Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

ТОП-5 спецій, які знищують бактерії та зміцнюють імунітет...

Спеції — це духмяні прянощі, яки ми використовуємо під час приготування страв. Окрім аромату та смаку, вони ще надають продуктам неабиякої користі. Про це ми сьогодні поговоримо.

ТОП-5 цілющих спецій: 1. Орегано (Материнка)

Орегано часто використовують в італійській кухні, без неї не обходиться жодна піца або соус для пасти. Орегано також сміло можна додавати в яєчню, овочеві супи, приправи для салатів, посипати обсмажені овочі. 

[ Читати далі ]

Яка порцелянова краса...

Фотограф Юлія Тайц є автором прекрасної добірки знімків людей-альбіносів, які в її об’єктиві постають як унікальні моделі невідомої чистоти і краси. Можна по-різному ставиться до цього генетичного дефекту, але те, що вмілий майстер може показати його красиву сторону, сумнівів не залишає!

Альбіноси – це не «білі» люди. У них взагалі відсутня пігментація, який-небудь колір шкіри і волосся.

Альбіносами можуть бути люди, звірі та рослини...

[ Читати далі ]

Неймовірні дизайнерські штуковини...

  • 22.04.21, 10:22

Є такий крилатий вислів «Я нічого не зрозумів, але ти достукався до моєї душі!». Виявляється, він може бути втілений і в вигляді окремих дизайнерських предметів, які настільки зачаровують, що ручки мимоволі тягнуться “стягнути” цю штучку. Не рекомендуємо так чинити, а ось милуватися і надихатися на придбання можна скільки завгодно!

Це шикарна соусниця – хоч під суші, хоч під звичайні морепродукти

[ Читати далі ]

«Якщо у людини зникли мрії, то і людина зникла».

  • 21.04.21, 10:03

Як казав один мудрий народ: «Якщо у людини зникли мрії, то і людина зникла». Ми завжди, поки живемо і ще не почали деградувати, будемо тягнутися до незвіданого, мріяти про далеке, прагнути розгадати загадки. А навіть якщо все вже відомо, то можна просто милуватися і захоплюватися дивами навколишнього світу! У наше інформаційне століття, звичайну людину важко чимось здивувати, але таке буває, адже на Землі ще багато рідкісних і незвичайних речей.

Скам’янілі Офіури або змієхвостки. Зазвичай вони живуть на глибині понад 500 метрів.

На цій скрипці грав Воллес Хартлі – керівник оркестру на “Титаніку”...

[ Читати далі ]

Пишність природи нашої планети неосяжна...

  • 20.04.21, 09:26


Пишність природи нашої планети неосяжна, але деяким фотографам вдається зафіксувати її найнеймовірніші краси. Міжнародний конкурс Tokyo International Foto Awards – майданчик для професійних фотографів, а також фотографів-любителів. Конкурс збирає воістину захоплюючі знімки природи і тварин з усіх куточків земної кулі, над якими працювали майстри, які закохані у фотографію. Подивіться, яку красу відібрали в цьому році.

Остфонна – крижана шапка на Шпіцбергені і Ян-Маєн, третій за величиною льодовик Європи. Фотограф Deniss Eltermans

Зграя гренландських собак в Ілуліссаті, Гренландія, фотограф Patrick Ems...

[ Читати далі ]

Це згодиться кожному..)))



У кожної поважаючої себе господині на кухні є не одна баночка зі спеціями, а часом їх кількість обчислюється десятками … як не заплутатися і згадати, що з чим поєднується найкраще? Саме для цього і призначена наша сьогоднішня пам’ятка! 
[ Читати далі ]

Може вони інопланетяни? )))

Найбільша жива істота на планеті – гриб, за приблизними даними займає площу в кілька десятків квадратних кілометрів. І ні, це не колонія грибів, а єдиний організм. Втім, вчені ще сумніваються, тому що кожен рік відкривають більше 1000 нових видів грибів. Всього рахунок йде на мільйони! Сперечаємося, половину з цієї добірки ви і в очі не бачили!

Здається, що це представник іншопланетної флори, а насправді цілком собі земний гриб з роду гімноспорангіум

Гриб Омфалот з Австралії при певній температурі слабо світиться в темряві...

[ Читати далі ]