Зі святом!

Дорогі подруги та просто знайомі! Навіть не впевнений, що це правильно - вітати Вас незрозуміло з чим, започаткованим цими ненормальними комуняцкими тітками Кларою та Розою. Але, виходячи з того, що ви більш дивні, ніж Бермудський трикутник та піраміди разом - краще поздоровити. Отож, вітаю Вас, дорогенькі, щоб ви були мені здорові!






На закусь - про Вас, кохані! Автор - хлопчик Павлик Лемтыбож


Алиса в тайге чудес. Ненормативна лексика, 18+

Черговий шедевр від Святослава Носова, який GorkyLook. Шедеврально про московитську реальність.


Подумал таки, и решил вынести из комментов.

«Ты спрашиваешь что в их реальности происходит? Ты думаешь, вот это ихтамнет, Воррия Вперде, освящение ракет, сакральная московская королева Франции — это их реальность? Чувак, это просто отблеск на старгейте их реальности!

В рачьей реальности запросто сочетается заявленный ими охуительный подушевой доход — и децильный коэффициент расслоения 12-21 (смотря какой стороной они вверх в этот день калькулятор держат), а за вычетом физиологического минимума — уходящий куда-то за 40-60 и дальше за Плутон. Где вообще никакие физические и финансовые законы не действуют. Это американцы придумали измерять расслоение традиционным квинтильным коэффициентом Джини — так он у них сразу в руках взорвался. В Снегиристане или еда из анаптаниума, или самые богатые утром в день переписи раздают свои деньги бедным, но вечером забирают их обратно со штрафными процентами.

В переводе на мокшанский язык это шото типа «шесть односельчан поселка отравились насмерть метиловым спиртом по поводу победы сборной России по хоккею». Смерть во имя здоровья будущих поколений.

В этом антимире мертвые вагнеровцы размножаются быстрее, чем живые. Они за ночь удваивают свое поголовье (если так можно говорить о покойниках, конечно). Но это все хуйня, мы мало что знаем о загробном мире. А вот то что в области типа «тверь» где то в 2005-07 годах при документальной проверке средний возраст смерти мужчин составил 53 года, а средняя продолжительность их же жизни — 70 с хуем лет — вызвала инсульт у ряда экзистенциальных философов и богословов. Тут или русские открыли Чистилище, или категории «жизнь» и «смерть» вообще никак сука блять не связаны.

После недолгой но бурной научной дискуссии, россияне решили проблему — они уволили врачей области, и набрали новых врачей области, после чего умершие в 53 года мужчины прожили еще дополнительно по 20 лет в среднем каждый.

Какой тут Илон Маск! Иисус такого не мог, хотя старался!

Обосравшись на весь мир с раздачей через забор блинов с лопаты, после чего мем стал международным, реальным символом быдла-оглоеда — что они сделали?.. Да хуй ты угадал! Они повторили раздачу, сопроводив пояснением, что в этом году «дизайн лопаты сделали менее похожей на садовую».

После выхода моей книги, компетентные-кто-надо предложили мне приехать к ним и дать пару ответов на пару вопросов касательно моей антироссийской деятельности, «просто поговорить». Тогда как раз расцвет посадок был Четко понимая, что если я хотя бы одной ногой туда заступлю, остальное тело уже за эту ногу до кичи затащат лет на трынадцать — я спросил: «Как же я к вам приеду в ваши лубянки, если мне въезд к вам запрещен?» Знаешь что они мне ответили?

Снисходительно так: «Это ваши праблемы!»

То есть к ним в тюрьму надо еще прократься незаконным способом. Слушай, уж на шо Дзержинский был человек со странностями — но это уже запиздец, его вырожденые анискины это уже какие-то странности в виде людей.

Понять «вот это вот все вот это», как говорил один известный косметолог, можно только накатив идеальной жидкости из бутылки Клейна и закусив котом Шредингера. Знаешь, мне говорят — Лук, почему ты все меньше пишешь про ракоцапов? А я просто не выдерживаю изучать это канализационное измерение без защиты психоактивных веществ и освинцованного шлема, а с веществами и в шлеме — не попадаю по клавиатуре ноутбука.

Я еще молод даже по меркам тверских врачей, люблю хорошую женщину и хочу иметь с ней детей. Здоровых, веселых и злых жыдобендяток. И не хочу, чтобы мои дети были мутантами только из-за того, что их папа слишком долго и внимательно изучал россиян.

Этот реактор уже бесполезно глушить и настраивать, он закритичен и искажает реальность даже в шаге вокруг себя . А шо там внутри — знает только никто. Так что от него осталось только съебываться подальше.

