хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

багата букафф руляд нах и ниипьот (-;

  • 25.04.07, 16:30
Дивлюсь на те, що зараз відбувається у "топах", та відверто хіхікаю через те що бачу.

Рейтинги та PR, сцуко, роблять свою справу. Ось, прямо на очах з'являються якісь нові цінності, нова мода, нові "єдиновірні" напрямки, нові куміри, та така інша х-ня.

Рейтинг на цьому блозі, саме як і на будь-якому "популярному" порталі - показник дуже сумнівний, бо кожен може різноманітними засобами самостійно підняти свій рейтинг на будь-який рівень. Існує величезна кількість засобів, які можно розподілити на 2 основні групи:

1 група базується на тому, що є можливість забеспечити собі високий рейт технічними засобами, певним чином змушуючі програму обробки баз даних користувачів змінити ваш рейтинг на такий, який самі побажаєте. Але для цього потрібно або самому добре володіти знаннями по інтернет-технологіям, та вміти використовувати їх (або мати друга, який це вміє).

2 група базується на знаннях психології навіть на початковомому рівні, та наявність бажання мати від цього користь.

Майстрів, та просто більш-менш вдалих маніпуляторів людьми, в інтернеті вже набагато більше, ніж Hi-Tech.Net професіоналів, отже друга група користується значно більшим попитом, відповідно розвиваючись, та випробуючи на інтернетчиках найновіщі, та оригінальніші засоби.

"Працюючі" методи відразу подхоплюються та розносяться флеш-мобами по всьому світові, зароджуючи нові "напрямки культури інтернету". Еволюція змінили інтервали з'явлення та темпи розвитку нових культур, в деяких випадках навіть доводячи повний цикл "життя" популярної "ідеї" до декількох тижнів...

У порівнянні з декількавіковими традиціями, якими жили попередні покоління - це вигладає навіть трішки фантастично, але я хотів поділитись дещо іншими роздумами.

Окрім "вдалих та працюючих" існують ще "непрацюючі" (з непрацюючими все зрозуміло - вони практично відразу вмирають та не використовуються ні ким, окрім новачків-аматорів), та "конфліктні" мутанти, які мають приблизно рівну кількість як прихильників, так і противників, але практично зовсім не мають людей, маючих до цього байдуже ставлення.

За для отримання максимального ефекту, багато хто використовує "працюючі" засоби одночасно із "конфліктними", забеспечуючі цим відмінну поулярність помножену в декілька разів через відсутність тих, кому це буде байдуже (-;

Вже зараз можна з великою впевненостю передбачити те, що уявлятиме із себе блого-форумна галузь. Скоріш за все буде створено декілька проектів гігантів-клонів, які займуть найбільший сектор комерційного простору в інтнернеті, та по декілька тисяч приватних сторінок та інформаціонних ресурсів додатково у кожній країні.

"Гіганти" матимуть фантастичну популярність серед прошарку людей, яких в психології відносять до маючих з першої по третю ступінь духовного розвитку. Це більшість населення планети, в яких мається цілий "комплект" майже ідентичних ричагів керування. Що, звісно, і обумовлює високий коефіциент корисної дії, який обертається в фантастичні суми грошей. Вже зараз можемо спостерігати народження перших представників гігантів.

А ті, що досягли вищіх 4 ступінів, через свої специфічні погляди на життя, знайдуть все необхідне для задоволення їх духовних потреб саме на тих мініатюрних але різноманітних, дінамічних та демократичних ресурсах.

.. Хмм... до чого я це все? От жеж відразу сказується мій не зовсім адекватний стан.

Хотів написати, що мене зачепив випадок, відбувшийся нещодавно, коли пара з "вищого світу до якого відносяться володари найвищих рейтингів", звинуватили мене в тім, що я той самий аффтар-мудаг, у якого креатіфф-гавно, бо забагато букафф...

Замість цього виклав цілу купу своїх роздумів про причини та наслідкі існування подібних явищ...

Мабуть, якби проспався - то ні в якому разі не написав би таку кількість букафф через те, щоб на прикінці прийти до висновку, що все це цілком природня та передбачлива реакція достатньо гармонійної та ефективної галузі віртуальних розваг та спілкування, на яку я майже свідомо нарвався через необачливість.... І що через подібну хуйню не варто перейматись.

Нехай обговорюють свої найулюбленіші комплекси, бо через природню креативність більшості з тих авторів, хто викладає тільки свої думки - народжуються веселі анекдоти, зберігаються та розповсюджуються цікаві історії, в якіх міститься доволі багатий емоційний потенциал; нехай зароджують нові стереотипи та категорії, нехай висувають та знищують якісь ідеали та цінності. Бо це є рух, динаміка, життя та розвиток! Життя - воно прекрасне, чудове та надзвичайно, й безсумнівно варто того, щоб жити!
А перейматись та стражджати через якісь образи або невдачі - це пуста справа, яка не має ані користі, ані сенсу, ані взагалі будь-чого корисного чи приємного.

Однак, щоб більше не спійматись на цю вудочку власної "слабкості" до отримання добрих оцінок та приємних відгуків - більше на головній сторінці не будуть відображатись повідомлення про нові записи в моєму блозі. Бо те, що я отримав - зовсім не схоже на те, чого чекав (писав тут: http://blog.i.ua/user/2757/3793/ )
18

Коментарі

Гість: KLin

125.04.07, 16:41

жжош аднака
прочитал, меня улыбнуло
ПыСы последнее время что-то много таких заметок развелось

    tutoress

    225.04.07, 16:52Відповідь на 1 від Гість: KLin

    ты издеваешься? Напиши мне краткую версию - не осилила!

      325.04.07, 16:53Відповідь на 1 від Гість: KLin

      Дякуйу, шановний першонах (-;

      А що до останнього абзацу, то можу додати лише те, що падонки в аснавном веселі, але сцуко шкідливі, та особливо небезпечні, коли вмикають колективний розум. Коли їм догождаєш - вони радіють та безкоштовно тебе пєарять серед своїх, но варто припустити хоч одну невеличку помилку - и в них вмикається колективний розум, який прямує їх на деструктивні дії проти агрессора, який намагається порушити спокій їх моску боянами, низачодами та проста абілієм різних букафф в занадто великій кількості, ще гірше, якщо в віршах (-;

      Здається, я відношусь як-раз до цих агресорів, тож краще мені триматись від лиха подалі (-;

        Гість: KLin

        425.04.07, 16:53Відповідь на 2 від tutoress

        это ты издеваешься
        тут нада всё прочитать

          tutoress

          525.04.07, 16:55Відповідь на 4 від Гість: KLin

          да лень мне седня!

            Гість: KLin

            625.04.07, 16:57Відповідь на 3 від Ханік

            пиши ещё
            и дело вовсе не в количестве букв - просто иногда лениво читать полный текст
            но потом то он всё равно прочитывается. и не в баянах - сами грешим этим делом

              Гість: KLin

              725.04.07, 16:58Відповідь на 5 від tutoress

              лень - страшная сила

                825.04.07, 16:59

                ээээээ. ну в, принципе, осилила

                  Гість: KLin

                  925.04.07, 17:00Відповідь на 8 від НеХочуХа

                  и как тебе?

                    1025.04.07, 17:01Відповідь на 2 від tutoress

                    Якщо дуже коротко - заїбали мене втручання у мої справи тих, чия думка мені па барабану, і я пасьілаю фсіх так далеко, щоб звідти не дізнались про моє існування (-;

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна