Опля! (-;

  • 25.04.07, 11:38
І ось я знов в привичному стані та на привичномі місці після невеличкого, але надто бурхливого загулу, який почався в мене ще минулої п'ятниці ввечорі, а закінчився вчора.
(На час проведення хрестинзмусив себе трішки вгомонитись та поводитись трішки цивільніше, але внутрішній вогонь, який вже був запалений, постійно про себе нагадував деякими вихідками, які були десь на межі із занадто нестандартним.

Іноді в мене бували такі випадки, коли я видавав себе за тверезого, будучи під добрячим градусом, а іноді - навпаки, прикидався геть неадекватним, щоб уникнути зайвих скандалів. Звісно, це все не є ефективними засобами вирішення проблем, але спостерігання за іншими під час подібних перетворень самого себе, настільки весело та цікаво, що деколи я віддаю перевагу веселощам та розвагам, замість раціональноого підходу з відомим наперед завершенням.

А після хрестин - я зник, перестав існувати, та про моє місцезнаходження і те, чим я займався не здогадується жоден з моїх знайомих. Я і сам не все відмінно пам'ятаю, та маю провалів в пам'яті навіть трішки більше, ніж залишившихся спогадів. Здається, нічого кримінального я не накоїв.

Зараз в мене стан, який можна назвати "відхідняки". Думки ще досі рухаються надто хаотично, щоб можна було вхопити та триматись за якусь одну. Але я все-одно вже достатньо тверезий, щоб робити щось зрозуміле та корисне на роботі (-;

... Правда мені тут натякають, що сьогодні на вечір запланована пиячка з приводу дня народження нашої співробітниці... гггг. І це наштовхує мене на думку - "Може я рано зупинився?" (-;

Про зміни в моєму житті, та про зміни мого життя.

  • 23.04.07, 10:43

Багато моїх знайомих знає, та бачить, що я зараз переживаю період грандіозних перемін у житті. Воно проявляється у моєму ставленні, оцінках, та відношенні до світу. Позбувся деяких тарганів у голові, та в результаті отримав таку купу неочікуваних перемін у житті, що досі дивуюсь.

По суті, ніщо не змінилось, я все також живу у чудовому світі, який створений для того, щоб я так само, як будь-хто інший, мав можливість бути настільки щасливими, наскільки зможу дозволити собі бути (-;

Якщо навести приклад, по якому було б зрозуміло, в чому саме полягають зміни, то скоріш за все він буде виглядати приблизно так:

Раніше я ховався від реального життя у світ своїх мрій, в якому не існувало нічого такого, що могло б завадити людині бути щасливою. Оточуючі мене люди завжди приємні та цікаві. Злих та небажаних вчинків ніхто не робить. Нема ніяких проблем та турбот, нема алкашів, бомжів, наркоманів, брехні, зради, війн, та такого іншого.

Я зробив собі таку «зону відокремлення», ховаючись в якій я знаходив спокій та затишок, світ, з якого я черпав весь той позитив, життєрадісність та впевненість, якої не отримував від справжнього життя. Звісно-ж, щоб зберегти свій світ мрій саме таким, будь-який негатив я старанно блокував, та ігнорував при першій його спробі з'явитись на моєму життєвому шляху. Але, згодом, я чи втомився, чи то просто не впорався з натиском того, що накопичив у себе за рамками намріяного, та вони все частіше та частіше знаходили можливість стати часткою мого приватного світу. Та врешті я отримав те, від чого так наполегливо ухилявся - світ, в якому неприємного, та небажаного стало ледь не більше, ніж того, що мені насправді подобається... Ух, скільки сил та часу я даремно витрачав на те, щоб позбутись цього сміття та повернути свій «дім» у тій стан, яким він був під час його виникнення... Навіть уявити собі важко... Скільки всіляких «тарганів» я отримав в якості навічного презенту в свою голову, в свої думки, в своє життя...