Россия — это страна, в которой все может быть. При этом в ней никогда нихуя нет. Но все уже было. И так было, есть и будет всегда.

Вот прямо так и запиши, и передай всем нашим — насчет их реальности.

А ты спрашиваешь — шо там у них в реальности? Беларуская матахари раскрыла заговор двух этнических хохлов по продаже России Америке. Срочно в номер. Не матахарю в номер, а новость в номер газеты. Не перепутайте!

Хотя, похуй»

Звідси


Пам'ять...



За непотріб під цим постом буду видаляти ками та банити миттєво.

Тимошенко, на яку ми заслуговуємо

Розумію, що марно, бо прихильники Юлі майже всі вірують та перетворилися у справжніх сектантів.  Але такий простий та наочний приклад може хоч комусь розкриє очі. Люди, бляха-муха! УСІ політики вам безперервно брешуть, а кохана Юля це робить з лагідною посмішкою та гладячи вас по голові! Чим вона мабуть гірша за всіх них!

 

Котик-растаман

Якість не дуже, але дивитись до кінця!

Мексиканська чупакабра.

Не знаю, як вам, а мене вразило. Доволі переконливе відео нмд.




Цитата про війну.

Зараз читаю неймовірну книгу Сергія Лойко "Аеропорт". Хто не в курсі - художня книга про нашу війну. Усім раджу. Так от, один з другорядних героїв там пише у своєму фейсбуці. Хочу процитувати. Підписуюсь під кожним словом. Так, не хуйло головний винуватець всього, що відбувається. Далі цитата:


Дозвольте мені, виступити адвокатом диявола і захистити Путіна, наскільки це можливо. Ця маленька людина, що випадково отримала необмежену владу, яка рухається і роздирається комплексами і фобіями, міг цілком обмежитися нескінченної війною з тероризмом усередині Росії, що насправді для всіх, хто розуміє, є не чим іншим, як боротьбою нанайських хлопчиків.
Путін не може запропонувати своєму народові нічого позитивного, тому, щоб утриматися при владі, він весь час вже п'ятнадцять років пропонує одне і те ж - війну. Спочатку з бандитами і терористами, яких він сам же і створює і плекає, а тепер і з рештою світу.
Цього ніколи б не сталося, якби народ сказав НІ на виборах так, що підтасовувати марно. Але російський народ весь час говорить путінської війні ТАК.
Саме тому головним винуватцем і творцем беззаконня і злочинів у своїй країні і за її межами є в першу чергу не Путін, а народ, ті самі 86 відсотків, які його підтримують.
У Адольфа Гітлера підтримка в народі була менше, але все одно німецький народ був винен в злиднях нацизму. Так і російський народ, створений в процесі негативною генетичною селекцією протягом 83 років минулого століття і 14 років цього (майже сто років), винен в путінських злодіяння проти самого себе, проти інших країн і народів.
Тому санкції проти Росії не повинні бути точковими і спрямованими проти вузької групи осіб, а повинні бути спрямовані проти всього російського народу як головного винуватця злочинів, про які ми говоримо.
Росіянам потрібно заборонити в'їзд до Америки і країни Євросоюзу. Крім цього, необхідно вводити санкції проти будь-якої країни, яка дозволить в'їзд росіянам.
Потрібно припинити експорт в Росію чого завгодно, навіть ліків і лікарських препаратів, за винятком презервативів. (А також відключити SWIFT та перервати будь-які відносини з московією. Нічого не купувати, і нічого не продавати. Остання вимога в першу чергу до нашої влади - я)
Необхідно заарештувати все майно Росії і росіян за кордоном, а також всі банківські вклади.
Нехай варяться у власному соку ненависті.
Тільки такі рішучі заходи в найкоротші терміни приведуть до зміни режиму в Росії задовго до того, як Путін сам відкине копита.
Будь-які дипломатичні контакти з Росією повинні бути заборонені, поки в Росії не зміниться влада, поки не припиниться війна в Донбасі і поки Крим не буде повернений Україні.
І не треба боятися ядерного шантажу з боку Росії. Це, в гіршому випадку, виявиться блефом. Насправді російські ракети, навіть якщо Путін вирішить покінчити життя самогубством таким апокаліптичним чином, нікуди не долетять. Просто не зможуть. Розваляться на землі або в повітрі. Це просто ядерний металобрухт часів «холодної війни», і не більше того.
Тільки сам російський народ може відправити Путіна хоча б у відставку. Але для цього народ повинен дозріти, і весь інший світ зобов'язаний йому в цьому допомогти.




