У Почаївській лаврі знайшли спосіб виправдати наступ МО РФ


Офіційний сайт Свято-Успенської Почаївської лаври поширив псевдо-пророцтва, приписані преподобному Лаврентію Чернігівському, в яких московські монахи залякують вірян настанням кінця світу у випадку обрання Україною курсу, окремого від Росії. Про це повідомляє видання «За Збручем». У своїй апокрифічній публікації «о последних временах» почаївські ченці богохульно прирівняли єдність Святої Трійці до, нібито, необхідності об’єднання України, Росії та Білорусі. Утворення нашої …

Офіційний сайт Свято-Успенської Почаївської лаври поширив псевдо-пророцтва, приписані преподобному Лаврентію Чернігівському, в яких московські монахи залякують вірян настанням кінця світу у випадку обрання Україною курсу, окремого від Росії.

Про це повідомляє видання «За Збручем».

У своїй апокрифічній публікації «о последних временах» почаївські ченці богохульно прирівняли єдність Святої Трійці до, нібито, необхідності об’єднання України, Росії та Білорусі. Утворення нашої держави у Почаївській лаврі взагалі називають штучним і закликають залишатись вірними Московській Патріархії:

«…наше родное слово Русь и русский …быть с Православной Россией, чтобы вместе составить Святую Русь … Как нельзя разделить Пресвятую Троицу, Отца и Сына, и Святого Духа, это Един Бог, так нельзя разделить Россию, Украину и Белоруссию…

И обязательно нужно знать, помнить и не забывать, что было Крещение Руси, а не крещение Украины. Киев — это второй Иерусалим и мать русских городов.

В Польше была тайная иудейская столица. Иудеи понуждали поляков завоевывать Русь. Иудеям очень не нравились слова: Русь и русский, поэтому назвали сначала завоеванные поляками и отданные им в аренду русские земли Малороссия. Потом опомнились, что здесь есть слово Рос, и назвали Окраиной. Слово окраина — это позорное и унизительное слово! Какая окраина? Чего, почему окраина?! Ведь за этой мнимой иудо-польской окраиной находятся другие страны и государства. И позже по их же указке поляки узаконили нам понятия Украина и украинцы, чтобы мы охотно забыли свое название русский, навсегда оторвались от Святой и Православной Руси.

В городе Киеве никогда не было Патриарха. Патриархи были и жили в Москве. Батюшка предупреждал, чтобы мы были верны Московской Патриархии…»



«За Збручем» зазначає, що ці суперечливі тези не лише вкотре підтверджують антиукраїнські настрої в Почаївській лаврі, але й кидають тінь єресі на монастир і в православному світі. Як стверджують релігієзнавці, слова, які у Почаївській лаврі приписують преподобному Лаврентію Чернігівському, насправді належать одіозному самовисвяченому «схимитрополиту» Херувиму Дєгтярю, представнику однієї з православних сект, що у радянські часи співпрацювала з НКВС, а зараз відома своєю монархічно-фашистською ідеологією та зв’язками з російською чорносотенною організацією «Союз Православних Хоругвоносців», яка регулярно проводить акції у підтримку православного фашизму у Росії.

За матеріалами: Духовний фронт України

ЮФ«Ілляшев та Партнери»-брудна репутацiя та участь у корупцiї


Основні положення ООН про роль адвокатів від 1990 року встановлюють, що Адвокати не  повинні ідентифікуватися з клієнтами та їх справами у зв’язку з виконанням професійних обов’язків.

Тобто, не залежно від того, якими «брудними» справами займався клієнт, це не повинно позначитись на репутації адвоката, який його представляє чи захищає. Іншими словами, у адвоката є імунітет від того, щоб погана репутація клієнта кидала тінь на репутацію адвоката.

Але чи працює це правило у зворотному напрямку? Чи є у клієнта імунітет від поганої репутації свого адвоката? Чи не позначиться на репутації клієнта та обставина, що його адвокат займається «брудними» справами?

На прикладі ЮФ «Ілляшев та Партнери» можна побачити, що допоки всі скандали, в які вони регулярно вплутуються, жодним чином не позначається на їхніх стосунках з клієнтами.