А зараз той мій «Мріяний Світ», яким я так пишався, який я так кохав, та пестив, який був одним з найголовнішим сенсом мого існування - зник. зруйнувався. щез.

Це відбулось так несподівано, що я не можу пригадати та пояснити, чому, та як це сталось...  Чи то я сам таке зробив, чи таке саме сталось... Але, як факт - я більше не маю якихось ілюзорних, штучно вигаданих, та власноруч виготовлених стін власного внутрішнього світу, в який можна ховатись, тікаючи від тих неприємних моментів, які  час від часу з'являються на моєму життєвому шляху.

Я згоден, що певний «будиночок» є в кожного, та й зараз я теж маю щось таке, що можна приблизно порівняти із ним. Але між тим, що коїлось в моєї душі та думках тоді, та тим, що я маю зараз - настільки суттєва різниця, що рівносильна тому, якби я просто почав нове життя.

Після зникнення того захисного механізму, який я мав, до якого звик, та яким користувався свідомо, та несвідомо, я раптом опинився сам-на-сам із тим, від чого тікав. Я втратив свою головну зброю, втратив свій Джокер, та усі козирні карти...

Це було незвично, дивно, і настільки несподівано, що я просто розгубився, та не знав, що та як робити далі, як жити, не маючи можливість протистояти...

А потім стало ще цікавіше. Поступово приходячи до себе, я почав помічати дивні речі.

Наприклад те, що вже стільки часу минуло, а я досі живу собі, і нічого жахливого зі мною не трапилось.

І що реальний, справжній світ, виявляється, зовсім не такий небезпечний, яким я його уявляв, знаходячись у власноруч створеному світові.

Що речі та події не обов'язково мають за будь-яких обставин бути чимось загрозливим, або шкідливим, чи поганим та неприпустимим.

Що я взагалі ніколи не дивився на світ власними очима, а лише тільки в своєму уявленні намагався відтворити те, що він є, користуючись думками та поглядом інших людей. І що глибоко в душі я багато в чому сумнівався, та багато чому не довіряв, але все-одно брав за основу створення моделі реального світу навіть такі сумнівні матеріали...

І що світ не вороже середовище, агресивно налаштоване проти всіх, хто намагається його дослідити, а щось схоже на «нейтральну зону», яка ніяк не може нашкодити сама по собі.

І що вхід туди вільний для всіх бажаючих, і всі двері відчинені весь час без обмежень.

А далі - ще крутіше... Що будь-що у цьому світі по натурі своїй позбавлено емоційного відтінку, і на всьому протязі існування залишається нейтральною. А негативні та привабливі властивості, з якими це асоціюється у нас - це лише витвір нашої власної свідомості.

Тобто, для кожного з нас будь-що в цьому світові може бути втіленням як приємних, так і жахливих рис. І що ми самі в праві та в змозі обирати, яким саме буде це для тебе - привабливим, чи навпаки.

І що багато оцінок ми маємо у підсвідомій пам'яті ще з самого народження, і що базуються вони на природних інстинктах , вихованні, яке ми отримуємо спочатку від батьків, а потім від усіх тих представників людства з якими контактуємо, та просто з власного досвіду.

І що світ не має ніяких певних обмежень, якім людина має підкорятись, та з якими зобов'язана погоджуватись.

І що обмеження та обов'язки - це знов таки не канони природи, а лише витвір багатовікової творчості нашого колективного та індивідуального свідомого стану.

І що це ще далеко не повний перелік усього того, про що я не знав, чи думав про це якось інакше...

І що далі на мене чекають величезна кількість приємних новин (тобто, новини звісно-ж будуть по суті нейтральні, але чому б не прийняти їх у своє життя як приємні?)

А ще, я знайшов, як можна використати все це для того, щоб покращити своє життя, та жити настільки щасливо, наскільки я зможу собі дозволити.

