Чи потрібно кидати політиків до сміттєвих баків?



Як ви ставитеся до того, що народ кидає політиків до сміттєвих баків?


78%, 36 голосів

22%, 10 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Революція на граніті - 1990 рік (відео)

Одним із провідників "Революції на граніті" був Олесь Доній. Цікаві та романтичні були часи.


Прохання до користувачів мережі "ВКонтакте"

Громадська організація "Наша Полтава" створила свою сторінку в соціальній мережі "ВКонтакте". Посилання на сторінку: http://vk.com/nashapoltava

Прохання до користувачів мережі "ВКонтакте" підписатися на сторінку. Обіцяємо розміщувати на ній інформацію, яка зацікавить не тільки мешканців славного міста Полтава.

Чи потрібен Україні Закон про люстрацію?



Чи потрібен Україні Закон про люстрацію? (голосуємо, обговорюємо)

86%, 24 голоси

14%, 4 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Опитування: округ №144 (Полтава)

Громадська організація "Наша Полтава" на своєму сайті проводить опитування: За кого з кандидатів у народні депутати по виборчому округу №144 ви готові проголосувати?

Нагадаю для тих, хто забув межі виборчого округу №144: виборчого округу: Ленінський, Октябрський райони міста Полтави.

Запрошую вас проголосувати в анонімному опитуванні на сайті ГО "Наша Полтава", давши відповідь на запитання: За кого з кандидатів у народні депутати по виборчому округу №144 ви готові проголосувати?

Опитування знаходиться за цим посиланням: http://nashapoltava.wordpress.com/2014/10/02/opytuvannya-vr-144/

Закликаю українців дати рішучу відсіч кандидатам-«гречкосіям»!

Роблячи свій вибір зараз, не потрібно забувати про те, що кожного депутата ми обираємо на цілих п’ять років для того, щоб він працював на нас з вами. На нас з вами, а не на себе!

Думаю, що вже самий простий виборець розуміє, що той кандидат, який скуповує голоси виборців, скуповує їх виключно для себе, а не для виборців. Тільки зламавши систему підкупу виборців, українці зможуть отримати ефективний для них парламент.

Після трьох революцій все більше і більше українців починають це розуміти. І не просто розуміти, а й почали давати рішучу відсіч кандидатам-«гречкосіям».

Так, днями мешканці міста Знам’янка, що на Кіровоградчині, вигнали колишнього заступника мера Києва Леоніда Черновецького, секретаря Київради Олеся Довгого, який приїхав до них з передвиборною агітацією.



На відео: зустріч Лесика Довгого з виборцями міста Знам'янка

Як повідомляє сайт Gazeta.UA, перед цим Довгий замовив залу в будинку дитячої творчості і звіз масовку з усього округу. Уточнюється, що до залу намагалися не впускати "чужих". Втім жителі міста прорвалися до зали, де прихильники Довгого очікували на прибуття кандидата, після чого всі вийшли на вулицю. Коли Довгий прибув, його зустріли вигуками "Ганьба", "Банду геть!", "Ми не хочемо вас!", "Всіх не купиш!", "Бандюга!", "Геть зі Знам'янки!". У свою чергу прихильники кандидата спробували скандувати "Довгий!", до них приєднався сам потенційний депутат, але їх швидко перекричали. При спробі проводити агітаційну промову прямо в дворі, Довгого закидали яйцями. В результаті кандидат розвернувся і покинув місто, так і не виступивши.

За інформацією вищезгаданого сайту, Довгий балотується по 102 округу в Кіровоградській області. Враховуючи те, що Блок Петра Порошенка виставив у цьому окрузі кандидатуру відверто непрохідного кандидата Вадима Бондаря, Довгий має шанси потрапити у Раду.

Якщо приклад народної люстрації, який відбувся у Знам’янці, поширити по всій Україні, то це реально зменшить шанси потрапляння до парламенту кандидатів-«гречкосіїв». Що, в свою чергу, позитивно вплине на формування ефективного парламенту. Борітеся – поборете!

Народний депутат Олесь Доній звернувся до керівника СБУ



Депутатська група “Суверенна європейська Україна” вимагає від СБУ перевірити дії військового комісара Полтавського обласного військкомату полковника Бориса Павлова, які посягають на державний суверенітет та територіальну цілісність України. Відповідне звернення за підписом уповноваженого групи Олеся Донія направлено очільнику Служби безпеки України Валентину Наливайченку.

“Прошу взяти розслідування щодо публічних закликів вищезгаданої особи до зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, під особистий контроль та ознайомити з результатами розслідування”, – йдеться у зверненні.

Нагадаємо, військовий комісар Полтавщини Борис Павлов опинився в центрі політичного скандалу через участь у голосуванні на своїй сторінці в «Однокласниках».

Як з’ясувалося, армійський полковник абсолютно позбавлений патріотизму. Він, наприклад, висловлюється за приєднання південного сходу України до Росії і вважає спалення українського паспорта військовослужбовцям Криму, який отримав російське громадянство, «вчинком чесної людини». Борис Павлов не вважає Петра Порошенка легітимним Президентом і в той же час згоден з тим, щоб Володимир Путін залишався на своєму посту довічно.

Раніше полтавські активісти звинуватили Бориса Павлова в тому, що він відмовився доставити гуманітарну допомогу, зібрану волонтерами, для військовослужбовців в місцях, а також у блокуванні 5 мільйонів гривень, виділених Полтавською обласною радою для потреб армії.

Моральне обличчя сучасної влади (відео)

Лексика спілкування на роботі, обрізання нігтів, привселюдне оббріхування людей по телефону власному чоловікові...

Ця особа відповідно до розпорядження голови Полтавської облдержадміністрації Олександра Удовіченка має стати головою Обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі. Примітка: з дзвінка, який вона робить по телефону своєму чоловіку Олександрові видно, що, навіть, перед камерою у неї вистачає совісті брехати власному чоловікові.

До речі, звати її Світлана Янко. Запамятайте це ім'я. Відтепер вона ще не раз покаже себе  місцевій громаді. Наше відео, зняте виконуючим обов'язки голови Обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі Станіславом Цисем, яскраво показує справжнє обличчя цієї полтавської чиновниці.

Людям зі слабкими нервами дивитися це відео не рекомендується:



За матеріалом сайту "Відкрита Полтава".

Love forever!!! (відео)

Нехай любов постійно супроводжує ваше життя!!! Любіть один одного! Love forever!