хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Військовие експерт Петро Черник





Є один цікавий факт: юридично війни немає, бо ні РФ не оголосила її, ні Україна. Воєнний стан в країні є, а війни нікому не оголошено ВРУ, отже то є військовий конфлікт, де ми не можемо воювати на території агресора, а жаль. Без знищення тилу перемога над ворогом дуже проблемно, хоча санкції можуть в тому посприяти. Також безглуздо вимагати "закрити небо над Україною" від когось стороннього чи допомогти союзними військами, коли це є локальний конфлікт. Все дуже і дуже не просто.


1

Коментарі

116.03.22, 17:17

Теперь мне многое понятно.

    217.03.22, 09:15Відповідь на 1 від bobakot

    І мені помогло зрозуміти, що відбувається насправді.

      317.03.22, 22:56

      Черник дуже послідовно все розложив по поличках.професійний військовий аналітик,біда більшості наших журналістів в своїй не професійності,ви ставите запитання ,все,відповідь дає експерт,а тут самі запитують самі відповідають.Колись читав статтю про розпад росії.там було сказано що розпад на улуси не минучий,на територію заходять ряд світових газонафтових компаній які будуть керувати цим анклавом.ядерна зброя буде з теї території вивезена,Україна,Польща і Прибалти будуть виконувати поліцейські функції на тій території.

        421.03.22, 07:42Відповідь на 3 від Korsar-K

        Треба було скористатися ситуацією і розділити РФ у 1991, але якраз США цього не схотіли робити, бо думали приручити російського ведмедя. Путин навчався у американській інституції демократичного суспільства і йому сприяли стати на чолі РФ і ось що з цього вийшло. Зараз патова ситуація і тільки "Бог з машини" усе зможе розрішити...