Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Факти про оливкову олію



Факти про оливкову олію...

[ Читати далі ]

Неймовірні скульптури, яких немає...

 

Скульптури, яких немає насправді. Чад Найт - американський 3D-художник, який створює інтелектуальне цифрове мистецтво. «Я думаю, що став художником ще при зачатті, - каже Чад. - Це більше, ніж те, ким я є як особистість і те, що я роблю. Як би там не було, причина, чому я займаюся мистецтвом, в тому, що у мене надактивний, галасливий розум. Все в моїй роботі представляє щось або когось. Моє мистецтво дуже схоже на зашифрований журнал, який я можу публічно публікувати ». У кожній скульптурі люди знаходять якусь ідею, співзвучну їх думкам. Свої унікальні віртуальні скульптури дизайнер має на близьких до натуральних пейзажах, тим самим стираючи тонку грань між тим, що можна побачити на екрані комп'ютера і в житті. І робить це настільки приголомшливо, що здається, ніби його фантастичні фігури існують в реальності. Можливо, що незабаром так і буде, оскільки Чад Найт працює у відділі дизайну Van's Shoes недалеко від Лос-Анжелеса. І побачити таке втілення ідеї буде дуже цікаво!
[ Читати далі ]

Як виглядали овочі та фрукти в давнину...

Не секрет, що ті овочі і фрукти, які ми їмо зараз, несильно схожі на своїх далеких предків. Людство змогло вдосконалити різні види плодів, щоб сьогодні ми могли оцінити їх смак на 100%. У цій статті ви побачите, як виглядали банани, баклажани та інші природні делікатеси до втручання людини.

Кавун    [ Читати далі ]

Розміри дивують...))

  • 23.05.21, 10:48

Коли природа створювала дерева, рослини і тварин, вона явно не скупилася на різноманітність, створивши представників всіх розмірних і вагових категорій. Те ж саме і з людьми, які придумали предмети, які вражають нас своєю величезністю або мініатюрністю. І розглядати всю цю величезну безліч природних і рукотворних речей – одне задоволення!

Гарпія

Найменша камера в світі від компанії OmniVision...

[ Читати далі ]

Знімки, які пробуджують потяг досліджувати світ ...

  • 22.05.21, 11:55

Допитливість не порок, хоча іноді і заводить людей в не найприємніші ситуації. Але тим краще, адже саме так і напрацьовується досвід, здобуваються знання і відбуваються відкриття. А відкривати і пізнавати завжди буде що, адже не дарма ж класик сказав, що чим більше ми дізнаємося, тим більше розуміємо, скільки ще всього доведеться дізнатися. І чого зволікати? Давайте пізнавати і дивуватися!

Насувається буря, а у вікнах будівлі ще відбивається синє небо

   [ Читати далі ]

Безглузді факти виявилися чистою правдою...

 

Кожен з нас любить дізнаватися щось нове, незвичайне і несподіване. Але ми рідко замислюємося, скільки всього цікавого може зберігати в собі все те, що нас оточує. Тому до Вашоої уваги серія нетипових фактів, про які ви абсолютно точно не знали.

Китайці від природи не пристосовані до пиття молока.

Голуби «кивають» при ходьбі, щоб стабілізувати зображення. 

[ Читати далі ]