Загалом, поки мова йде про клієнтів – приватні компанії, нам до цього жодного діла немає. В умовах вільного ринку та конкуренції кожен може діяти на власний страх і ризик.

Але коли мова йде про державні кошти, тут увага громадськості вже повинна бути пильною.

Наведу тільки кілька найбільш яскравих скандалів, кожен з яких вже давно поховав би будь-яку західну юридичну фірму:

1) Продовження функціонування офісів в Москві та Сімферополі навіть на 7 році російської агресії проти України. При чому, контакти офісу в окупованому Сімферополі вказані за стандартами окупаційної влади – шестизначний поштовий індекс «295043» та телефонний код «+7».

2) Голосування Романа Марченка, старшого партнера ЮФ «Ілляшев та Партнери», на той час депутата Київської міської ради з фракції «Самопоміч» за виділення землі самому собі та своєму багаторічному клієнту – мормонській церкві, що в результаті призвело до саморозпуску фракції «Самопомочі», яка в оновлений склад Київради вже не потрапила.

3) Затримання Романа Марченка, старшого партнера ЮФ «Ілляшев та Партнери», в аеропорту м. Лейпциг з підробленим посвідченням члена екіпажу повітряного судна, його видворення в Україну та порушення за цим фактом кримінальної справи прокуратурою Саксонії.

І найбільш свіжий випадок – затримання Алли Цимановської, адвоката ЮФ «Ілляшев та Партнери» під час отримання 160 тис. доларів хабаря, який вона нібито мала передати далі за вирішення питань в МінЮсті.

Як прокоментували цю подію в ЮФ «Ілляшев та Партнери»: «За наявною у нас інформацією, Алла Цимановська стала жертвою провокації, організованої давнім недоброзичливцем для зведення особистих рахунків. Адвокати «Ілляшев та Партнери» здійснюють її захист у даному кримінальному провадженні».

Пояснення звучить цілком логічно – кожен недоброзичливець завжди у вигляді покарання передає своїй «жертві» 160 тис. доларів готівкою в центрі Києва.

Повертаючись до суті питання – погана репутація це теж репутація. Кожен клієнт сам обирає собі адвоката: комусь потрібен адвокат, який знає закон, а комусь адвокат, який знає суддю (чи чиновника МінЮсту).

Але коли на подібних адвокатів витрачаються державні кошти, це вже ставить питання іншим чином.

Відповідно до відкритих даних Zакупівлі 2.0, за останні 3 роки ЮФ «Ілляшев та Партнери» отримала 4,93 млн. грн. бюджетних коштів, перемігши в 7 тендерах. Платниками за цими тендерами виступили Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Міністерство закордонних справ України та Дочірнє підприємство ДП «Укрспецекспорт» «СПЕЦТЕХНОЕКСПОРТ».

Але найбільшим донором ЮФ «Ілляшев та Партнери» було і залишається ДП «Антонов», яке безальтернативно користується послугами тільки цієї юридичної фірми вже близько 20 років.

То чи можуть міністерства та державні підприємства і далі користуватись послугами такої юридичної фірми? Відповіді пишіть в коментарях.


Правда очі коле, або чому нервує МЗС РФ


Правда завжди коле очі. А путінському Кремлю так прямо виїдає…

Брехня для людини – це спроба приховати такі свої вчинки, що йдуть врозріз з загальнолюдськими нормами. Приховати те, що соромно показати людям. Той хто бреше завжди дуже боїться правди. І це аксіома. Коли бреше людина – це погано. Коли бреше влада великої країни – це страшно!

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що Володимир Путін не боїться опозиційного політика Олексія Навального. Брехня! Боїться настільки, що навіть не може вимовити публічно його ім’я та прізвище!

Офіційна точка зору на ситуацію з COVID-19, багато разів повторена Володимиром Путіним та розтиражована його кишеньковими агітаторами, залишається повною неадекватного самовдоволення. Повна брехня! Насправді ж, Росія була і залишається однією з найбільш постраждалих в світі країн, поступаючись за масштабами втрат від епідемії лише кільком латиноамериканським державам.

Росія самодостатня країна і їй ніхто не потрібен. Брехня! Посварившись з усім цивілізованим світом, отримавши санкції і залишившись практично наодинці зі своїми проблемами, Росія впевнено демонструє спад економічних показників та рівня життя власних громадян.

