Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Загадкові та моторошні місця на планеті...

  • 12.05.21, 10:05

Про Бермудський трикутник напевно чули всі, а деяким, можливо, пощастило навіть побувати там. Але в цьому пості ми хочемо розповісти про місця значно страшніші та загадковіші. Такі, в яких реальність зустрічається з чимось незбагненним.

Долина безголових – Канада

Це місце знаходиться на безкрайніх канадських просторах в національному парку Наханні. Свою моторошну назву воно отримало через цілу серію трагічних подій, що розтягнулися більш ніж на 100 років. В кінці XIX століття тут виявили золото і в долину потягнулися мисливці за удачею з усієї країни. Перше нещастя сталося в 1898 році, тоді безслідно зникла група золотошукачів з шести чоловік. Їх намагалися знайти, але так і не змогли. Сім років по тому в цій же долині пропали двоє братів Мак-Лауд і їх приятель Роберт Вир. Так само як і перша група, вони просто зникли без сліду. Лише через три роки були випадково виявлені дев’ять обезголовлених трупів, які вдалося ідентифікувати лише за талісманом, що дивом зберігся .

[ Читати далі ]

Речі, які здивують...

  • 11.05.21, 08:54

У світі стільки всього незвичайного і чудесного, а людина саме в чудеса і не вірить. Якщо Вас заїла система «робота-дім», а вибратися за емоціями поки нікуди не виходить, то ця добірка для Вас. Збагатіть Ваші будні незабутніми враженнями.

Лампа в 300 Вт здатна показати Ваш внутрішній світ

Нічого незвичайного, просто рентген вагітної собачки...

[ Читати далі ]

Скульптура «Дощ» українського автора Назара Білика.

У місті Массачусетсі, США, розмістили копію скульптури «Дощ» українського автора Назара Білика.
Робота вперше була створена скульптором в 2010 році, і сьогодні оригінал можна побачити в Києві на Пейзажній алеї. Висота скульптури досягає 6-ти метрів.

  
[ Читати далі ]

Знання врятує життя...

  • 07.05.21, 11:29

Коли життя опиняється в небезпеці, успіх або невдача залежать від перших секунд. Дуже важливо, як ви себе поведете і що будете робити. Головна порада – не впадати в паніку, а діяти спокійно. Навіть якщо ви впали на рейки або опинилися посеред палаючого лісу.

Повінь

При раптовій повені не панікуйте. Треба швидко зайняти найближче безпечне піднесене місце. Коли це неможливо, піднімайтеся на верхній поверх або горище будинку. Якщо це приватний будинок, рятувальники рекомендують забратися на дах і прив’язати дітей і літніх людей до комина. Лізти на дерева, стовпи і кволі споруди не можна – вода може підмити їх, і вони впадуть. 

[ Читати далі ]

Реалістичні скульптури...

«Спершу я бачу образ в шматку матеріалу, а потім просто дозволяю йому проявитися». Саме так багато знаменитих скульпторів описують процес своєї роботи. Часом їх творіння виглядають настільки реалістично, що навіть стає трохи не по собі. Однак відвести від них погляд – вище твоїх сил. У цій добірці зібрано розкішні дерев’яні скульптури, в яких відчувається яскрава індивідуальність і душа майстра. Придивіться: вони здаються теплими на дотик навіть на фото!

Сон діви

Дерев’яна сфера...

[ Читати далі ]

Палац снігової королеви...

  • 05.05.21, 18:53

Матінка-природав черговий раз створила неймовірну казку. Наприклад, частково замерзлий Ніагарський водоспад виглядає як палац Снігової королеви. Не вірите? Тоді перегляньте ці 12 чарівних фотографій, від яких захоплює дух!

«Виглядає як Нарнія», – коментують фотографії люди в соцмережах.

Туристи з’їжджаються до найбільшого водоспаду на континенті, щоб подивитися на унікальне обмерзання. 

[ Читати далі ]

Незвичайні речі...

  • 05.05.21, 09:17

Ми часто забуваємо, що нас оточують вражаючі пейзажі і дивовижні речі. Потрібно тільки уважно подивитися навколо, або перегорнути фотографії в цьому пості.

Рослина-альбінос

40 000 – річний череп степового бізона добре зберігся у вічній мерзлоті Аляски...

[ Читати далі ]