Наприклад, коли в моїй пам'яті з'являється неприємний спогад з минулого, один з багатьох тих, які породжують неприємний настрій, стреси та депресії - я просто переглядаю ту подію, начебто переживаю її знову, тільки на цей раз, пам'ятаючи про те, що ця подія може мати будь-яку «валентність», і лише я сам для себе можу обрати, яким саме, цей спогад залишиться у мене в пам'яті. Чи я буду радіти йому, чи навпаки втрачати спокій, та рівновагу.

Насправді, це не спочатку було не так легко, бо емоційний окрас тісно пов'язаний із закоренілими аксіомами, яких в моїй пам'яті накопичилась вже величезна колекція.

Але при певній наполегливості та старанності - навіть найнеприємніші події, що мають силу отруїти життя, та позбути його сенсу, можна змінити зі свого ворога на союзника, або хоча б на щось нейтральне, щоб не заважало жити щасливо!

Прикладів того, які я помітив та відчув у своєму житті вже безліч... але це вже можна писати окремий роман який може вже зараз мати розмір в декілька томів, та їх колекція постійно зростає (-;

Для мене життя досі залишається казкою... зовсім іншою, ніж була до цього, майже ні в чому не схожа на попередню, але все-одно дуже позитивною. А ще приємно те, що у цій, новій казці, я нарешті можу сам редагувати, та дописувати що завгодно, щоб зробити її ще більш яскравою (=

Хай там як ні було у минулому, це було круто, кльово, а те, що всю працю над собою замість мене робив хтось інший - так це взагалі шара! (-; повнесеньке бугога! Особливо, зважаючи на те, що всі ті минули роки призвели до таких цікавих та пречудових змін у моєму житті!!! Ну подивись - самісінький позитив!!!

Колір ночі


Это то, как наша Земля выглядит ночью. Вы сможете найти на картинке свой любимый страну и город? Вам повезло! Искусственное городское освещение поможет вам в этом. Городские огни подчеркивают наиболее развитые и заселенные местности на земной поверхности, в том числе, побережья морей в Европе, восточная часть Соединенных штатов, Япония. Многие большие города обычно расположены на берегах рек или океанов, поскольку переплав товаров на кораблях достаточно дешев. Очень темные области встречаются в некоторых местах Южной Америки, Африки, Азии и Австралии. Показанная сегодня картинка составлена из сотен кадров, полученных на спутниках DMSP (Метеорологических спутниках).

Авторы: К. Мейхью, Р. Симмон (НАСА/Космический центр Годарда), Управление США по вопросам океанов и атмосферы / Национальный центр геофизических данных, Оцифрованный архив Метеорологических спутников DMSP

От так і працюємо.

  • 19.04.07, 17:08
Прийшов на роботу, як завжди перевірив пошту, пару своїх форумів та щоденників. Потім зателефонувала наш старший менеджер, та злорадним голосом сповістила мене, що в цьому місяці, судячи з записів у спеціальному журналі, я відпрацював лише 18 годин (-: Я їй відповів, що мені це пофіг. Не знаю, чи почула вона це, чи не почула...
Скоріш за все почула, бо через деякий час прибігла до нашого кабінету бумажкою в руках, на якій була роздрукована Excel-таблиця із позначками, хто коли відмічався в журналі записів часу приходу на роботу.
Кажу чесно - я там відмітився лише 2 рази. Один раз, вперше, коли прийшов на роботу, та зайшов в кабінет привітатись з іншими менеджерами, а вдруге - коли був застуканий старшою в тім, що запізнився на роботу на цілу годину... Далі я цей журнал просто ігнорував, бо взагалі не люблю якійсь контроль, навіть в такій конторі, де все підконтрольно. Інші наші менеджери відмічаються, Чесно та старанно вписують "8:55", та свій підпис, навіть якщо прийшли у восьмій, або дев'ятій годині. А потім також старанно вписують час уходу з роботи - "18:55"... Знаючи те, що вчасно на роботу приходять лише одиниці, да і ті часто запізнюються, я охрестив цей журнал як "ЖУРНАЛ ВІДВЕРТОЇ ОФІЦІЙНОЇ БРЕХНІ", та більше нічого туди не писав.
До того ж, письмового повідомлення про подібні заходи обліку пунктуальності працівників від нашого начальника ні я, ні хтось інший з менеджерів не отримували, а журнал був створений за ініціативою нашої старшого менеджера, а це тільки народило в мені ще більше бажання ухилятись від нового засобу контролю. (-;
Короче кажучи, я сказав, що взагалі не розумію суть змісту її бумажки, і що й далі не збираюсь відмічатись в цьому журналі брехні. Розлючена старша взвізжала, що "існують такі норми та правила, які не обов'язково стверджувати письмово, але якщо тобі потрібне письмове повідомлення від начальства, ти його отримаєш" ... вона пішла геть, а я не міг приховати свою тріумфуючу посмішку на всі 320 зубів (-: Чергова перемога похуїзму над заздрістю тих, хто хоче, але не може собі дозволити таким бути (-:
Звісно, я знов зробив такий вчинок, який ще більше наближує мене до звільнення, але ця гра із хождінням по грані дозволенного - так затягує.... (-;
За весь робочий день ніхто не отримав письма із вказівками стосовно ведення журналу... навіть коли начальник нам зателефонував - він не промовив про це ані слова. Мабуть йому це також пох, як і усім іншим, окрім старшої...