Брехливий Кремль дуже боїться правди та людей, які цю правду говорять. Боїться і бреше. А справжня правда в тому, що влада Кремля взагалі тримається лише на тотальній брехливій пропаганді, залякуванні і жорстких розправах з неугодними. Тими, хто ставить під сумнів брехню Кремля.

Холдинг ВДТРК чистить кадри від неблагонадійних. Для Кремля звична справа «затикати рота» ЗМІ, тим більше журналістам прокремлівських ЗМІ. А що робити чесним та порядним? І таких багато навіть у провладних структурах. Відразу кілька співробітників новинних телеканалів були звільнені за вираз опозиційних поглядів, в тому числі, і у власних соцмережах - за репости чужих повідомлень і коментарі до постів. Розмова з кожним працівником, що потрапив в "чорний список", починалася однаково: "Думаю, що Ви знаєте, чому ми Вас запросили". І люди звісно знають причину і свідомо йдуть на такі кроки.

Нажаль, практику «затикання рота» Кремль застосовує не тільки у власній країні, а ще й намагається поширити на інші. Будь який голос, що критикує дії Кремля та викриває його брудні справи автоматично стає «голосом ворога Кремля».

Нещодавно, вже офіційно, до ворогів Кремля зачислили членів української громадської організації «Агентство розвитку демократії та інформаційних свобод». На брифінгу офіційного представника МЗС Росії М. Захаровой, у Москві 22 квітня 2021 року вона сказала наступне: «Увечері 20 квітня цього року українські екстремісти влаштували біля стін Посольства Росії в Києві чергову русофобську вилазку. На цей раз відзначилися активісти організації «Агентство розвитку демократії та інформаційних свобод». Її представники заблокували центральний вхід на територію дипмісії, розгорнули плакати з образами і за допомогою лазерної установки проектували на фасад будівлі написи з використанням нецензурної лексики. Демократія і свобода в прочитанні київського режиму».

Схоже на те, що «демократія і свобода в прочитанні київського режиму» суттєво відрізняється від демократії і свобод режиму путінського. І це безперечно так. Бо у путінського режиму від справжньої демократії зводить щелепи. А «свобода» - поняття зовсім не несумісне з Кремлем.

Зовсім незрозуміло, де Захарова побачила нецензурну лексику! Хоча, для цієї пані, схильної, на думку росіян, до зловживання алкоголем,  нецензурна лексика повинна була б бути нормою життя.

На акції активісти тримали плакати із зображенням Путіна в ролі Гітлера і Кім Чен Ина, а також з написами "Північнокореїзація Росії", "Доктор зло існує", "Диктатор-шизофренік з комплексом Наполеона", "Послання Путіна - це локшина і потік дезінформації". А на стіну посольства учасники акції за допомогою лазерної установки спроектували карикатурний профіль Путіна і напис "Росія перетворилася в терористичну організацію".

Відеозвіт проведення акції можна переглянути тут.

Тобто на акції не було ніякої нецензурщини. А була лише ПРАВДА…Саме та ПРАВДА, яку так боїться Кремль!
https://censor.net/ru/blogs/3261956/pravda_och_kole_abo_chomu_nervu_mzs_rf?fbclid=IwAR3H3LwNqH-LiC7mVc_j4AUyPWxae8BAv-9QxaEwAv0W_0umE4rzzOe706k
Источник: https://censor.net/ru/b3261956