Фільм "Матільда"

     Не знаю, чи став би дивитись без того страшного шухеру, що підняли скрєпниє навкруги цього кіна. Але, після страшенного галасу, підпалу кінотеатру вирішив подивитись. До того ж режисер Олексій Учитель. До того як йому набило ватою голову був знаменитим. Не знаю, через вату, або з інших причин фільм категорично не вийшов нмд. Додивився до половини та плюнув.
     Починається з того, що подруга/суперниця балерина тихенько розв'язує Матильді Кшесинський якусь там підв'язку і у процесі танцю в неї оголюються груди (одна штука lol). У залі повно офіцерів різного віку, у т.ч. нащадок престолу Микола. Так от, усі дивляться на ту нещасну сісяндру 0 розміру нібито це діамант на 10 000 каратів і нічого подібного ніхто з них у житті не бачив.

Ну смішно, панове. Звичайно, такий конфуз у кінці 19 ст. викликав би легку ажітацію, але ж не таку і не настільки! Щоб закінчити цю тему додам, що протягом фільму ці жіночі штуки показують постійно у тієї самої героїні. Саме дивно, що вже під час другої демонстрації якість сильно підвищується. Геть 0 розмір! У наявності 2-й та ідеальна форма! lol

Темно, але можна роздивитись - це явно не те, що було на попередньому скрині lol
     Ну це таке. Тепер про більш суттєве. Фільм знімається на основі реальних фактів. Про історично значимих осіб. Висновок - все має бути максимально близько до істини. Твердо впевнений у цьому. В ідеалі це має бути РЕКОНСТРУКЦІЯ. Але - ну гаразд, фіг з ним. Художній фільм. Автор типу має право на вигадки. Знов - ну гаразд, має. Але ж не до такого ступеня, коли характер та події, пов'язані з головною героїнею перевертаються з ніг на голову! У фільмі Кшесинська намагається завадити шлюбу Миколи та Алікс. Вона навіть вимагає від коханого відректися від престолу! А ось як було насправді.
     По-перше, Микола сам обрав нареченою Алікс. Він її кохав! У супереч волі батьків, яким Алікс не подобалася. Чи любив Микола Кшесинську? Достеменно невідомо, але скоріше так, ніж ні. А ось вона його справді кохала, та дуже сильно! Тому як справжня Жінка з великої літери, яка любить, ця незвичайна жінка бажала одного - аби коханий був щасливий! За будь-яку ціну! Навіть її власний рахунок. А тому - вона НІКОЛИ не розраховувала стати дружиною Миколи. Коли у Миколи виникли суперечки з батьками через Алікс - вона підтримала Миколу. Вона робила все, аби коханий одружився на Алікс! Тому що імператору та державі  потрібна імператриця та нащадок трону. А балерина не може зазіхати на таку роль. На жаль, але - ні. Кшесинська чудово це розуміла. Вона не те, що заважала браку Миколи, вона була хіба не головним та прихильником цього! І ось режисер виставляє цю прекрасну, жертовну Жінку у якості стерви, яка творить звичайні бабські штучки! Фу... Напевно вата в голові - не на користь.
     Ну так, мені категорично не сподобалось. Але через що у скрєпних такий шухер здійнявся - хоч вбий. Ніякої ганьби для Миколи не побачив. Для Кшесинської - так, але в межах художньої вигадки, нехай йому грець! Хоча, що з них взяти, бо

    Коротше, дивитися не раджу, а далі як бажаєте.
    Фото справжньої Матильди - нічого так, гарна... Акторка у фільмі взагалі красуня.
Справжня

У кіно



Бог. Як я це розумію.

     Це тільки моя думка. Нікому не нав'язую, але вважаю, що це ближче до істини, ніж попівська брехня.

Особисто я у Бога не вірую. Як можна вірити у щось, про що ти знаєш, що воно є? Найближча аналогія – Сонце. Воно точно є, але насправді деталі про нього, що та як там працює – невідомо. Так і Бог у мене. Він є, але що і як – можна тільки здогадуватись. Чому я так впевнений? По-перше, в мене було у житті 2 випадки абсолютно дивовижного порятунку. Нічим, ніж особистим втручанням Його я їх пояснити не можу. Про деталі не скажу, вибачайте. Та й я не збираюся нікого переконувати – живіть як бажаєте за потрібне. Але…

     По-друге. Другий закон термодинаміки. Про те, що в цілому у всесвіті ентропія наростає. Тобто збільшується хаос, впорядкованість зменшується. Так воно все і йде, поки бац! «З’явилося» життя. Процес, який йде всупереч загально вселенському процесу зростання ентропії. Дещо ускладнюється замість того, аби спрощуватися. З якого переляку? Моя думка – божа робота. А ще є ДНК – молекула складена з мільярдів складних білкових "цеглин". При чому з'єднаних по суворих законах. Одне єдине неправильне з’єднання – готово діло, організм не з’явиться, або буде ушкоджено. Це також з’явилося випадково, в результаті еволюції? Знов такі – висновки ваші.

