАРАД НОВОРІЧНИХ ЗІРОК", т/к Росія 1
за участю популярних та улюблених артистів російської та зарубіжної естради.
Ведучі новорічного концерту: Микола Басков та Андрій Малахов.
Програма виходить в прямому ефірі в новорічну ніч, перед тим, як привітати президента Росії.
Новий рік - час дарувати подарунки! На "Зірковому параді" подарунки для телеглядачів приготували популярні
та улюблені артисти російської та зарубіжної естради: Микола Басков, д. Майданів,
Валерія, Діма Білан, Лоліта, Сергія Лазарєва, Віра Брежнєва,
Олексій Воробєв, російські бабки, Сосо Павліашвілі, Стас Михайлов, Наташа Королева,
Ірина Аллегрова, Георгій Лепс, Олександр Буйнов, Лев Лещенко, Ю. Гальцев,
А. А. Морозов, О. Газманов, Олена Горобець та багато, багато інших відомих та популярних зірок,
КОЖЕН ДЕНЬ - НОВІ ЗІРОЧКИ!
УВАГА!!.
Щоб зайти на місце зйомки - ОБОВ'ЯЗКОВО МАТИ QR-код, ПАСПОРТ.
Усі перевірять на вході!
Запрошуємо всіх віком від 18 до 60 років на зйомки довгоочікуваного
Грандіозне новорічне видання для телеканалу "Росія 1".
Зовнішній вигляд: дами - чудові сукні, гарні, елегантні, різнокольорові блузки, спідниці, туфлі, макіяж.
Одяг можна взяти з собою. Переодягнутися можна в Мосфільмі.
Зачіска, макіяж - робіть це заздалегідь.
Чоловічі - костюми, сорочки, штани, взуття.
Чоловіків з лисим (або короткошерстим), з довгим волоссям, а також бородою і вусами фотографувати не можна.
Виключити: чорний топ в одязі, джинси, спортивні, шкіряні та трикотажні речі, кросівки.
Розраховуємо на повний знімальний день.
При собі мати паспорт, QR-код, реєстрацію та громадянство не має значення.
Візьми з собою напій, захопи шматочок. Чай і кулер буде.
Можна записатися на один, два, три.. . , за всі дні зйомок.
Увага ❣️ 12 листопада останній
Зустріч о 1:30, закінчення о 8 до 21 годині. 👍 👍
Оплата 900,vip 1100.
14, 15 листопада.
Збір о 10.00. біля проїзду No5 Мосфільм зустрічаємось зі знаком "Світлана-Тетяна".
Перерви (багато).
Закінчення: 11 вечора
Оплата кожному глядачеві щодня одразу після зйомки: 900 рублів.
Вип.глядачів: 1100 р. Vip глядачі - прекрасна молодь до 35 років.
Попереднього запису на VIP категорію немає, підбір на місці відповідно до зовнішнього вигляду.
Можливі зміни.
Як дістатися:
Поїздка : м. Київ (Кольцевая), вихід на приміські електрички, праворуч,
до зупинок: автобуси No91, No91к, No119, No17, No34 до зупинки «Мосфільм», (по дорозі: 15-20 хв. )
перейти проїзну частину, тут же буде Бюро пропусків і шлагбаум,
Не доходячи до бар'єру метрів, п'ять з права сторна, заходимо в калитку
і ми йдемо вздовж будівлі до наступного проходу No5, (через нього глядачі завжди заходять на зйомки. )
Зустрічаємось з вами на проході зі знаком "СВЕТЛАН/ТАТЬЯН".
Записатися на зйомку можна одним зручним для вас способом:
Через WhatsApp, Viber або SMS на номер +79165360012:
вказати дату/дати заїзду на зйомку, "ПАРАД" - прізвище, ім'я, вік, телефон, наявність QR-коду)

Комент БГ: Метро "Киевская" в Москве! Понаписують, що перекладач вишибає!

Вагнергейт від тих, хто за "гейт"

ruh_oporu_ua Єрмак і Офіс Президента причетні до згортання спецоперації по вагнерівцях — Bellingcat

Як зазначається в розслідуванні щодо зірваного затримання «вагнерівців», Андрій Єрмак замість Зеленського зустрічався з офіцерами розвідки, коли ті хотіли остаточно погодити план захоплення «вагнерівців». В матеріалі є дані, що вказують на причетність Офісу Президента до зриву операції.