Далі все було як зазвичай - трішки попрацювали, посміялись з того, як ми працюємо, поплакали з того як ми працюємо, посміялись з того, як ми плачемо над тим як ми працюємо... А потім настала обідня перерва, на якій кожен з нас годував принененними з дому пожитками спочатку "ближчого свого", а потім усіх інших тим, що залишилось після першої годівлі. Після заморення хробаків ми пішли у їдальню, та нормально пожрали плову, шашликів та салатів - стандартна їжа менеджерів та грузчиків нашого складу (-;

Після цього кожен зайнявся своїми справами - обстеженням улюблених сайтів інтернету - башорг, фішкі, комікстріп, зіза, та такі інші, доки я не наткнувся на "Релігіометр" у цьому блозі! Як тільки я пройшов цей тест, та поділився результатами із тими, з ким працюю в одному кабінеті - усі разом теж його виконали. /Буддіст Свєта виконала цей тест декілька разів, щоб остаточно впевнитись що вона всеж-таки буддістка (-: /

Потім цім важливим занянням, розкриттям своєї религійної спрямованості зайнялись поголовно усі наші менеджери! Результати такі - Я, та мій кореш Дмитро - сатаністи, Свєта - буддіст, а Сергій та Люда - агностицисти. Тетяни та Вєталя сьогодні не було, але тест чекає і на них.
Також з'ясувалось, що наш кабінет не дарма такий відокремленний від усіх інших, та й народ підібрався невипадковий. Бо в усіх інших кабинетах - самісенькі християне... ЖАХ!!!!
Не дивно, що нам з ними важко порозумітись у деяких питаннях (-;

Ну а потім почалась традиційна бійка скомканими бумажками. Сьогодні цю бійку розпочав я. Суть полягає в тому, щоб скомкати лист, та кинути його у сусіда так, щоб або влучити, або хочаб налякати (-: Спочатку (перші 5 хвилин) усі, в кого влучаєш - незадовільні, та на провокації не відповідають киданням папірових комів, але трішечки наполегливості, і дітячі ігри в сніжки - курять стоячи в сторончі, у порівнянні із нашими бійками (-:

Сьогодні дійшли до поливання водою. Це просто супер - дивитись на наших прилежних дівчат, які віжжать, піщать, бігають із пляшкою з водою та купою сміття в руках, щоб помститись !!! ВАУ! Нам весело!

А коли нема настрою грати у бумажки - ми п'ємо горілку або коньяк.... а потім, якщо залишається час на бумажки - вони вже в наших руках (-:

Бугога!
Ну як мені не любити свою роботу? (-;
Сторінки:
1
43
44
45
46
47
48
49
50
попередня
наступна