ледь не кожного дня помирають українські діти!

от так і дивись той зомбоящик! ледь не щодня в новинах повідомляють або про те, що дітей потруїли в дитячих садках, школах, літніх таборах (але це ще "позитивні новини"), або про те що чергова  дитинка померла то через неправильний діагноз, то через "не ті ліки", виписані лікарями, то через вакцини... і часто причина банальна - алергічна реакція на препарати! ..
так, кожна людна має право на помилку, проте це не має входити в систему.
особисто я наших лікарів вже давно почала остерігатись. бо щось дедалі більше переконуюсь, що нащі лікарі навіть після вкинутого бабла в кишеню дуже часто або не допомагають, або калічать, або вбивають.

Ліна Медіна - наймолодша мама



Ліну Медіну (1933 року народження) батьки привезли в лікарню через збільшення черевної порожнини. підозрювали пухлину,  але невдовзі лікарі з'ясували, що 5-річна дівчинка на 7 місяці вагітності.
від кого і як Ліна завагітніла досі не відомо, хоча підозрювали в зґвалтуванні її батька.
вона успішно народила хлопчика, який дожив лише до 40 років.

про капець: державу і повій.

  • 03.08.09, 00:42


недавно близько третьої ранку їхала автівкою по пр.перемоги (хто не знає:це одна з довжелезних вулиць києва, яка, грубо кажучи,  з'єднує околицю з центром міста). коли вже доїжджали до ст.м. КПІ (-неподалік від центру києва) помітила величезну кількість повій, які були розкидані вздовж дороги. а мєнтів, навіть після опівночі,  в тому районі - хоч відбавляй - напевно, це одна з причин нашого спокійного району.
але то не дивно, бо відомо, що мєнти чудово кришують і сутенерів, і  "робітниць". хоч час від часу кримінальна передача "свідок" нам говорить про накриття правоохоронцями публічних будинків, про покарання проституток невеликим штрафом (адмінтка. так ніби й проституція зовсім в Україні не розповсюджена, да)
і ВРУ після цього ще ухвалює тупий закон Про порнографію, а питання проституції й надалі не зачіпають.

моя дуика з приводу проституції: якщо забороняти ( і це правильно ІМХО), то забороняти по справжньому.  так, щоб ті повії не те, щоб не стояли на центральних/околичних вулицях міста, але й не було жодної пропозиції в інтернеті (київських повій дуже просто можна знайти ще й через інет).
або  дозволити.це буде вигідно державній казні, та й самим повіям, легалізуючи,  яких держава буде захищати: мед.огляди, спеціальні публічні будинки - як то є в Німеччині.

Карр і його дивна книга "легкий спосіб кинути палити"

  • 29.07.09, 23:26
мене оце свого часу зацікавило: що за диво трапляється з курцями, що вони масово кидають свою пагубну звичку, після прочитання "легкий спосіб кинути палити"? зацікавило і вирішила сама перечитати славнозвісну книгу. написана "людською мовою", автор не погрожує вбивством, якщо після прочитання книги курець не позбудеться своєї звички :), та й якогось гіпнозу теж не було. мене ця книга ніяк не торкнула, хоча я до паління маю лише те відношення, що не палю :) де ж захована таємниця?

чому я (ймовірно) голосуватиму за Віктора Ющенка

  • 22.07.09, 00:58
Я чотири роки говорив про ці цінності і п’ятий рік говорю. Дасть Бог — говоритиму і шостий, і сьомий, і десятий. Я не ставлю собі завдання сподобатися нації. Вдумайтеся, мені 55 років, я був главою центробанку, був Прем’єром. У мене є цінності, з якими я помру. Незалежно від того, чи зрозуміє мене нація, чи ні, я розказуватиму про покоління українців, замучених, катованих. У цьому місія Президента України. Знаєте, ніколи не був хохлом, ніколи не був малоросом і ніколи не буду. Якщо мені доведеться прийняти другу дозу діоксину, я це зроблю, не відмовлюся.                                                                                                                 («Коммєрсант–Україна»)                                                                     #  #  #  #  #  # тривалий час після помаранчевої революції в мене було неоднозначне ставлення до нашого Президента: тоді вже говорили про невиправдані сподівання, Ющенка з усіх боків оточили провокації, а помаранчева команда невдовзі почала розвалюватись. [ далі ]

пс2. я не збираюсь нікого агітувати за Ющенка. для цього є спеціальні люди.  і я б можливо взагалі не надрукувала цей пост, аби не кілька огидних дописів в моїй стрічці в бік нинішнього Президента

Di grine Kuzine - Sakarpatia

Di grine Kuzine - непоганий німецький гурт, який у 2007му виступав в Шешорах
 пісня Sakarpatia  дуже позитивна! :)

"бесарабського" Лєніна покалічили

сьогодні зранку кілька націоналістів пошкодили пам'ятник Лєніну, що стоїть неподалік від київської Бесарабки.
день вибрали символічний: сьогодні - день народження головнокомандувача УПА Романа Шухевича.
за виконання указу Президента України, виконавців забрали у міліцію.



фото звідси http://www.sprotiv.org/?cat=news_ukraine&id=1246347720

UPD: відео http://www.youtube.com/watch?v=anMRtvDy_kU&eurl=http%3A%2F%2Flj%2Dtoys%2Ecom%2F%3Fjournalid%3D5506065%26moduleid%3D37%26preview%3D%26auth%5Ftoken%3Dsessionless%3A1246366800%3Aembedcontent%3A5506065%252637%2526%3A5d2c27&feature=player_embedded

_______________________

Нам сказали, що українського кіно немає.
Ми не повірили і зробили кінофестиваль "Відкрита ніч"


 в суботу відвідали славнозвісну "відкриту ніч" (кому цікаво http://opennight.org.ua/ ). потрапили туди випадково, попри моє величезне бажання побачити той фест на власні очі!
якщо ти звичайний поціновувач українського сучасного кіно і не маєш жодного відношення до кінематографу чи до ЗМІ, дістати в організаторів квитки  на головну частину "відкритої ночі" надзвичайно складно! організатори бідкуються, що більшої території для фесту не дають, київські кінотеатри відмовляються показувати програму "відкритої ночі", а бажаючих переглянути під відкритим небом українські короткометражки більш, ніж достатньо! і справді, є на що подивитись, є цікаві ідеї кіновиробників, є генії і є прихильники творчості українських кінематографів ...проте, наша влада хвора! :( (свою думку з цього приводу висловлювала  в пості 07.06.09 20:55)

відсьогодні викладатиму в розділі відео, в папці "українське кіно" деякі українські короткометражки.

 
ПС. бонус. пісня  литовського гурту Zalvarinis, які цьогоріч виступали на Країні мрій.