Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Перламутрові хмари – явище вкрай рідкісне.

 

Перламутрові хмари – явище вкрай рідкісне. Вони утворюються на висоті 15 -25 км у холодних частинах стратосфери. Ці тонкі прозорі хмари, пофарбовані в перламутрові кольори, неможливо переплутати ні з чим іншим. Спостерігати їх можна у північних країнах або відразу після заходу Сонця, або перед сходом Сонця.

[ Читати далі ]

Американський доброволець

  • 16.07.22, 09:01



Це Джеймс Васкес, американський доброволець із Коннектикуту.
Сім'я його бабусі в Латвії була знищена більшовиками, тож коли він почув про війну в Україні, то не роздумуючи оформив собі закордонний паспорт та у березні вступив Іноземний легіон.
Спершу він захищав Київську область, а потім Донбас. Васкес став зіркою Твіттера, де регулярно описував свої враження про війну.
У червні він повернувся додому і продає все своє рухоме майно - машину, човен, трейлер, трактор, щоб купити амуніцію для бійців свого підрозділу та повернутися до України, яку він називає своєю другою Батьківщиною. Sergey Morenets

Коли ти у тилу говориш за військового зарплату...

  • 14.07.22, 10:34


Коли ти у тилу говориш за військового зарплату,
[ Читати далі ]