Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Неймовірне порівняння...

  


Ось як виглядали перші автомобілі всесвітньо відомих марок у порівнянні з одними з останніх моделей...
[ Читати далі ]

«Як добре, мамо, що ти навчила нас любити хліб»…

  • 25.07.22, 09:04
  



Мама "Пташки" Світлана в інтервю Суспільному пригадала одну розмову з донькою. Коли “Пташка” вже два місяці перебувала на «Азовсталі», допомагаючи пораненим і хворим, її мама запитала у неї, що вона їла у той день чи має продукти. 
[ Читати далі ]

Сюрреалізм – змішання реальності та сну. ...

  • 24.07.22, 12:23
  


Сюрреалізм – змішання реальності та сну. Виявляється, щоб створити сюрреалістичне зображення, не треба бути художником, і навіть не завжди доводиться звертатися по допомогу до фотошопу. Реальність сама підкидає цікаві моменти та ситуації, а потрібний ракурс допомагає зробити зі звичайної фотографії щось, що збентежує.

[ Читати далі ]

Природа лякає...

  • 23.07.22, 10:25

Природа це не лише симпатичні квіточки, милі звірятка та дерева. Це також фільм жахів наяву і зараз ми вам це доведемо.

Крокодили пожирають тушу бегемота
 
Злий чорний леопард...[ Читати далі ]

Еволюція повільно, але впевнено робить свою справу...

 


Еволюція повільно, але впевнено робить свою справу...

Думка про те, що людина — вінець творіння, безумовно, дуже втішна. Але вчені запевняють: еволюція продовжується. І хто знає, можливо, ми з вами лише проміжний етап на шляху до більш досконалої істоти.
Звичайно, між сучасними людьми та, скажімо, неандертальцями, різниця дуже велика. Але ми покопалися глибше і знайшли дослідження, які показують, що навіть не найдальші предки відрізнялися від нас на фізіологічному рівні.
-Вони не могли пити молоко
 актози виявляється у тому, що організм неспроможний перетравити цей вуглевод. У людей з такою особливістю молоко викликає здуття живота, метеоризм чи діарею. При цьому більшість людей можуть їсти тверді сири. Найдавніший сир, що зберігся до наших днів, був виявлений під час розкопок на північному заході Китаю, він датується серединою другого тисячоліття до нашої ери.
-Температура їх тіла була вищою, ніж у нас



[ Читати далі ]