Керівники операції — Бурба ГУР МОУ та Баранецький СБУ — прибули до Офісу президента за день до відправки найманців ПВК Вагнер. Бурба і Баранецький мали намір представити остаточний статус майбутньої операції. Однак, оскільки президент Зеленський у цей момент був зайнятий, Бурба сказав Bellingcat, що вони не змогли зустрітися з ним особисто.

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак запропонував перенести операцію на тиждень.

Генерал Бурба повідомив, що тижнева затримка неможлива і призведе до втрати довіри з боку вагнерівців, або до виникнення підозр у білоруських чи російських контррозвідувальних служб. Бурба сказав, що представники Офісу президента, намагаючись зустрітися з керівництвом ГУР МОУ на півдорозі, потім запропонували скоротити затримку до чотирьох днів – виліт і захоплення перенесли на середу, 29 липня 2020 року.

29 липня о 4:30 ранку, спецназ групи «А» КДБ Білорусі здійснила арешт вагнерівців та 16 серпня автобусами доправили до місця поблизу Москви, де їх помістили на 14-денний карантин. Протягом цих двох тижнів, як розповіли найманці, їх неодноразово допитували співробітники ФСБ, намагаючись з’ясувати, що саме трапилося після того, як перший найманець відповів на оголошення про роботу на російському секретному сайті майже роком тому.

Повний текст розслідування доступний за посиланням на сайті Bellingcat - ставте + і ми кинемо вас посилання

Основна світлина petroadamyk
Уподобали 
petroadamyk
 і 
ще 1 431
o.turchynov Прийде час і всі, хто проводив і організовував операцію із затримки «вагнерівців» будуть героями України та матимуть державні нагороди.

Колишнього голову ГУР МО Василя Бурбу звільнили наступного дня після того, як той запропонував Зеленському перевірити на детекторі брехні всіх, хто був у кабінеті під час наради, де обговорювалися питання спеціальної операції із захоплення «вагнерівців»

В той час, коли увесь світ аплодує українським спецслужбам, вважаючи, що це була унікальна операція, наше військово-політичне керівництво їх звільняє з посад та переслідує.

Попри те, що спецоперація була зірвана, розвідники, які займалися нею, провели колосальну роботу з документування свідчень та ідентифікації тих російських військових злочинців, які вбивали українців на Донбасі та були причетні до збиття малазійського «Боїнга».

«Вагнерівці» представляли свої російські нагороди, військові квитки, розповідали скільки і як вони вбивали людей. Зібрано колосальний масив інформації, який свідчить про пряму відповідальність політичного керівництва РФ за війну в Україні і вбивства українців.

Саме тому рік тому я вийшов з цього приводу на прес-конференцію, щоб зібрані матеріали не були знищені.

Влада не просто брехала, що ніякої операції не було, а й поставила задачу звільнити всіх до неї причетних. Спробували знищити фактично всю інформацію: хто був на нарадах у президента, хто підписував накази, узгоджував позиції. Передаючи інформацію журналістам, наші офіцери рятували цінні розвідматеріали, які вони змогли отримати, ризикуючи власним життям.

Дякую ГО "Res_Publica. Брати по Зброї" за підтримку моєї ініціативи щодо нагородження тих, хто спланував і реалізував операцію щодо документування злочинів «вагнерівців» та їх затримки.Але, зрозуміло, що це відбудеться після зміни «зеленої влади», яка зараз, ховаючи голову в пісок, не тільки звільнила всіх, хто був причетний до цієї операції, а й відкриває кримінальні провадження проти них, щоб приховати власні злочини

Генетичний геноцид українців виглядає ось таким чином


Це сайт ділового мовлення в Україні, де дуже демонстративно показано, кого і що святкують, а що саме - ігнорують генетично модифіковані ділові укри

Круто: я нікому нічого не винен, а пенсіонери - навпаки

Зеленський грабує пенсіонерів
12 серпня 2021 02:34

Ні, це не перебільшення. Ні, це ні у якому не переносному сенсі. Ні, він краде пенсіонерські гроші не непомітно перерозподіляючи бюджет або в інший спосіб, яких є сотні у «Слуг народу». Зеленський зараз прямо і відкрито вимагає гроші у пенсіонерів за допомогою свого так званого міністерства «соцполітики».

