Чудовий ранок!

  • 30.09.07, 09:58
сьогодні неділя! Вихідний! Чудовий освітлений та зігрітий сонцем ранок! УРА!

У мене чудовий настрій, не дивлячись на те, що мене розбудили 2 будильники, та 3 телефони, яким закортілось проявити себе майже одночасно, на проміжку півгодини.

Це чудово, що я прокинувся, і ще гарніше те, що мене не тягне назад у ліжко, як попередні декілька днів, що я відчуваю в собі сили на якісь дії!!

Сьогодні обов'язково піду гуляти!! Ура! Нарешті!

Обережненько...

  • 27.09.07, 01:01
А тепер обережненько-обережненько відчиняю дверцята своєї душі, розплющую очі і озираюсь по сторонах: а що ж там трапилось, доки я хворів та нічого не бачив? Здається, самопочуття вже зовсім скоро дозволить мені знов вести повноцінне життя! І я знову зможу більше часу проводити за своїми улюбленими справами - спілкування із людьми, зустрічми, подорожами.. зможу знов влаштовувати собі прогулянки вулицями свого улюбленого міста, бачити людей, дивитись їм у очі...
Я знову зможу зайнятись спортом, буду доглядати за собою... Ура! Навіть думка про це робить мене щасливим!

Що хочу сказати? Навіть, знаходячись у повному лайні, можна відчути, що життя - ПРЕКРАСНЕ! (а лайно м'яке і тепле ... ггг  )

Бажаю усім міцного здоров'я, чудового настрою та безліч щастя! Щоб хотілось жити і жити і жити ... на всі 100% !!!

Час робить свою справу...

  • 25.09.07, 19:26
Сьогодні - день народження мого сина. Йому вже 3 роки.
Ледь не запізнився, щоб побачити його, та подарувати машину з радіо-керуванням... (сам про таку мріяв!)

Він був такий щасливий, відразу розібрався, як керувати, радів................................. а у мене на обличчі сльози... Якось все так відразу нахлинуло... спогади, хвилювання... та й взагалі, через свою хворобу та слабкість я зараз схожий на тих самих "ЕМО", що ревуть з будь-якого приводу... емоційність аж зашкалює... і нічого не можу із собою зробити.

Хочу, щоб мій син був щасливим, щоб усе йому в житті вдавалось, і обов'язково йому в цім допомагатиму.

.... все, пішов ревіти в подушку...

Ога! Ось і думка години!!!

  • 23.09.07, 15:26
[ Нарешті! Народилась! ]

18%, 2 голоси

18%, 2 голоси

64%, 7 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Зберегу для себе...

  • 23.09.07, 11:30
У девушки есть близкий друг парень. Это значит что он, возможно, в ней заинтересован, поэтому много времени с ней проводит. Она видит в нём только друга. Обычно говорит, что ты классный парень, но в этом плане меня не интересуешь. Это практически тоже самое, что парень придет на собеседование, а фирма скажет, типа у вас отличное резюме, есть необходимая квалификация, но мы не собираемся вас нанимать. Как бы то ни было, мы будем использовать ваше резюме для сравнения с другими кандидатами. Но наймем кого-нибудь с более низкой квалификацией, и, может даже, алкоголика. Если с ним не получится, возьмем кого-нибудь еще, но не вас. На самом деле, мы никогда вас не возьмем. Но будем вам время от времени звонить и сетовать на тех, кого взяли.
(bash.org)

Будь ласка...

  • 21.09.07, 15:01

БУДЬ ЛАСКА!!!!!

Якщо вам щось сподобалось - не копіюйте це відразу собі в блог!!!
Збережить собі посилання на те, що сподобалось, та напишіть свої враження від своєї знахідки! Це набагато цікавіше та корисніше!

Будь ласка... не перетворюйтесь на бояністів, їх і так вже занадто...

Будь ласка...