Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Все пізнається в порівнянні...

  • 19.05.21, 10:34

У давнину не було можливості притягти величезну рибину в порт, тому морякам ніхто не вірив, коли вони описували розміри цих морських велетнів. До слова, про кракена вони теж розповідали, а ніхто до цих пір і не вірить. Це велика проблема – описати, пояснити справжню суть речей, якщо немає з чим порівняти безпосередньо. Що ж, будемо виправлятися!

Камінь, дерево, що росте з нього, і озерце

Але не все так однозначно, як може здатися на перший погляд...

[ Читати далі ]

Дивовижні фонтани світу...

У цій колекції фотографій ви побачите одні з найбільш химерних, майстерних і найбільш красивих фонтанів, які є на нашій планеті.

1. Фонтан Water Boat, Валенсія, Іспанія


2. Фонтан-вихор Charybdis, Сандерленд, Великобританія.

Тепер до нас будуть черги з туристів, подивитися на це чудо..

  • 17.05.21, 22:07

Розкопали це поблизу Дніпра: Тепер до нас будуть черги з туристів щоб подивитися на це чудо світу [ Читати далі ]


Феномени природи....

  • 16.05.21, 17:13

Зазвичай люди намагаються знайти раціональне пояснення всього побаченого, але найбільш незвичайні і рідкісні природні явища досі вражають уяву, захоплюють, або навіть лякають. Здавалося б, сучасна наука відкрила вже всі секрети, але Земля продовжує дивувати своїми красотами і незрозумілими феноменами. 15 най-най з них – нижче.

Живі камені

На перший погляд, ці камені нагадують якісь органи тварин або людей, що були заточені в камінь. Проте, такі камені-органи можна знайти на пляжах в деяких місцях по світу.

Лінзоподібні хмари...[ Читати далі ]

Краще один раз побачити...

  • 14.05.21, 11:22

Доводилося вам коли-небудь зустрічати трикутну хмару? А виявити кулю всередині дощечки, яку ви купили в звичайному будівельному магазині? Якщо подібні речі розповідати друзям в барі, вони просто не повірять. Таку розповідь потрібно підкріпити, як мінімум, фотографією. У нас якраз є фотографії таких дивовижних речей і явищ, про які з упевненістю можна сказати: “Поки не побачиш – не повіриш”.

Найбільша піца, яку можна замовити в США. Скільки ж людей можна нею нагодувати?

“Купив ваги в ванну і моя вага виявився такою ж, як на коробці”...

[ Читати далі ]

Чому Клеопатра вбивала чоловіків?

Особистість єгипетської правительки до сих пір викликає величезний інтерес у дослідників. Відомо, що вона була дуже велелюбною жінкою. Актуальним і сьогодні залишається питання, чому Клеопатра вбивала своїх коханців.

У пісні з мюзиклу «Нотердам де Парі» була фраза: “Я душу дияволу віддам за ніч з тобою” .

Вона, як не можна краще, характеризує ситуацію, яка відбувалася в оточенні Клеопатри. Чоловіки, немов метелики на світло, тяглися до правительки, хоча знали, що за ніч любові доведеться розплатитися життям. Але така висока ціна їх не лякала. Царицю бажали всі від малого до великого: від раба до Гай Юлія Цезаря. Абсолютно всі. Сама ж єгипетська правителька була дуже велелюбною, тому чоловіки в її ліжку змінювалися постійно. Багато життів загубила Клеопатра. Навіщо ж вона так чинила?



Чому Клеопатра вбивала своїх коханців...[ Читати далі ]