Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Ханік

попередня
наступна

От так і працюємо.

  • 19.04.07, 17:08
Прийшов на роботу, як завжди перевірив пошту, пару своїх форумів та щоденників. Потім зателефонувала наш старший менеджер, та злорадним голосом сповістила мене, що в цьому місяці, судячи з записів у спеціальному журналі, я відпрацював лише 18 годин (-: Я їй відповів, що мені це пофіг. Не знаю, чи почула вона це, чи не почула...
Скоріш за все почула, бо через деякий час прибігла до нашого кабінету бумажкою в руках, на якій була роздрукована Excel-таблиця із позначками, хто коли відмічався в журналі записів часу приходу на роботу.
Кажу чесно - я там відмітився лише 2 рази. Один раз, вперше, коли прийшов на роботу, та зайшов в кабінет привітатись з іншими менеджерами, а вдруге - коли був застуканий старшою в тім, що запізнився на роботу на цілу годину... Далі я цей журнал просто ігнорував, бо взагалі не люблю якійсь контроль, навіть в такій конторі, де все підконтрольно. Інші наші менеджери відмічаються, Чесно та старанно вписують "8:55", та свій підпис, навіть якщо прийшли у восьмій, або дев'ятій годині. А потім також старанно вписують час уходу з роботи - "18:55"... Знаючи те, що вчасно на роботу приходять лише одиниці, да і ті часто запізнюються, я охрестив цей журнал як "ЖУРНАЛ ВІДВЕРТОЇ ОФІЦІЙНОЇ БРЕХНІ", та більше нічого туди не писав.
До того ж, письмового повідомлення про подібні заходи обліку пунктуальності працівників від нашого начальника ні я, ні хтось інший з менеджерів не отримували, а журнал був створений за ініціативою нашої старшого менеджера, а це тільки народило в мені ще більше бажання ухилятись від нового засобу контролю. (-;
Короче кажучи, я сказав, що взагалі не розумію суть змісту її бумажки, і що й далі не збираюсь відмічатись в цьому журналі брехні. Розлючена старша взвізжала, що "існують такі норми та правила, які не обов'язково стверджувати письмово, але якщо тобі потрібне письмове повідомлення від начальства, ти його отримаєш" ... вона пішла геть, а я не міг приховати свою тріумфуючу посмішку на всі 320 зубів (-: Чергова перемога похуїзму над заздрістю тих, хто хоче, але не може собі дозволити таким бути (-:
Звісно, я знов зробив такий вчинок, який ще більше наближує мене до звільнення, але ця гра із хождінням по грані дозволенного - так затягує.... (-;
За весь робочий день ніхто не отримав письма із вказівками стосовно ведення журналу... навіть коли начальник нам зателефонував - він не промовив про це ані слова. Мабуть йому це також пох, як і усім іншим, окрім старшої...

Далі все було як зазвичай - трішки попрацювали, посміялись з того, як ми працюємо, поплакали з того як ми працюємо, посміялись з того, як ми плачемо над тим як ми працюємо... А потім настала обідня перерва, на якій кожен з нас годував принененними з дому пожитками спочатку "ближчого свого", а потім усіх інших тим, що залишилось після першої годівлі. Після заморення хробаків ми пішли у їдальню, та нормально пожрали плову, шашликів та салатів - стандартна їжа менеджерів та грузчиків нашого складу (-;

Після цього кожен зайнявся своїми справами - обстеженням улюблених сайтів інтернету - башорг, фішкі, комікстріп, зіза, та такі інші, доки я не наткнувся на "Релігіометр" у цьому блозі! Як тільки я пройшов цей тест, та поділився результатами із тими, з ким працюю в одному кабінеті - усі разом теж його виконали. /Буддіст Свєта виконала цей тест декілька разів, щоб остаточно впевнитись що вона всеж-таки буддістка (-: /

Потім цім важливим занянням, розкриттям своєї религійної спрямованості зайнялись поголовно усі наші менеджери! Результати такі - Я, та мій кореш Дмитро - сатаністи, Свєта - буддіст, а Сергій та Люда - агностицисти. Тетяни та Вєталя сьогодні не було, але тест чекає і на них.
Також з'ясувалось, що наш кабінет не дарма такий відокремленний від усіх інших, та й народ підібрався невипадковий. Бо в усіх інших кабинетах - самісенькі християне... ЖАХ!!!!
Не дивно, що нам з ними важко порозумітись у деяких питаннях (-;

Ну а потім почалась традиційна бійка скомканими бумажками. Сьогодні цю бійку розпочав я. Суть полягає в тому, щоб скомкати лист, та кинути його у сусіда так, щоб або влучити, або хочаб налякати (-: Спочатку (перші 5 хвилин) усі, в кого влучаєш - незадовільні, та на провокації не відповідають киданням папірових комів, але трішечки наполегливості, і дітячі ігри в сніжки - курять стоячи в сторончі, у порівнянні із нашими бійками (-:

Сьогодні дійшли до поливання водою. Це просто супер - дивитись на наших прилежних дівчат, які віжжать, піщать, бігають із пляшкою з водою та купою сміття в руках, щоб помститись !!! ВАУ! Нам весело!

А коли нема настрою грати у бумажки - ми п'ємо горілку або коньяк.... а потім, якщо залишається час на бумажки - вони вже в наших руках (-:

Бугога!
Ну як мені не любити свою роботу? (-;
9

Коментарі

Гість: BLIND

119.04.07, 18:19

дядьку не парся. в мене теж є така фігня. я відмічаюсь тільки через те, що за невідмічання дрючать тільки нашого офіс-менеджера (а вона дівчина хороша). забий. якщо багато добре - це теж фігово :0)))

    219.04.07, 18:40Відповідь на 1 від Гість: BLIND

    на роботі усього вистачає. Бувають дні, коли нема часу навіть на смс відповісти, чи на обід піти. А бувають такі дні як сьогодні (-:

    Але я все-одно бачу у всьому лише позитив (-;

      Гість: BLIND

      319.04.07, 18:42Відповідь на 2 від Ханік

      Але я все-одно бачу у всьому лише позитив (-;так і треба!!! підтримую!!! :0)))))))