Ой,"как невдобно получилось!"-ихтамнет оказывается там таки-ЕСТЬ


Иногда для того, чтобы получить свидетельства российской агрессии на Донбассе, достаточно просто вполне легально запросить информацию Российской железной дороги о движении грузов через ту или иную станцию. Именно так мы и поступили.
В России есть сайт Gdevagon.ru, который за деньги предоставляет информацию РЖД о траффике вагонов через российские железнодорожные станции.
Мы заказали на этом сайте справку о движении грузов через станцию Успенская, которая находится на границе Ростовской области и ОРДЛО (ж/д ветка на Иловайск) за январь 2015 года. Тогда шли бои за ДАП и Дебальцево. И оказалось, что только в этом месяце через Успенку прошли тысячи тонн взрывчатых материалов.
Станция Успенская - пограничная. Дальше только Украина. В самом селе Успенка, где расположена эта станция, населения меньше тысячи человек. Там никаких военных складов нет, поэтому все взрывчатые материалы, которые приходили на станцию Успенка из разных концов России, дальше могли ехать только на территорию Донецкой области.
Что же за взрывчатые материалы приходили на границу с Украиной из России в январе 2015? Для того, чтобы понять это, достаточно взглянуть на те станции, откуда приходил груз. Все эти станции расположены возле российских военных частей и артиллерийских складов. Кстати, один из этих складов в Красноярском крае взорвался в 2019 году.
Документ целиком можно скачать на файлообменнике
Видеоверсия расследования по ссылке на Ютубе

Мы узнали, как Россия поставляла боеприпасы боевикам ЛДНР (расследование)

https://www.facebook.com/den.kazansky/posts/3980882751991207

СБУ попереджує: кількість кібератак на Україну зростає

Ситуаційний центр кібербезпеки СБУ фіксує зростання кількості кібератак, які спрямовані на органи державної влади, об’єкти критичної інфраструктури та організації приватного сектору України. Активізувалися, здебільшого, хакерські угруповання, підпорядковані спецслужбам РФ.

СБУ постійно вживає заходи із пошуку, виявлення та локалізації зазначених кібератак та кіберінцидентів, а також протидіє кіберзагрозам в ІТС (інформаційно-телекомунікаційні системи). Крім того, кіберфахівці Служби налагодили взаємодію за допомогою системи обміну даними про кібератаки на базі платформи MISP-UA та інших програмно-апаратних рішень.

Ми закликаємо українців бути пильними і про всі факти можливих кібератак повідомляти СБУ:


  • [email protected] – для повідомлень об’єктів критичної інфраструктури та органів державної влади про виявлені кіберінциденти;

  • [email protected] – для повідомлень щодо виявлених вразливостей в інформаційно-телекомунікаційних системах об’єктів критичної інфраструктури та органів державної влади (на умовах Публічного меморандуму);

  • misp.gov.ua – платформа обміну індикаторами компрометації між об’єктами критичної інфраструктури та органами державної влади, користувачі яких заздалегідь підключені (за умови укладання окремого Меморандуму).

Разом з тим, СБУ починає активне інформування громадськості, у тому числі через публікування звітів щодо конкретних кібератак та індикаторів компрометації. Цю інформацію можна використовувати для організації захисту комп’ютерних мереж і системної протидії кіберзагрозам національній безпеці держави. Також отримані дані дозволять підвищити рівень обізнаності технічних спеціалістів органів державної влади.

Так, у квітні 2021 року виявлено кібератаку на ІТС органів державної влади, з використанням документів-приманок тематики COVID-19. Завантаження зазначених файлів з мережі Інтернет (через поштові повідомлення, групи в месенджерах, тощо) та взаємодія з ними призводила до ураження комп'ютерів користувачів і вивантаження робочих файлів (із заздалегідь заданими розширеннями) на сервери зловмисників.

Детальніше про це – на слайдах.







https://ssu.gov.ua/novyny/sbu-poperedzhuie-kilkist-kiberatak-na-ukrainu-zrostaie-khakery-poliuiut-na-orhany-derzhvlady-obiekty-infrastruktury-ta-pryvatni-firmy?fbclid=IwAR368ucfQS1a8X2kJTO4DW9lj4nS_zdKgTSb1RFj1eV1A32-c50bvkwKf8o

Під посольством РФ у Києві протестували проти російської агресії


Громадська організація «Агенція розвитку демократії та інформаційних свобод» (АРДІС) напередодні послання Путіна до Федеральних зборів РФ провела акцію під посольством Росії.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Активісти нагадали світовій спільноті, що Володимир Путін залишається одним з найбільш кривавих диктаторів XXI сторіччя, а його головним союзником та прикладом для наслідування є північнокорейський лідер Кім Чен Ин.

Як зазначили ініціатори заходу, їхня мета – «привернути увагу світової спільноти до деструктивних дій диктатора, який готовий розпалити вогонь світової війни і знищити мільйони російських та українських громадян на догоду своїй геополітичній шизофренії».


