хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Цитата про війну.

Зараз читаю неймовірну книгу Сергія Лойко "Аеропорт". Хто не в курсі - художня книга про нашу війну. Усім раджу. Так от, один з другорядних героїв там пише у своєму фейсбуці. Хочу процитувати. Підписуюсь під кожним словом. Так, не хуйло головний винуватець всього, що відбувається. Далі цитата:


Дозвольте мені, виступити адвокатом диявола і захистити Путіна, наскільки це можливо. Ця маленька людина, що випадково отримала необмежену владу, яка рухається і роздирається комплексами і фобіями, міг цілком обмежитися нескінченної війною з тероризмом усередині Росії, що насправді для всіх, хто розуміє, є не чим іншим, як боротьбою нанайських хлопчиків.
Путін не може запропонувати своєму народові нічого позитивного, тому, щоб утриматися при владі, він весь час вже п'ятнадцять років пропонує одне і те ж - війну. Спочатку з бандитами і терористами, яких він сам же і створює і плекає, а тепер і з рештою світу.
Цього ніколи б не сталося, якби народ сказав НІ на виборах так, що підтасовувати марно. Але російський народ весь час говорить путінської війні ТАК.
Саме тому головним винуватцем і творцем беззаконня і злочинів у своїй країні і за її межами є в першу чергу не Путін, а народ, ті самі 86 відсотків, які його підтримують.
У Адольфа Гітлера підтримка в народі була менше, але все одно німецький народ був винен в злиднях нацизму. Так і російський народ, створений в процесі негативною генетичною селекцією протягом 83 років минулого століття і 14 років цього (майже сто років), винен в путінських злодіяння проти самого себе, проти інших країн і народів.
Тому санкції проти Росії не повинні бути точковими і спрямованими проти вузької групи осіб, а повинні бути спрямовані проти всього російського народу як головного винуватця злочинів, про які ми говоримо.
Росіянам потрібно заборонити в'їзд до Америки і країни Євросоюзу. Крім цього, необхідно вводити санкції проти будь-якої країни, яка дозволить в'їзд росіянам.
Потрібно припинити експорт в Росію чого завгодно, навіть ліків і лікарських препаратів, за винятком презервативів. (А також відключити SWIFT та перервати будь-які відносини з московією. Нічого не купувати, і нічого не продавати. Остання вимога в першу чергу до нашої влади - я)
Необхідно заарештувати все майно Росії і росіян за кордоном, а також всі банківські вклади.
Нехай варяться у власному соку ненависті.
Тільки такі рішучі заходи в найкоротші терміни приведуть до зміни режиму в Росії задовго до того, як Путін сам відкине копита.
Будь-які дипломатичні контакти з Росією повинні бути заборонені, поки в Росії не зміниться влада, поки не припиниться війна в Донбасі і поки Крим не буде повернений Україні.
І не треба боятися ядерного шантажу з боку Росії. Це, в гіршому випадку, виявиться блефом. Насправді російські ракети, навіть якщо Путін вирішить покінчити життя самогубством таким апокаліптичним чином, нікуди не долетять. Просто не зможуть. Розваляться на землі або в повітрі. Це просто ядерний металобрухт часів «холодної війни», і не більше того.
Тільки сам російський народ може відправити Путіна хоча б у відставку. Але для цього народ повинен дозріти, і весь інший світ зобов'язаний йому в цьому допомогти.




27

Коментарі

123.01.18, 05:38

сумно....але наш народ чекає доброго царя

    223.01.18, 05:40

    Идеализм не имеющий никакого отношения к реальности... Это я о выводах...

      323.01.18, 06:26

      Это да.. Это и нас не мешало бы.. по тому же месту.. Ибо по большей части плоть от плоти российского народа.. Просто не повезло.. Не нашлось своего Хутина.. Оказались не у тех телевизоров.. да еще в роли обиженных.. Поэтому "воны повынны буты покараннымы". Наше дело правое.. Победа будет за нами.. Слава Украине.. Героям слава.. Рот фронт.. Но пасаран.. Ну и дальше по феншую..

        Гість: petit caporal

        423.01.18, 08:04

        ви ідеалізуєте Лойка. так, роман непоганий. але десь половину роману займає життєопис самого Лойка, який він крутий спєцназ ГРУ і втік від чеченів, як він відбив в офіцера ССО дівчину, смакує як він з нею валявся в готелі, як бив того офіцера...роман треба було б перейменувати в "Лойко старий хрін, а все туди ж". До речі, він посрався з кількома прообразами тих, кого описав у своєму романі. Кацап - він і в Америці кацап.

          523.01.18, 08:52

            623.01.18, 08:55Відповідь на 1 від Shnec

            Чекати царя, то типово російський менталітет.
            У нас не чекають. В нас майдани.

              723.01.18, 09:53

                823.01.18, 11:28

                немного поменялось мнение о Лойко, когда он полез со своим мнением к съемочной команде "Киборгов"

                  923.01.18, 11:28Відповідь на 4 від Гість: petit caporal

                  ви ідеалізуєте Лойка. так, роман непоганий. але десь половину роману займає життєопис самого Лойка, який він крутий спєцназ ГРУ і втік від чеченів, як він відбив в офіцера ССО дівчину, смакує як він з нею валявся в готелі, як бив того офіцера...роман треба було б перейменувати в "Лойко старий хрін, а все туди ж". До речі, він посрався з кількома прообразами тих, кого описав у своєму романі. Кацап - він і в Америці кацап.

                    Гість: petit caporal

                    1023.01.18, 11:29Відповідь на 9 від Хан Геварыч

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна