Збори на підтримку встановлення пам'ятного знаку Степану Бандері

  • 18.05.09, 11:10
Національно-патріотичним організаціям та патріотам Украйни!
Друзі! Брати!

Київське крайове братство воїнів ОУН-УПА планує встановити у Києві пам’ятний знак Степану Бандері з нагоди 100-річчя з дня народження.
 Цей пам’ятний знак буде встановлено на Європейській площі, з лівого боку парламентської бібліотеки на схилі гори.

На підтримку цієї ініціативи будуть проведені збори (мітинг) громадян, що відбудеться 23 травня 2009 року о 12:00 біля пам’ятника Ярославу Мудрому (в районі Золотих воріт).

Запрошуємо учасників зборів мати національні прапори та відзнаки на підтримку цієї ініціативи.
Слава Україні! Героям слава!
Оргкомітет.

http://molod-upa.at.ua/news/2009-05-15-65

геїв та лесбіянок ві Львові закидали яйцями

львів"яни висловили свою думку на акції всесвітнього дня протидії гомофобії



 
постраждалих не було =)
http://www.zik.com.ua/ua/news/2009/05/16/180964

з"їзд СНА таки відбувся

...попри комуністів-пенсонерів, які блокували колону біля будинку профспілок і космонавтів, які дозволили перебувати комуністам, знаючи, що заявка на проведення акції СНА була подана завчасно.
...попри мєнтовський бєспрєдєл із затриманими 100 харків"янами. питається: навіщо?
також було затримано кількох після акції. зокрема одного мого знайомого упіймали аж біля вокзалу ті мєнти, що були й біля будинку профспілок.
  з колони вийти було надзвичайно складно! погрожували, що не зможу повернутись (в колону),а потім влаштували цілий допит. це було хамовито! і відмовлялись дати прохід з оточення навіть після того, як вище керівництво дало дозвіл відпустити... відповідь хамством на хамство була дієвою.
 біля офіса ПУ всю ніч перебували мєнти (в бандитському києві нема для них роботи?) уроди...
...попри день європи на майдані (варто визнати, що організатори не дуже вдало вибрали день проведення)
а загалом було непогано: відсутність місива, правильні гасла, "прогулянка" маріїнським-володимирською гіркою-михайлівською площею у поєднанні з хорошою погодою і головне - на з"їзді були затверджено програму, маніфест, створення СНА, до якої увійшли ПУ,Січ, РІД

http://sna.in.ua/news/sna/231-i-sn-zjizd-vidbuvsja.html

дружба між Україною і Польщею. зомбоящик бреше(с)

свого часу спілкувалась в реалі з кількома поляками, які твердили що велика частина Зх.України -- частина Польщі, а українське населення, що проживає на цій територіїї "гості", яких обов"язково "приберуть" хоч би й в примусовому порядку. "дайте лиш час"!
та, в сім"ї не без уродів. а коли таких сімей багато, де в кожній є урод?
 
випадково потрапила на польський форум http://forum.nacjonalista.pl/viewtopic.php?t=4214&postdays=0&postorder=asc&start=0
дописи форумлян отжигають))!
чого вартий цей допис
I znw Ukraina buntuje si przeciwko swojej Matce...smutne.

чи цей Nie ma, nie byo i nigdy nie bdzie czego takiego jak 'nard ukraiski', oni s niczym innym jak Rosjanami na ziemiach Polskich i Ruskich. ..... Nie ma i nie byo czego takiego jak 'nard ukraiski', jest to twr Stalina. A Kresy Wschodnie zostay Polsce zrabowane i do Polski nale.

є й іньші не менш цікаві.

тому хай не верещать про те, як УПА несправедливо різала поляків.

ПС. війна завжди залишає відбиток. якщо зруйновану війною будівлю ще можна відреставрувати, то людську пам"ять не стерти.
ПС2. дружби не може бути

марш планокурів. Київ





растамани зібрались біля УНІАНу. тішить - їх було менше, ніж в попередні рази.
 поводили хороводи з листочками коноплі, побринькали на гітарі, але марш так і не змогли провести. =)

на першотравневій акції. демократія процвітає! =)

міліціянт, побачивши "агресивний" натовп молоді, які вигукували "проти капіталізму", - іншому міліціянтові:

-- треба невгамовним поламати ноги.

інший, посміхаючись:

-- не можна! в нас демократія...

хто фінансує "Свободу" Тягнибока?

хто фінансує "Свободу" Тягнибока?  - відповідачі (за вироком суду)!

...в співтоваристві трохи вже піднімали цю тему.
наштовхнулась на інтерв"ю в УТ пана Тягнибока, де є відповідь на деякі "тривожні" питання.
інша справа - чи вірити. хоча на мою думку, пояснення Тягнибока схожі на правду.
голова ВО "Свобода" стверджує, що в об"єднання фінансові ресурси надходять після перемог в судах, через створення економічної ради, у зв"язку з фінансуванням представниками малого і середнього бізнесу:


Нашими спонсорами називали майже всіх олігархів, які є в Україні. Ці чутки поширювали ті, хто сприймав «Свободу» як політичного опонента. ... На виборах 2007 року «Наша Україна» найбільше розказувала, що «Свободу» фінансує
Ахметов. Потім з’ясувалося, що Ахметов фінансував якраз «Нашу Україну». Зараз придумали нову легенду, яку розповідає герой-коханець Петро Симоненко, що нас, мовляв, фінансує Коломойський...

..нам уже набридли ці звинувачення, й ми вирішили поліпшувати свій фінансовий стан за рахунок перемог у судах. Раніше наші юристи пояснювали, що немає чітких звинувачень на нашу адресу, тому немає підстав для позовів. І ось нарешті Симоненко не тільки назвав прізвище Коломойського, але й суму – 100 000 грн. ...

Ні раніше, ні тепер «Свобода» не мала фінансової залежності ні від кого. Ми ідеологічна партія – якщо нас хтось фінансуватиме, ми змушені будемо виконувати його замовлення. Щойно це стане відомо нашим прихильникам, вони всі як один відвернуться від нас. Ідеологія – це наш козир. Відповідно нам потрібні не спонсори, а меценати – ті, хто дає гроші на ідею й нічого за це не вимагає. ..Це представники малого та середнього бізнесу. Ми стали більш-менш
вільні фінансово, коли помаранчеві та біло-сердечкові почали між собою гризтися. Тоді до нас приходило багато бізнесменів, які, власне, готові були вкладати гроші й не висувати жодних вимог за це.
 
От, наприклад, коли торік була повінь, до мене прийшли троє чоловіків, поклали на стіл півмільйона, кажуть, це на повінь. Кажу – це до прем’єр-міністра. А вони відповідають, що не вірять владі, але впевнені, що я зроблю так, що все буде в порядку. Наші місцеві організації розподілили ці гроші між тими, кому вони були справді потрібні.

 З п'ятдесятьох депутатів-свободів­ців у Тернопільській облраді як мінімум 15 – успішні тернопільські підприємці. Це багаті люди, які є членами нашої партії.

Ми створили в партії економічну раду. Це коли, умовно кажучи, раз на місяць вечеря чи фуршет із заможними людьми, які є або членами нашої партії, або симпатиками. Збираємося разом і дискутуємо. Не обо­в’яз­ково підтримка має бути грошо­­вою. Хтось дає автомобіль, приміщення, хтось – рекламні площі. От один наш прихильник, бізнесмен із Західної України, окрилений перемогою на Тернопільщині, кілька днів тому запропонував забезпечити у семи областях України білборди з моїм зображенням і привітанням на Великодні свята.

більше тут: http://ut.net.ua/art/166/0/2393/

))))

Компартия Украины: Поджог – старое оружие фашистов

27 марта совершены поджоги зданий Центрального Комитета и Печерского райкома  Компартии Украины.

Исполнители этих преступлений трусливо прикрылись ночной тьмой, которая всегда служит завесой для самых черных дел. Словом, они действовали так, как привыкли поступать фашисты. Для того, чтобы в этом убедиться, достаточно вспомнить поджог гитлеровцами Рейхстага в 1933 году.

Нет сомнений в том, что перед нами – не просто хулиганские выходки фашиствующих молодчиков, а тщательно спланированные акции. И заказчики их сидят в самых высоких властных кабинетах.

Главарям режима националистов и олигархов не дает покоя тот факт, что коммунисты решительно борются против попыток крупного капитала переложить на трудовой народ тяготы экономического кризиса, непримиримо выступают против втягивания нашей страны в НАТО, говорят людям правду о нарастании угрозы фашизма.

Компартия Украины заявляет: запугать нас не удастся никому! Мы будем и впредь так же твердо отстаивать интересы трудящихся, осознавая свою историческую правоту и не сомневаясь в конечной победе.

Пресс-служба