     Багато хто, дивлячись на несправедливість, іноді жахливу, іноді таку, що стосується вас самих або ваших близьких, задається запитанням: «Якщо Бог існує, як Він може таке терпіти та дозволяти?» Насмілюся сказати – в мене є відповідь. Коли ви ставите таке запитання, ви вважаєте, що Бог – це йобнутуй ляльковод. Який створив собі живі іграшки. Впевнений, що це не так. Господь дарував нам вільну волю, яку ставить вище своєї. Саме тому Єва з’їла те яблуко. Завдяки цьому й відбувається все лихо. Хвороби також. Можливо, хвороби – це аби наслідок дій самої людини, або якась карма. А він майже не втручається. Принаймні масово. Так, зрідка може комусь допомогти особисто виходячи з якихось власних міркувань.

     Навіщо ми Йому – не здогадуюсь. Може це експеримент якісь, ще щось – невідомо. Але Він точно не хоче, аби всі, масово були впевнені у його існуванні. Тому що це суттєво обмежить нашу власну волю. А наша воля – пріоритет №1.

     Стосовно різних релігій. Думаю, Бог один. А ось ці різні релігії – іудаїзм, християнство, мусульманство, буддизм, тощо – це прояви одного й того самого. Можливо, у деякі історичні періоди Бог бажав здійснити вплив на цивілізацію та посилав нам просвітлених людей. Але це були всього-на-всього люди. Божий посил переломлювався у їх свідомості згідно їх власного менталітету та загальної культурної традиції тих часів та тих народів. До речі, сильно не впевнений, що ми знаємо хоч більшість божих посланців. Христос, Магомет, - а скількох люди знищили ще на ранніх проявах їх божої місії? Невідомо. А судячи з того, як обійшлися з Ісусом – люди у масі не люблять Божих посланців.

     Приходжу до висновку, що Бог бажає від нас, «аби ти не був чмом і стукачом» - чоловіки зрозуміють. А ось всі ці зовнішні прояви нібито віри – освячення куличів, носіння хіджабу, тощо – це обрядовіра. Дійство, яке нмд не має нічого загального з вірою у Бога та є язичництвом. Але сам хрест ношу. Але що це за хрест? Хрест хрестоносця, хрест паломника. Ось такий.

 

Але, він був у Храмі Гроба Господня де я його власноруч освятив на плиті миропомазання. Тому місці, де знятого з хреста Ісуса помазали міром та завернули тіло у плащаницю. А Ісус був! Така особистість існувала! Чи був він сином Бога? Так! Але тією ж мірою, якою й ми всі. Можу помилятися, але здається мені, що він сам про це каже в одному з Євангеліє. Тре було собі це занотувати, бо я читав не тільки канонічні Євангелія. Чи воскресав він? Чесно кажучи, тут в мене великі сумніви. Так, для сили проповіді Ісуса Господь міг і воскресити, але це якось не у Його стилі, я перепрошую. Знов наша воля – пам'ятаєте? Але мій хрест – то інша справа. Можна навіть і у Бога не вірити.  Але жодна розумна людина не буде заперечувати, що місце, де 2 000 років мільйони (а може й мільярди) людей моляться, є особливим. Там змінена загальна енергетика, і відчуваєш це просто своєю шкірою.

     Приблизно так. Чи є я християнином? Скоріше так, чим ні. Але некласичним християнином точно. До того ж я вважаю, що й інші релігії, що вірують в одного бога мають таке саме право на існування і є близькими до істини не менше за християнство. А ось попи, імами та інші посередники між Богом і людьми – ні! Це цілком людська конструкція, яка не має з богом нічого спільного. Їх цілі протилежні Божественним. У всіх. В кого більшою мірою, як то МП, в кого меншою, але у всіх. Ну хіба що буддистам тут пощастило. Можливо.

     Ось з такими поглядами існую. Нікому їх не нав'язую, але й мене переконати, що я не правий, майже неможливо. Тут знадобляться тільки вогняні письмена у небіpodmig