Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Розумні пристрої минулого...

“Для чого потрібна ця ложечка? За розміром вона як чайна, тільки у формі ковша з отворами”

Швидше за все, це ополоник для м’ятного соусу. Коли ви його заповнюєте, через отвори проціджується зайвий оцет.

«Знайшов цю дивну рукавичку у старому ящику з інструментами. Вона дуже еластична та дуже липка. Навіщо вона?»

Вони маленькі, але вдалі...)))

Багато людей проти татуювань у будь-якому вигляді. Але навіть вони, коли бачать вдалий малюнок на тілі іншої людини, мимоволі починають розглядати його, як це роблять у художній галереї чи музеї. А той факт, що малюнок зроблений прямо на шкірі і вивести його в разі чого буде не так просто, додає значущості татуювання. Люди роблять тату з різних причин. Це може бути данина моді, бажання виділиться з натовпу або сфотографувати якусь важливу подію в житті. А може, просто подобається. Зазвичай, перше тату — це щось невелике. Часто таке татуювання притягує погляд навіть більше, ніж великі та складні малюнки. А ще може багато розповісти про людину.

Той випадок, коли шрам справді прикрашає чоловіка



“Була родима пляма, а став маленький, симпатичний соняшник”...

Озеро Ранкової Слави

  


Озеро Ранкової Слави - найзнаменитіше термальне джерело Йэллоустонского Національного парку, що розташований в США.
Такий колір води в озері з'явився через втручання людей, які кидали тонни монет, сміття, каміння і палиць у басейн водойми. Джерело термальної води, якою живилося озеро, закупорилося. У воді з'явилися різноманітні мікроорганізми, які сприяють дивовижному колірному поєднанню. І якщо раніше вода в озері була незвичайного синьо-фіолетового кольору, тепер вона забарвлена, напевно, в усі кольори веселки і змінюється залежно від погоди: гриби і водорості забарвлюють воду в зелений колір, прості одноклітинні - в помаранчевий, мохи - в коричневий, ціанобактерії - в жовтий.Вода в озері кришталево чиста.
При вигляді такої краси так і хочеться зануритися в неї. Але не все так просто, адже глибина озера - більше 2 км, а температура - 90 градусів Цельсія.



Зі святом НЕЗАЛЕЖНОСТІ України !!!

  


Вітаю всіх зі святом НЕЗАЛЕЖНОСТІ України !!! ПЕРЕМОГИ нам усім, та мирного, щасливого життя. 😍



[ Читати далі ]

Нелегали в валізі.

  • 22.08.22, 14:26

Нелегали в валізі.

До недавнього часу в Китаї існувала фірма, що надавала послуги з перевезення нелегалів з Індії та Пакистану в Гонконг. Особливості такої поїздки полягали в тому, що людей провозили в комфортабельних валізах на коліщатках. Тобто, за плату в декілька сотень доларів клієнт отримував в своє розпорядження не тільки валізу, але і трансфер в ньому. Крахом для фірми обернулася спроба відправити у такий спосіб особливо габаритного клієнта: застібка валізи просто не витримала і лопнула в самий невідповідний момент. Господар валізи сказав митникам, що віз із собою тільки особистий одяг, а що в ній всередині - не звернув уваги.

 -

[ Читати далі ]

Це з*їсти зможе не кожна людина......)))

 



Десерти,які з*їсти зможе не кожна людина....

[ Читати далі ]

Короткі смішні факти...

Короткі смішні факти
 

-Кожен сьомий у світі китаєць, а кожен п'ятий у світі псих. Ми живемо у світі де панують китайці й психи!

[ Читати далі ]

Ефект Мпемби...

  • 18.08.22, 10:49


Ефект Мпемби (Парадокс Мпемби) - парадокс, який свідчить, що гаряча вода за деяких умов замерзає швидше, ніж холодна, хоча при цьому вона повинна пройти температуру холодної води в процесі замерзання. Даний парадокс є експериментальним фактом, що суперечить традиційним уявленням, згідно з якими при одних і тих же умовах більш нагрітого тіла для охолодження до деякої температури потрібно більше часу, ніж менш нагрітого тіла для охолодження до тієї ж температури.

Цей феномен помічали свого часу Арістотель, Френсіс Бекон і Рене Декарт, проте лише у 1963 році танзанійський школяр Ераста Мпемба встановив, що гаряча суміш морозива замерзає швидше, ніж холодна.

[ Читати далі ]