Керівник ГО «АРДІС» Юрій Федоренко наголосив, що Кремль блефує і постійно підвищує ставки, а його дії важко передбачити.

«В голові у Путіна можуть народжуватися найстрашніші ідеї, тим більше, що окремі його радники спрямовані на війну», - зазначив активіст.

Останнім часом, за словами Федоренка, російська пропаганда значно підвищила свою інтенсивність. Фейки створюються щодня, а фабрики тролів Пригожина працюють в режимі 24/7.

Під час акції активісти тримали плакати з зображенням Путіна у вигляді Гітлера та Кім Чен Ина, а також з надписами «Северокореезация России», «Дон Карлито! Свежие фейки подано!», «Доктор зло существует», «Диктатор-шизофреник с комплексом Наполеона», «Послание Путина – это лапша и поток дезинформации».

На думку учасників акції, одна з ключових проблем сучасних західних демократій – це неусвідомлення того, що наразі в РФ прогресує тоталітарний режим, який небагато чим відрізняється від націонал-соціалістичної Німеччини чи фашистської Італії.

За словами активістів, ніхто, крім Путіна, не зробив усього можливого для розриву між Україною та Росією.

Особливу увагу Юрій Федоренко приділив посланню Путіна, що має бути оприлюднено 21 квітня. За його словами, одним з ключових меседжів може бути заклик до визнання маріонеточних режимів «Л/ДНР» та навішування чергової «локшини» російському електорату. Таке визнання може стати поштовхом до глобальної війни, сотень тисяч жертв серед українських та російських громадян.

Крім того, активісти закликали видворити російських шпигунів з України.

Як повідомляв Укрінформ, 17 грудня 2020 року представники громадської організації «АРДІС» провели у Києві біля посольства Росії в Україні акцію «Постав запитання тирану».

Захід був присвячений щорічній пресконференції президента РФ Володимира Путіна, що тривала майже чотири з половиною години, впродовж яких він відповів на 68 підготовлених запитань, котрі нібито турбують громадян РФ.
https://www.ukrinform.ua/rubric-society/3231784-pid-posolstvom-rf-u-kievi-protestuvali-proti-rosijskoi-agresii.html?fbclid=IwAR2PRiDwrd68bLCNUvAguNk1lZ0Q22w9_3BayXCYwVGXsGrnFiZrNuI4UYA

У посольства РФ в Киеве протестовали против российской агрессии.

Активисты накануне послания Путина к Федеральному собранию РФ провели акцию под посольством России.Источник: https://censor.net/ru/p3261032

Активисты напомнили мировому сообществу, что Владимир Путин остается одним из самых кровавых диктаторов XXI века, а его главный союзник и пример для подражания - северокорейский лидер Ким Чен Ын.

Как отметили инициаторы мероприятия, их цель - "привлечь внимание мирового сообщества к деструктивным действиям диктатора, который готов разжечь огонь мировой войны и уничтожить миллионы российских и украинских граждан в угоду своей геополитической шизофрении".

Источник: https://censor.net/ru/p3261032


"В голове у Путина могут рождаться самые страшные идеи, тем более, что отдельные его советники направлены на войну", - отметил организатор протеста Юрий Федоренко.

Активисты держали плакаты с изображением Путина в виде Гитлера и Ким Чен Ына, а также с надписями "Северокореизация России","Доктор Зло существует", "Диктатор-шизофреник с комплексом Наполеона", "Послание Путина - это лапша и поток дезинформации".
Источник: https://censor.net/ru/p3261032


По мнению участников акции, одна из ключевых проблем современных западных демократий - это непонимание того, что сейчас в РФ прогрессирует тоталитарный режим, который мало отличается от национал-социалистической Германии или фашистской Италии.
Кроме того, активисты призвали выдворить российских шпионов из Украины.

https://censor.net/ru/photo_news/3261032/u_posolstva_rf_v_kieve_protestovali_protiv_rossiyiskoyi_agressii_foto
Источник: https://censor.net/ru/p3261032Источник: https://censor.net/ru/p3261032

Я обращаюсь к руководителям Российской Федерации!

