Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Скульптури, що кидають виклик гравітації...

Людська уява безмежна. Завдяки їй по всьому світу творчі люди створюють унікальні скульптури. Деякі з цих творінь кидають виклик логіці і суперечать законам фізики. Вони ширяють в повітрі, зависають вниз головою або тримаються за допомогою загадкових технічних прийомів. Можна тільки уявити, скільки праці, таланту, скрупульозності стоїть за кожним таким твором. Пропонуємо вам прогулятися по світу і побачити ефектні скульптури, в яких авторська уява зробила крок за межі традиційних уявлень.

Гімнаст, який балансує на вітрі, ОАЕ

Сталева куля, що ширяє, Австралія...

[ Читати далі ]

Історичні загадки, над якими всі досі ламають голову...

  • 05.06.21, 08:39

Історія подарувала нам чимало загадок, і саме зараз завдяки сучасним технологіям та рівню знань частина успішно розгадані і пояснені. Але є артефакти, які так і залишилися невирішеними науковими ребусами.

Піраміда в Антарктиді  
[ Читати далі ]

Моделі, які “зламали” світ моди...

Запитайте кого-небудь: що потрібно, щоб стати моделлю? Вам напевно скажуть, що потрібно бути високого зросту, важити не більше 40 кг, мати симпатичне личко і все в такому дусі. Але повірте зараз, це в минулому. Моделі у цій добірці руйнують стереотипи і рухають світ моди на новий рівень.

Вінні Харлоу

Вінні Харлоу страждає від рідкісної шкірної хвороби вітіліго (порушення пігментації), за що в дитинстві її постійно дражнили “зеброю” або “коровою”. Але хто знав, що така зовнішність зіграє їй на руку? Після участі в шоу “Топ-модель по-американськи” вона почала з’являтися в музичних кліпах, на подіумах і обкладинках модних журналів.

[ Читати далі ]

Знайдений в Сахарі метеорит виявився уламком протопланети ...

  • 02.06.21, 22:16

У травні минулого року в віддаленому районі Сахари знайшли метеорит вагою 32 кілограми. Його назвали Ерг-Шеш 002 (Erg Chech 002) на честь місця падіння. Французькі і японські вчені досліджували породу і прийшли до висновку, що це уламок протопланети. Він старший за Землю — йому 4,565 мільярда років, пише Vice.

 

метеорит

 

[ Читати далі ]

Цікаві факти...

У науці поширені дві основні концепції факту: фактуалізм і теоретизм. Перша стверджує автономність фактів по відношенню до теорії, підкреслюючи незалежність формулювання фактів від теоретичних побудов. Згідно з другою, факти повністю залежать від теорії, в залежності від вибору теоретичної позиції, факти можуть змінюватися. Поширені і підходи, що підсумовують в собі дві зазначені концепції і визнають одночасно теоретичну навантаженість фактів і їх автономний по відношенню до теорії характер. А взагалі залишимо цю зарозумілу дурницю і подивимося 20 фактів, які вже точно не дадуть вам нудьгувати.

БелАЗ-75710 – найбільший в світі самоскид вантажопідйомністю 450 тонн.

Вагітні морські коники. До речі, це самці виношують потомство і пари у них створюються на все життя.

[ Читати далі ]

Дивовижні природні явища...

  • 31.05.21, 10:07

У цій збірці на вас чекають найкащі фотографії природних явищ, в реальність яких навіть складно повірити!

Хмари, схожі на намальовані морські хвилі

Це природне явище називається нестійкістю Кельвіна-Гельмгольца. Найчастіше такі химерні хмари з’являються в гірських районах, де стрімкі повітряні потоки стикаються зі скелястими перешкодами, в результаті чого і формуються ці фантастичні форми.

Чим не темна мітка з Гаррі Поттера?

[ Читати далі ]

Найдорожча в світі іжа...

  • 30.05.21, 14:18

Чого б в житті вам не доводилося покуштувати, враження про найбільш рідкісноме і найексклюзивнішоме будуть для вас яскравіші за все. І навіть якщо те, що дуже дороге і екзотичне, вам не сподобається на смак, запах або вид, це залишиться ще однієї галочкою в списку рідкісних життєвих задоволень. Розкіш має багато граней: хтось купує дорогі будинки, інші балують себе розкішними автомобілями, шикарним одягом і т.д. А хтось просто не проти перекусити на кілька тисяч доларів.

Представляємо Вашій увазі найдорожчу їжу в світі, яка доступна тільки заможним.

НАЙДОРОЖЧИЙ ГРИБ

Найдорожчий гриб – трюфель. Вартість кілограма цього делікатесу може доходити до 2000 євро, а часом і вище. Найсмачнішими вважаються білі трюфелі з Італії.

[ Читати далі ]

Як багато ми ще не знаємо...

наш час досить мати доступ до Wi-Fi, щоб можна було дізнатися буквально все що завгодно. Немає такого питання, відповідь на яке не можна було б загуглити.

Але далеко не всі цим користуються, та й сформулювати запит не кожен здогадається. Тому ось вам 39 фактів про все на світі.

Гарантуємо: вони здивують навіть ерудитів!

1. Полуниця — це не ягода, а ось банан — ягода.

  [ Читати далі ]