Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Опля! (-;

  • 25.04.07, 11:38
І ось я знов в привичному стані та на привичномі місці після невеличкого, але надто бурхливого загулу, який почався в мене ще минулої п'ятниці ввечорі, а закінчився вчора.
(На час проведення хрестинзмусив себе трішки вгомонитись та поводитись трішки цивільніше, але внутрішній вогонь, який вже був запалений, постійно про себе нагадував деякими вихідками, які були десь на межі із занадто нестандартним.

Іноді в мене бували такі випадки, коли я видавав себе за тверезого, будучи під добрячим градусом, а іноді - навпаки, прикидався геть неадекватним, щоб уникнути зайвих скандалів. Звісно, це все не є ефективними засобами вирішення проблем, але спостерігання за іншими під час подібних перетворень самого себе, настільки весело та цікаво, що деколи я віддаю перевагу веселощам та розвагам, замість раціональноого підходу з відомим наперед завершенням.

А після хрестин - я зник, перестав існувати, та про моє місцезнаходження і те, чим я займався не здогадується жоден з моїх знайомих. Я і сам не все відмінно пам'ятаю, та маю провалів в пам'яті навіть трішки більше, ніж залишившихся спогадів. Здається, нічого кримінального я не накоїв.

Зараз в мене стан, який можна назвати "відхідняки". Думки ще досі рухаються надто хаотично, щоб можна було вхопити та триматись за якусь одну. Але я все-одно вже достатньо тверезий, щоб робити щось зрозуміле та корисне на роботі (-;

... Правда мені тут натякають, що сьогодні на вечір запланована пиячка з приводу дня народження нашої співробітниці... гггг. І це наштовхує мене на думку - "Може я рано зупинився?" (-;
4

Коментарі