Подивіться, який лист прийшов подружжю київських пенсіонерів від управління «соцполітики» КМДА. При попередній владі, коли гроші у бюджеті були, і гроші на комунальні субсидії — також, їм було нараховано субсидію, бо вже тоді їм було важко оплачувати комунальні рахунки.

Але тепер, коли влада Зеленського збільшила комунальні тарифи у кілька разів, і оплачувати їх пенсіонерам вже майже неможливо, саме тепер ця влада отримала наслідки дворічного руйнування ними економіки, провалення бюджетної та фінансової політики, співпраці з МВФ та міжнародної співпраці, у результаті чого Путін таки добудував ПП-2 і ми втрачаємо ще й гроші від транзиту.

Влада Зеленського також завершила красти та витрачати так званий «Ковідний фонд», куди оманою було залучено гроші з фінансування армії, освіти, охорони здоров'я та багатьох інших життєво важливих галузей. Усі ці гроші було вкрадено, а малу частину — показово закопано у дороги на «Великому Крадівництві». Завдяки усім цим діям влади, у бюджеті немає грошей, у ньому не одна, а кілька величезних дір. І гроші на субсидії закінчилися.

Поки при владі ці крадії, також ніякі додаткові кредити МВФ Україні не допоможуть, бо, наприклад, вже новий, ще не отриманий кредит слуги Зеленського вже поділили між собою. Частина піде на виплату рекордних відсотків за попередніми кредитами цієї осені, частина — осяде на рахунках НБУ, де відомий банківський крадій Кирило Шевченко зможе ними розпоряджатися. Але куди ж піде решта, більша частина кредиту?

Може решта грошей піде на реформу охорони здоров'я або на армію, або на оборонне замовлення, або хоч невелика частина — на допомогу пенсіонерам? Та звісно ні! Крадії Зеленського вже домовилися більшу частину кредиту знов вкрасти, а офіційно ці гроші знов будуть закопані у дороги. Так, ви будете сміятися, але «Велике Крадівництво» повертається. У зеленої влади взагалі немає уяви. Було зручно красти на дорогах — знов вкрадемо.
 
І от міністр «соцполітики» Зеленського — Лазебна, оголошує величезний перегляд субсидій. Субсидії будуть переглядатися під будь-якими вигаданими приводами — наприклад, як бачите з листа, цього разу від пенсіонерів вимагають повернути субсидію, бо ще у 2018 році вони не донесли якийсь папірець щодо того, що вони одружені. Це при тому, що і собеси, РАГСи, і ЖЕКи, і саме міністерство «соцполітики» — це державні установи, і у них є усі дані про сімейний стан, про шлюби, про те, хто з ким одружений і таке інше.

Зауважте — у 2018 році, при попередній владі, коли гроші у бюджеті були, ніхто цей папірець не вимагав. Але — слідкуйте за руками — як тільки Зеленський приходить до влади, його новий Кабмін приймає нове «Положення про порядок призначення житлових субсидій» у редакції постанови Кабінету міністрів України від 14.08.2019 № 807, що його цитують у листі. Вже тоді відчували, що з бюджетом не усе добре, тому і прийняли — раптом знадобиться. І знадобилося.

І тепер Зеленський, щоб і далі добре жити у розкошній державній резиденції та літати у шикарні відпустки за державний рахунок, не тільки відміняє пенсіонерам субсидію - він вимагає її повернути! Розумієте — повернути усі гроші, що видала та запланувала у бюджетах ще попередня влада, бо коли вкрай знахабнілому «слузі» потрібно, то ніякі терміни давності для нього не діють.

Зеленський вимагає від пенсіонерів повернути ті самі гроші, що вони багато років сумлінно платили за комунальні послуги олігархам, з якими він має тісні стосунки, тим, які зараз його всебічно підтримують — Фірташу за газ, Коломойському за електрику, Ахметову за опалення. Як ви можете бачити, терміни повернення дуже стислі — субсидії відібрали за три роки, а відповіді від пенсіонерів чекають протягом місяця.