Вот так выглядит ваша поддержка и забота о русскоязычном населении в Украине. Там где свой нос сует Россия — разруха и смерть.

Я, на Вашем языке обращаюсь к вам — не лезьте в Украину со своей «заботой», подумайте лучше о своем народе, Украина способна самостоятельно позаботится о своей земле и о своём населении! Слава Украине!

Украина 🇺🇦
Мариуполь, 20.04.2021

Гріх спроможні робити як гомосексуалісти, так і гетеросексуали..



Єпископ Римо-Католицької Церкви Віталій Кривицький при побіжному знайомстві демонструє дві історії.

Перша – розриває шаблони. Вона про те, як хлопець з одеської Молдаванки став головним єпископом католиків Київщини (якщо бути точною, його дієцезія включає ще й Житомирську, Чернігівську та Черкаську області) і одним з найавторитетніших духовних лідерів Церкви. І друга – демонструє дуже чіткий кадровий “Божий ліфт” Римо-Католицької Церкви.Бо між двома історіями нашаровується багато інших. Як в радянський та пострадянський час одеський римо-католицький костел став центром мало не для всіх католиків України та Союзу, і де власне таємно проходив свій новіціат (послушництво) владика Віталій. Про те, як одеська банда, яка “пасла” всіх інтелігентних дітей району, яким було що винести з квартири, у випадку Віталія просто відступила (“Я про це нікому не казав, а просто поклав все на волю Господа”).Про те, що перші католицькі монахи в радянській Одесі жили по домівках, але вставали до сходу сонця, по сорок хвилин їхали до костелу і поверталися вночі. Потім семінарія, потім була ще історія, як владика створив цілу мережу молодіжних організацій в Україні. І як сорокап’ятирічного священника Папа Франциск призначив єпископом Київсько-Житомирської дієцезії.По суті біографія єпископа дуже тісно пов’язана зі становленням РКЦ, тож ми говоримо із владикою і про глобальне в Римо-Католицькій Церкві, і про локальне, і про суперечності, і про конфлікти, і про його життя, і про наше.
Далі читати за посиланням: 
https://religionpravda.com.ua/?p=67108&fbclid=IwAR0s-Fy5yGG5fv7CHbJLVx57iUcNT6JS4uQ6l7S42cCvZTtEi3tyX6bCs5k

Гріх спроможні робити як гомосексуалісти, так і гетеросексуали..



Єпископ Римо-Католицької Церкви Віталій Кривицький при побіжному знайомстві демонструє дві історії.

Перша – розриває шаблони. Вона про те, як хлопець з одеської Молдаванки став головним єпископом католиків Київщини (якщо бути точною, його дієцезія включає ще й Житомирську, Чернігівську та Черкаську області) і одним з найавторитетніших духовних лідерів Церкви. І друга – демонструє дуже чіткий кадровий “Божий ліфт” Римо-Католицької Церкви.Бо між двома історіями нашаровується багато інших. Як в радянський та пострадянський час одеський римо-католицький костел став центром мало не для всіх католиків України та Союзу, і де власне таємно проходив свій новіціат (послушництво) владика Віталій. Про те, як одеська банда, яка “пасла” всіх інтелігентних дітей району, яким було що винести з квартири, у випадку Віталія просто відступила (“Я про це нікому не казав, а просто поклав все на волю Господа”).Про те, що перші католицькі монахи в радянській Одесі жили по домівках, але вставали до сходу сонця, по сорок хвилин їхали до костелу і поверталися вночі. Потім семінарія, потім була ще історія, як владика створив цілу мережу молодіжних організацій в Україні. І як сорокап’ятирічного священника Папа Франциск призначив єпископом Київсько-Житомирської дієцезії.По суті біографія єпископа дуже тісно пов’язана зі становленням РКЦ, тож ми говоримо із владикою і про глобальне в Римо-Католицькій Церкві, і про локальне, і про суперечності, і про конфлікти, і про його життя, і про наше.
Далі читати за посиланням: 
https://religionpravda.com.ua/?p=67108&fbclid=IwAR0s-Fy5yGG5fv7CHbJLVx57iUcNT6JS4uQ6l7S42cCvZTtEi3tyX6bCs5k