Про "мужское достоинство" (думка години)

  • 21.09.07, 13:05
Чому його так назвали... це якась помилка... "достоинство" - "гідність" ... Яку гідність надає цей орган? Здається, навпаки, через нього будь-яку гідність можна втратити.

Є інше схоже слово в російській мові - "достояние" - "спадщина". Це слово більш доречне для вказівки на статеву належність. Навіть якщо жартівливо: "Чоловікам дісталась спадщина, а жінкам - ні... дірка так і залишилась" Якось і логічніше і усе збігається...

Коротче кажучи, цей вираз "Мужское достоинство" не можу нормально та адекватно сприймати.

от таке...

Голосування від Манья4ега: Что вы считаете мужским достоинством (хуй не считается)?

UPDATE: Приєднуйтесь до дискусії

50%, 17 голосів

0%, 0 голосів

3%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

6%, 2 голоси

9%, 3 голоси

18%, 6 голосів

15%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Дурний я...

  • 21.09.07, 04:43
Дурніше не буває...
Я, хвора людина, якій в принципі треба лежати в ліжку та майже не рухатись, поїхав із кумой в нічний клуб, і гоцав там усю ніч...
Серце ледь не зупинялось від перенапруги, сам я ... краще не стану говорити, що там зі мною відбувалось, але я просто начхав на все - я хотів відірватись, отримати задоволення... І МЕНІ ЦЕ ВДАЛОСЬ! Я щаслива людина!
Хто там каже, що людям в такому стані як я, з рівнем гемоглобіна не вище 80, не можна відвідувати нічні клуби? Плюньте собі в обличчя... і не вмивайтесь ніколи.
Хоча... ні, не робіть цього... краще плюньте мені в обличчя... щоб усі бачили дурня, якому байдуже на все в цьому клятому світові... дурня, який вбиває себе усіми можливими засобами (алкоголь та тютюн не вбили - тепер випробовую свій організм на витривалість в екстремальних умовах...)...

Хто мене зупинить? Коли це трапиться? Не знаю. Мені байдуже. Принаймні - зараз.

Життя дано мені для того, щоб отримувати від нього задоволення. І я робитиму це! УРА!

Ник123 & ooo Ola

  • 20.09.07, 10:49
Несподівано з'явились, розпочали активну пропаганду здорового фізичного та духовного життя. І відразу стали замінусовані, поставлені в багаточисельні ігнори... Чому? Навіщо? В чому вони не праві? Де та кого вони скривдили?

Ситуація нагадує випадок із Slezenko... Кому він заважав? У нього була своя власна думка. Вона могла бути примітивною, неприємною... але вона була його власна.

Не вистачає сили духу, зізнатись собі у власних вадах та пороках, у власних помилках? Не можемо це прийняти, та зробити декілька кроків для виправлення себе? Можемо лише скаржетись на те, що світ змінюється у гірший бік... А хто винен? Хто перший зішов з "праведного" шляху? Хто не може повернутись на цю стежку?

Хто розподілив інформацію в блогах на "дозволене" та "недозволене", на "добре" та "пагане"? По кому ви орієнтуєтесь? Звідки ця категоричність?

Скажу відверто, деякі їх записи мені самому не подобаються, бо занадто набожні, а у мене до релігії особливе ставлення. Я погоджуюсь, що "не треба блудити", але не в тому контексті, який передають нам ці два нових блоговця. Я погоджуюсь, що аборти це злочин, і що контрацепція..., і що пиво..., і таке інше...Я один з тих байдужіх до долі усього світу снобів.. Але якщо прибрати всі ці "Зверніться до Бога в молитві", "покайтесь", та інші релігіозні ознаки, то, можливо, я буду готовий приєднатись до них, стати в їх ряди, та на кожному кутку кожному та всякому говорити - "Одивіться! Що ви робите! Припиніть! Пожалійте себе!"...

Можете починати мінусити і мене.

думка години

  • 19.09.07, 13:49
нема нічого складнішого, ніж дозволити самому собі бути щасливим

про "Жьівотнає"

  • 19.09.07, 01:20
- Почему "ЖЬІВОТНАЕ"?
- Довга історія...
- РАССКАЖИ!!!
- Добре, слухай...

[ Багато букафф ]

думка години...

  • 18.09.07, 20:02
не має значення, що було у минулому, і що може відбутись у майбутньому - щасливим треба бути саме зараз, бо лише зараз є життя, і іншого момента для того щоб бути щасливим вже не буде!

Мій новий номер ICQ

  • 18.09.07, 09:49
7980865
... якщо комусь цікаво

Прихований запис (-:

стосовно ніка... багато причин, які мені важко зібрати до купи та висловити більш-менш зрозумілими словами, але колись обов'язково це зроблю. Насправді дуже багато усього вміщено для мене в цей нік.

що до мови... я народився та виріс у Дніпропетровську, в російськомовной родині, навчався в звичайній радянській школі, усі мої друзі та знайомі спілкуються російською (тобто, приблизно 90% моїх знайомих - інші або іноземці, або всеж-таки україномовні). В школах та інститутах по мовах я ніколи не мав оцінки вищу за "3"... Але це не заважало мені багато читати, та милуватись українською мовою.

Не знаю, яка з мов мені рідна. Вони обидві займають рівні частини в моєму "мовному" просторі. Зараз я більшість часу спілкуюсь саме українською. Поперше, бо лексичний запас української мови у мене набагато слабкіший, ніж у російській... Щоб його поповнювати - потрібно практикуватись, чим я, власне, зараз і займаюсь (-; А по-друге, мені справді дуже подобається українська мова, але я ніколи не використовував її у буденному житті. Безліч причин знаходилось, щоб не спілкуватись на рідній мові... а приблизно півроку тому я зробив цей крок через власні боязки і невпевненість, та почав робити те, про що вже давно мріяв. Спочатку (перші декілька місяців) сміялись, крутили пальцями навколо віска, дурнем називали... а зараз звикли, і навіть дивуються, коли я раптом щось починаю розповідати російською...

Корочше, розмовляти рідною мовою мені приємно, та доставляє багато радощі!


(якось потім доповню цей запис)...

Хочу...

  • 17.09.07, 19:12
Хочу навчитись грати на гітарі... блін, вже багато років хочу цього... але досі нічого не зробив для цього...

Ось тут і розпочну.
Будь ласка, якщо хтось може продати недорого гітару, та дати пару уроків - буду дуже вдячний.

гітара мені потрібна для того, щоб писати власні пісні із власною музикою...

до цього складав музичні твори на комп'ютері - мені дуже подобались, але це електронна музика, вона має енергію, але не має души... а ось гітара, на мій погляд, зможе сповнити душею те, що затаїлось у мені, але проситься назовні.

от таке...