Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Вражаючі скульптури...

Якщо хочете заново відчути відчуття від першого кохання, просто подивіться на якийсь витвір мистецтва. Дослідження показало, що при вигляді художніх робіт в мозку природним чином запускається реакція задоволення і ми відчуваємо ті ж емоції, що і при закоханості. При осмисленні робіт мистецтва відбувається викид дофаміну – хімічної речовини, що викликає відчуття щастя.

Вона повністю занурена в роздуми
Кожна з них виткана з сотень ниток...[ Читати далі ]

Як навчитися розбиратися в стилях і напрямках живопису...

  • 03.05.21, 23:10

Що таке кубізм? Як відрізнити імпресіонізм від експресіонізму? А академізм від реалізму? Існує безліч стилів і напрямів у живописі, і розібратися в них дуже непросто.

У цій статті розповідається і наочно показано на прикладі плода граната, як навчитися легко розпізнавати основні стилі живопису.

Академізм

Коли набув поширення: цей стиль виник під впливом європейських академій мистецтв в XVI столітті. Отримав силу в XVII-XIX століттях.

[ Читати далі ]

Щоб зрозуміти різницю...))

  • 01.05.21, 10:32

Щоб зрозуміти різницю між двома речами, їх треба порівняти. Тому що 1 кг пуху і 1 кг металу дійсно дуже різні речі. Або взяти наше взуття, наприклад. Навіть через місяць після покупки воно буде здаватися нам як новеньке, але це поки ми його не порівняємо з дійсно новою парою. Цим і займемося, спробуємо показати, як звичні речі змінюються, якщо поглянути на них з незвичайної позиції.

Ця вантажівка в порівнянні з шинами виглядає як іграшковою

Кожен із злитків важить 10 унцій (283 грами). Золото, платина, мідь, цинк, олово і алюміній.

[ Читати далі ]

Довжина нашого кишечника дорівнює висоті триповерхового будинку?

  • 29.04.21, 11:09
А чи знали ви, що довжина нашого кишечника дорівнює висоті триповерхового будинку? Ні? Тоді ця стаття для вас! 1. ВСЕ НАСЕЛЕННЯ ЗЕМЛІ У… РОТІ

Окрім язика, зубів та слини, в роті знаходяться ще й бактерії. Їхня кількість там становить близько 7,6 млрд. Це більше, ніж усе населення Землі. До речі, під час поцілунку партнери обмінюються близько 80 млн бактерій.

2. ЦВЯХ В ОРГАНІЗМІ  [ Читати далі ]

Все просто і зручно...)))

  • 26.04.21, 19:38

У пекінській підземці за проїзд можна заплатити пластиковими пляшками


У цьому магазині покупець сам вирішує, чи потрібна йому допомога продавця чи ні. Щоб показати це, достатньо взяти кошик з наклейкою відповідного кольору...

[ Читати далі ]