Якщо ж пенсіонери дуже низько вклоняться та дуже добре попрохають слуг Зеленського, може слуги їм навіть дозволять повертати гроші, що заплачено за комуналку за три роки, частинами протягом усього одного року. Тоді у подружжя може щось навіть залишиться, щоб поїсти. А може й ні. Зеленського це не хвилює. А от у випадку, якщо перелякані пенсіонери ці гроші Зеленському швиденько не віддадуть, і у листі це спеціально виділено і підкреслено, пані Лазебна погрожує їм судом.

Зауважте — щоб наповнити бюджет, Зеленський не намагається отримати гроші у тих самих олігархів, бо знає, що це небезпечно. Врешті, саме олігархи, такі, як Коломойський, привели його до влади, саме вони ним і керують і розмовляють з нами його ротом. Натомість Володимир Олександрович намагається видурити гроші у найнезахищеніших — у пенсіонерів, бо знає, що за них ніхто не вступиться. 

А де пенсіонерам тепер узяти ці гроші, бо як ви розумієте, їх нема, їх було заплачено за комуналку? Чи олігархи, яким ті гроші було заплачено, їх теж повернуть? Звідки подружжя українських пенсіонерів може швиденько узяти більш ніж 43 000, прописом — сорок три тисячі гривень? Зі своїх останніх заощаджень узяти, з «гробових» ? Ну беріть, пан Зеленський та пані Лазебна — головне не вдавіться цими грошима. Бо таке буває, що гроші пенсіонерів поперек горлянки встають.

Влада Зеленського зараз бреше наймасштабніше та найнахабніше за термін свого правління, в економіці зараз усе дуже погано, у бюджеті немає грошей. Міністр «соцполітики» Лазебна теж бреше — тарифи на комуналку зараз такі, що на субсидії немає грошей у першу чергу. Тому таких листів зараз готуються десятки тисяч, а якщо ніхто цій владі не перешкодить - скоро їх будуть сотні тисяч.

Без сумнівів, як би зараз не викривлявся блазень Зеленський, які б «патріотичні» промови йому зараз не писали ті самі автори з «Кварталу 95», проміж яких є, як ви знаєте, і росіяни, ясно як день, що Зеленський — це новий Янукович. Це видно з того, як, попри усі промови, на восьмому році війни він досі співпрацює с Росією, досі отримує брудні, заплямовані кров'ю наших військових гроші з Росії за свої серіали.

Це видно з того, як на восьмому році війни його хазяїн — Коломойський нахабно крутить серіал Зеленського — «Свати» на своєму каналі російською мовою, порушуючи усі державні та моральні закони. Дуже гарно це видно також з того, як Зеленський підгрібає до себе усі можливі важелі влади — Генпрокуратура, СБУ, Нацполіція, ВСУ, РНБО, судова система,, Верховна рада, місцева влада — усе його, усюди його слуги, звідусіль він має зиск.

Але найбільше з-під маски Зеленського видно нового Януковича по тому, що він із цією владою робить. У тебе і твоїх слуг колосальні офіційні та неофіційні прибутки, твої депутати отримують грубі гроші в конвертах за кожне «правильне» голосування. Тобі досі дають величезні кредити МВФ, хоч і не варто було б — але МВФ розуміє, що не так Зеленському, як Україні життєво потрібна підтримка. Чому ж, заради бога, маючи таку владу та гроші, щоб собі ще похвалитися у стилі Януковича — я усе можу, ти грабуєш тих нещасних пенсіонерів?

Як бачите, зараз під прицілом Зеленського усі незахищені категорії українців — пенсіонери, інваліди, матері-одиначки, освітяни та медики, усі пільговики, будь-хто, хто будь-коли отримував пільги, будь-яку допомогу від держави, усі бюджетники, а трохи згодом, коли і ці гроші закінчаться — усі платники податків та будь-яких державних мит, бо їх так легко перерахувати.

І звісно, пенсіонери заплатять. Заплатять, бо нікому їх захистити, заплатять, бо бояться продажного, купленого зеленими крадіями суда, де не мають ніяких шансів. Але заплатять і пан Зеленський, і пані Лазебна, і усі їхні слуги. Бо їхні душі чорні, і немає такого катування у пеклі, якого було б для них замало.

Поборемо!