Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Камені голоду...

  • 17.08.22, 08:25
   


Через спеку в Європі почали міліти річки, а тому люди все частіше можуть побачити так звані "Камені голоду", вони позначають надзвичайно низький рівень води, який знаменував початок голоду та важких часів.
На цьому камені з написом датованим 1616 роком написано: "Якщо ти мене бачиш - ридай" (Wenn du mic[h] siehst dan[n] w[eine]). tears


Що посієш - те й пожнеш...

  • 15.08.22, 08:07




Доброго ранку, - сказала жінка, проходячи повз чоловіка, що валявся на землі. Той оторопіло підняв на неї очі. Відразу було видно, що жінка добре заробляє - дороге пальто і доглянуті руки говорили самі за себе. Спочатку чоловік вирішив, що вона знущається над ним, як і багато інших, які кожен день проходять повз нього.
- Дайте мені спокій, - зі злістю промовив він.

[ Читати далі ]

Цікаво про різне...)))

  • 14.08.22, 12:53


Про життя знаменитостей:

Point Green Великий вчений і фізик Альберт Ейнштейн вважав шкарпетки найнепотрібнішим предметом одягу. Він настільки не любив їх одягати, що одного разу зовсім відмовився від носіння шкарпеток. Здогадуючись, що на світських заходах його не зрозуміють, Ейнштейн взував високі черевики.

[ Читати далі ]

Пробка має виняткові властивості...

 





Пробка, а якщо бути точними, кора коркового дуба має виняткові властивості. У кори коркового дуба унікальна стільникова структура, що складається з крихітних клітин. Це дивовижний матеріал, властивості якого не можуть досягти або перевершити сучасні технології. Корковий дуб росте в Західному Середземномор'ї. Найбільшими постачальниками пробки є Португалія та Іспанія.Властивості пробки виникають з її структури та хімічного складу надзвичайно міцних і гнучких клітинних мембран, які характеризуються вологостійкістю і повітронепроникністю. Пробка видобувається без завдання шкоди дереву.Дерева відновлюють свою кору всього за кілька років, тому втрата для них не є критичною. В середньому за 150 років життя дерева кору знімають близько 11 разів.
Важливо відзначити, що зняття кори відбувається без участі технічних засобів, її знімають голими руками та в правильні моменти - коли дерево вже збиралося її скидати з себе. Тому можна говорити, що пробка - це екологічний матеріал.В електронний мікроскоп можна побачити, що кожна клітина має форму 14-стороннього багатогранника-стільника, а внутрішній простір клітини повністю заповнений газовою сумішшю.
Оскільки приблизно 89% тканини кори складається з газової речовини, щільність пробки надзвичайно низька, близько 0,12 - 0,20, що свідчить про величезну диспропорцію між обсягом і вагою матеріалу.
Саме завдяки стільниковій структурі коркове покриття має об'ємну пам'ять - здатність повертати свою форму після завершення фізичного впливу на поверхню коркового покриття.

[ Читати далі ]

Перед розстрілом зав'язували очі...

  • 12.08.22, 19:13



А чи відомо вам, якою силою володіє погляд людини? Про цей дивовижний феномен і піде мова в нашій статті.

Одного разу на нараді начальник в досить різкій формі зробив зауваження одному зі своїх підлеглих. Робочий промовчав, при цьому «впився поглядом» в людину, від якої отримав наганяй. Усі присутні люди бачили, як через кілька хвилин начальник впав, ударившись головою об стіл з важким подихом. Швидка приїхала за лічені хвилини і констатувала смерть ... Після розтину патологоанатом ніяк не міг второпати, як могло абсолютно здорове серце ні з того, ні з сього перестати битися. Розслідування у цій справі проводив полковник міліції. Справа зайшла в тупик. Всі вчені та фахівці давали йому одну і ту ж відповідь: «вбивчий погляд ... науці даний факт встановити не вдалося».

[ Читати далі ]

Любиш жити за планом?

  • 12.08.22, 07:51

Якось нудно стає, коли в житті все йде за планом і в ньому немає несподіванок. Іноді людям потрібний гарний струс, щоб переосмислити свої цінності і почати жити по-справжньому. Але це лише у крайніх випадках. У звичайному житті, щоб не нудьгувати, буде достатньо маленьких, приємних сюрпризів. Саме такі непомітні на перший погляд події можуть урізноманітнити нашу повсякденну рутину. Будь це поїздка на роботу чи похід до магазину — помітити щось цікаве можна будь-якої миті.

Незвичайний фанат на концерті хеві-метал гурту Slayer




75%, 6 голосів

25%, 2 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Що тільки не придумають...

  • 11.08.22, 10:30
Наркотики в жуках.

Дуже довго групі контрабандистів вдавалося перевозити значні партії наркотиків з південноазійських країн. Вони довго не були спіймані, тому що ховали свій контрабандний товар в мертвих комахах, на яких представники митниці дивилися з огидою і тому не перевіряли. Злочинці провозили їх в США під виглядом продукції для ресторанів азійської кухні.

 -

[ Читати далі ]


Природні ілюзії, схожі на диво ...

  • 10.08.22, 07:27
Природні ілюзії, які схожі на диво
 

Міражі та ілюзії Земної кулі дивують і змушують повірити в чудо. Уважний погляд здатний знайти тисячі природних загадок, багато з яких легко пояснити, але є і такі, дивлячись на які, хочеться просто милуватися красою і величчю цих візуальних ілюзій. 

Природні ілюзії

 

[ Читати далі ]

Японія – країна з дивацтвами, але вони її анітрохи не псують...

Японія маленька, але дуже незвична країна. Незважаючи на свої скромні розміри, вона є лідером у виробництві різних технічних новинок. Саме японці подарували світу багато високотехнологічних винаходів, серед яких відеокамера, швидкісні поїзди, карта пам’яті та багато іншого. Однак Японія прославилася не лише цим. Країна виділяється на тлі інших держав дивовижною культурою, незвичайним почуттям гумору та неймовірною любов’ю до всього дивного.

Японська реклама – це особлива суміш гумору та абсурду

 

Японська реклама часто буває дуже дивною. При цьому вона завжди гарантовано привертає увагу потенційних покупців.

[ Читати далі ]