Зі святом!

  • 17.06.18, 18:43
Вітаю медиків з професійним святом! Не зважаючи ні на що - тримайтеся! На жаль, іноді ви - остання надія...



Бабченко!

Тільки що по всії каналах та у ФБ - вбито Аркадія Бабченко! Кількома пострілами. 
Це вже занадто. Що роблять ССівці (Спец Служби)? Вороненков, Аміна, Бабченко! Я вже не кажу про їх власних співробітників! Що це за *уйня, малята? 
Одна справа, коли на фронті. Дуже шкода загиблих, але то фронт та війна. Але у столиці?
Я в сказі


Мордокнига!

Ну мене сьогодні мордокнига просто вибісила!!! Сука Цукерберг смердючий!
Забанили мене на місяць. Як завжди не сказали за що. Ну ладно, не без труда, але створив новий акк. Начебто зі всіма основними друзями потоварищував, став додаватися у групи. І ось сьогодні побачив в Олі (привіт, Олю! poka) привітання наших бійців з нуля до рідних. Дуже зворушливо. Та прохання поширити. Ну я поширив у себе, а потім спробував поширити в одній групі. Вилізло щось незрозуміле на факінг інгліш, але начебто відмова. Здивувався. Спробував поширити в іншій. І ось - ми підозрюємо, що ви... бла-бла-бла... Дайте телефон, ми надішлемо код. Ну фіг з вами, нате телефон. Приходить код, вводжу - НЕ ПРИЙМАЄ! І пише, що я неправильно використовую, і мене може бути заблоковано. Повторне і так далі введення коду не допомагає. Запросив код ще раз - надіслали той самий, з тим же результатом. 
Коротше. Або на мордокнизі кінцево перемогла вата, або їх глючить не по дитячому.
Коротше, ну її в дупу, ту мордокнигу, повертайтесь сюди!

 

черговий юлін піар.

Юлефани, вам не огидно?
Якщо до когось не доходить, поясню. Ця гидотна Юля і тут себе піарить. А у всіх досягненнях Світоліної заслуга виключно її. Ну ще, можливо, батьків - ВСЕ.
Так, я також пишаюся, що землячка виграла турнір та подолала по дорозі колишню та теперішню 1 ракетки світу. Але я тут ні при чому. А ось коли таке сповіщення під прапором політика - враження, що це досягнення завдяки йому. І це просто foo






Серіал, документальний.

Друзі, ось дивлюся, і просто млію, чесно. Серіал (7 серій) виробництва ВВС Blue Planet/Блакитна планета 2. Щось неймовірне! Кому подобається підводний світ - дивитися обов'язково!
Я не люблю дивитися он-лайн, переважаю скачати. Чому так - не питайте. Є причини, а може навіть забобони. Не люблю - і крапка. 
Зрозуміло, таку красу дивитися тільки у HD як мінімум! Це можна тут:  https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5504882  
Є українська озвучка!  Хто бажає 4К ультра  ХД, там нижче у коментах є лінк.
Хто бажає он-лайн - самі шукайте, я не знаю. 
Ось кілька скрін-шотів на затравку 

Останній - це не хвіст риби. Це риба - каранкс - вистрибує та ловить птаха, уявіть собі!
Приємного перегляду!

Пуйло - неочікуване.

Путін закликав поважати політику, що проводиться в країнах колишнього СРСР.

Країни колишнього Радянського Союзу мають право проводити власну політику, слід ставитися до цього з повагою, заявив Президент Росії Володимир Путін, передає РІА «Новини».
«Було сказано з приводу того, що у нас відірвали Україну, Молдову, зараз у Вірменії процеси відбуваються. Послухайте, ніхто нічого не відривав. Ми свого часу розпустили Радянський Союз, самі це зробили », - сказав Путін на пленарному засіданні Держдуми, де раніше була затверджена кандидатура Дмитра Медведєва на пост голови Уряду.
Президент підкреслив, що до внутрішніх справ, що проводяться в пострадянських країнах, слід ставитися як до даності і розуміти, що це суверенні держави, які мають право проводити власну політику.
«Потрібно ставитися до цього з повагою, тому що по-іншому нічого не вийде, по-іншому не вийде будівництво відносин ніяким чином. Але ми, зрозуміло, повинні захищати свої інтереси, а не кидатися грошима », - уклав глава держави.

Друзі, що це? Воно прийшло до тями та увімкнуло задню? Хто що думає?
Звідси в принципі, але це багато де є. Ресурс ворожий, але це не має значення у даному випадку.

Україна. 100 днів над прірвою

          Всім, хто не бачив, дуже раджу подивитись. Про себе скажу - дуже схоже на правду. От деякі мої друзі кажуть, що Турчинов і компанія "просрали Крим". Я вважаю, що за тих умов втримати Крим не було ніякої можливості. Тому залишаюся при своїй думці: з тих, хто зараз є перша ланка у владі Турчинов єдина порядна людина. Я б хотів бачити його Президентом.