Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Австрійський живописець Густав Клімт

  

Австрійський живописець Густав Клімт (1862-1918) - один з найважливіших художників початку 19 і 20 століть.

[ Читати далі ]

Прикольні дрібнички...))

  • 01.09.22, 10:55

Усі навколо твердять, що споживання має бути розумним, і купувати варто лише корисні та практичні речі. А те, без чого можна обійтися, краще залишити на полиці у магазині. Але ми за те, щоб не бути такими суворими до себе, адже в житті має бути місце і для дрібничок, які дарують приємні емоції і від яких на душі стає тепліше. Особливо, в наш час, коли що далі, то важче налаштуватися на позитив. Будь-які креативні та оригінальні дрібниці для багатьох людей – справжня віддушина. І навіть якщо такі нові «жителі» квартири виглядають цілком марними у плані якоїсь функціональності, вони все одно виконують важливу роботу – радують своїх власників.

“Коли я побачив цю вазу в магазині, та ще й за якихось 3 долари, я відразу зрозумів, що просто мав її купити”




[ Читати далі ]

Велич природи, яка зачаровує та злегка лякає...

  • 31.08.22, 11:55

Природа – найкрутіший архітектор та дизайнер. Її творіння надихають красою, але й таять у собі безліч секретів. Розкрити їх у нас навряд чи колись вийде. Однак ми цього й не прагнемо, оскільки розуміємо безглуздість цієї витівки. Нам вистачить і насолоджуватися видами готових природних шедеврів, захоплюватися їх неповторністю і величчю. Пропонуємо вам приєднатися до цього захоплюючого заняття.

Ось такий випав град у Техасі

 



[ Читати далі ]

Дивацтва минулого...

  • 30.08.22, 18:14

Разом із новим часом у суспільство приходять інші цінності та норми поведінки. Наприклад, способи прояву ввічливості постійно змінюються та відображають риси тієї епохи, у якій формуються. Так, у середньовічній Франції руки витирали об скатертину, а суп пили з тарілки. Сьогодні подібні манери навряд чи хтось розцінить як ознаку гарного виховання.

Ми вирішили дізнатися, які дивацтва та несподівані норми існували в минулому. Нижче представлені ті, що викликали в нас цілий спектр емоцій: від подиву до легкого шоку.

Колір парасольки мав значення
 

Вони запаслися терпінням...

Люди, які майстерно володіють голкою та ниткою, здатні за допомогою цих простих на перший погляд інструментів творити справжні дива. Вони не тільки вишивають картини дивовижної краси, але також використовують це мистецтво для того, щоб прикрасити свій одяг. І, треба зауважити, що в деяких це виходить дуже круто. Акуратні стібки у поєднанні з цікавим сюжетом здатні перетворити звичайнісіньку білу футболку на справжній ексклюзив. Ми щиро захоплюємося такими талановитими людьми, які можуть просто вдома на дозвіллі творити подібну красу.

Штурмовик, вишитий у стилі Санта-Муерте, виглядає на білій футболці просто чудово

 

Наш світ дуже різноманітний і часом навіть суперечливий.

  • 29.08.22, 10:37

Наш світ дуже різноманітний і часом навіть суперечливий. Різні континенти, різні країни та традиції роблять його зовсім дивовижним місцем для різноманітних занять. Зокрема для того, щоб кожен Божий день робити нові та цікаві відкриття. І зовсім неважливо те, що деякі з них виглядають малозначущими або навіть кумедними. Головне, що вони вас здивували і ви відкрили для себе щось нове. А навколишній світ нескінченно цьому допомагатиме, невпинно влаштовуючи зустрічі все з новими і новими дивовижами.

Ось так виглядають столики в одному з Макдональдсів у Китаї. І перекусив, і до спортзалу сходив




“Сьогодні побачив паличника на дверях своєї машини. Яка ж це все-таки дивовижна істота!” ...
[ Читати далі ]

Вони приголомшують своєю незвичною красою...

Південноафриканський художник Даніель Поппер відомий на весь світ своїми роботами, які не схожі ні на що інше. Зазвичай художник створює свої фігуративні скульптури колосальних розмірів та неймовірно красиві інсталяції для різних фестивалів та культурних заходів, які можуть відбуватися у будь-якому куточку світу. Даніель Поппер не зупиняється на досягнутому і знаходить нові ідеї, які неодмінно втілює у життя.

Він не боїться пробувати щось нове, тому ви можете помітити, що його творіння можуть бути створені на абсолютно різних ландшафтах, починаючи з пляжу і закінчуючи лісовими чагарниками. Але де б скульптура не знаходилася, вона не перестає приголомшувати всіх своєю красою, розміром і деталями. Ви тільки подивіться самі, яку красу здатна створити людина!


Модемне болото

 

Модемне болото – 8-метрова скульптура у вигляді жіночої фігури, яка була представлена на фестивалі у Хорватії у 2019 році. Вона зображує людину, яка тримає маску на відстані від обличчя, а за нею ховаються справжні дикі джунглі. Вночі проекційне картування фігури змушує подумати, що її було зроблено з хрому! Але ні, матеріалом, яким користувався скульптор під час її створення були сталь, скловолокна та бетон.

[ Читати далі ]