...

але ж виправдання Лозінського вражають. в одному зі своїх останніх виступів п.Віктор заявив, що за нього так вчепились лиш тому що він народний депутат. аби  то була справа простого смертного, а не божка-парламентрарія  звичайнісінького простолюдина, то такої метушні не здійняли, справа швидко забулась і не набула такого розголосу. проте, невже наші народні слуги таки чисті перед законом, що ув'язнення якогось нардепа сприймається як зустріч із шулікою рудим (хто не знає: птах занесений в Червону книгу)? за версією БЮТу Валерій Олійник отримав "легкі поранення". пояснюю що вони мають на увазі. у  тілі Олійника було 9 вогнепальних поранень, поламані ноги, ребра, ключиця. то троє  ТАК захищались? натомість самі отримали які поранення? ніхто ж не скасовував правило, що завдана шкода має бути менш значною, ніж відвернена! іще один момент. на відео мати вбитого Валерія Олійника каже що "скільки він років тут жив - нінакого не нападав". а газета по-киевски пише "мать (В.Олійника) – жительница села Грушка Ульяновского района – дала милиции показания, что сын постоянно над ней издевался, избивал, бросался на нее с молотком, косой, грозил пистолетом. Жители села вспоминают, что спасаясь от «родного изверга» старушка пряталась в лесу". де брехня?

Лист Ярослава Стецька до Адольфа Гітлера

ВОЖДЕВІ й РЕЙХСКАНЦЛЕРОВІ Великонімецького Рейха
АДОЛЬФУ ГІТЛЕРУ

До Штаб-квартири Вождя

Ваша Ясновельможність!

Організація Українських Націоналістів у Львові вкрай стурбована, навряд чи правдивими відгуками та повідомленнями, що отримали широкий розголос, про те, що деякі частини Західної України (раніше Східної Галичини) мають бути приєднані до Генерал-губернаторства. Якщо сі повідомлення втіляться в життя, то це буде самим жорстоким ударом по найглибшій національній пам'яті української нації, ударом, що заподіє непорівнянний збиток всьому українському, і наслідки якого рівною мірою можуть відбитися й на німецькому народові. Протягом сторіч Західна Україна завжди залишалася частиною української держави й життєвого простору української нації. Багато поколінь поклали свої життя й кров заради ідеалу возз'єднання й самостійності українського народу. У 1918 році незалежність української держави була нарешті визнана, а національно-українська приналежність Західної України виявилася закріпленою у Брест-Литовському мирному договорі Німецькою Державою, однак версальський диктат скасував положення цього договору.

Нині український нарід повинен розглядати відділення Західної України й приєднання її до Генерал-губернаторства як підтримку заклятого ворога українців і німців - Польщі, що має своїм результатом істотне послаблення його сил на користь Польщі й Москви. Ми побоюємося, що таке рішення західноукраїнського питання спричинить крах українських національних сподівань і віри в Новий Порядок на землях Східної Європи. З гірким результатом боротьби українського народу проти Польщі й більшовизму в 1918-1923 рр., і особливо з моменту подальшого приходу до влади в Німеччині НСДАП, ця віра залишається непохитною. І з того моменту як український народ разом з Німеччиною програв світову війну й прийняв на себе всю несправедливість версальського диктату, найщиріші симпатії й найглибша довіра до боротьби Вождя й німецького вермахту за встановлення нового європейського порядку продовжують жити у ньому, що виразно й безсумнівно довели 1939-ий та 1941-ий рік. Український нарід, який пережив найжорстокіший гніт та жах більшовицького панування, численними жертвами кривавого терору підтвердив свою готовність віддати життя й кров в ім'я його національних ідеалів.

Можливе відділення Західної України може збентежити наш нарід настільки непередбачуваним чином, що Організація Українських Націоналістів, носителька української національної думки в Україні, навряд чи буде відповідальна за подальші наслідки. Організація Українських Націоналістів багато років веде боротьбу заради досягнення найшляхетнішої мети українців, а саме за відродження незалежності й возз'єднання всіх українських областей у соборній українській державі. Це прагнення знайшло своє відображення у тяжкій боротьбі, що ведеться одночасно проти колишньої Польщі й Совєтської Росії. Велика кількість кращих синів і дочок українського народу віддали свої життя заради досягнення цієї мети. І лише незалежну й соборну Україну ми розглядаємо в якості єдиного правильного рішення, що могло б відповідати справедливому Великонімецькому Рейхові. Усунення несправедливості версальської системи на Західній Україні й визнання незалежної й соборної української держави стане могутнім фактором великонімецької політики й нового європейського порядку!

копії документа http://smages.com/a3/f2/a3f2f9f82f8df4497521a505120e6c2a.jpg.htm
http://smages.com/3c/a0/3ca0a87e13c7af11b14290943bf89d74.jpg.htm

побачила тут http://borysfen.livejournal.com/117079.html?view=771671#t771671

сучасне українське кіно


при всьому моєму відношенню до совєцької влади, треба таки віддати належне. за радяни українська кіноіндустрія  добре розвивалась: реконструювались українські кіностудії,  в 20х роках було відкрито велику кіностудію ім.Довженка.
 тут виготовлялось 30% кінопродукції всієї імперії, у 80х роках щорічно випускалось близько 500 документальних і 60 художніх фільмів.
у спадок нам лишились чудові фільми, як-от: "земля" довженка, "пропала грамота" івченка, "тіні забутих предків" параджанова" тощо.
що ми маємо нині? очевидно, наша українофобська влада вважає, що на українське кіно не може бути попиту.хоч саме ця влада час від часу обіцяє фінансову підтримку українського кіновиробника, обіцяє здійснити законодавчий захист. але на ділі кіновиробникам донині доводиться, якщо це можливо, робити все самотужки. або відмовлятися від втілення своїх ідей. спонсорів також не завжди знайдеш...

небагато українців знають про існування сучасних українських фільмів. але вони є. вдалі і не дуже... (перелік останніх http://www.ucf.org.ua/films/catalogue/page-1 )
натомість інтери, плюси і нові канали годують нас отими безсмернтими "солдатамі", "мєнтами", "счастлівимі вмєстє".
********************************************************************************************************************************************
бонус. чудові короткометражні мульти
йшов трамвай нр 9 http://www.youtube.com/watch?v=66YM6TdLfuw&feature=related
злидні http://www.youtube.com/watch?v=OahZwdfxxr0&feature=related

вибори. абсентеїзм. санкція

за суч.законодавством зарубіжних країн, вибори є суб"єктивним правом громадян.
 в окремих державах вибори є обов"язком, неявка на які (абсентеїзм) передбачає певні санкції: Австрія - штраф, Аргентина - позбавлення права перебувати на держ.службі, Греція - позбавлення волі.

так от питання: чи потрібно вводити санкцію за неявку на виборах в Україні?
..адже, часто абсентеїзм призводить до визнання виборів такими, що невідбулися. значить - повторіні вибори, значить - ще одне виділення величезних коштів з держказни.

кому вниз- пісня землеробів

Буяє на дворі весна,
Чарівно співають журавлі,
Прокинулась в мене здавна
Велика любов до землі.

Я здибав нацьйональне зерно,
Все є тепер для виросту плодів.
Я посаджу таке дерево! –
З плодами синьо-жовтих кольорів.

Але то справа дуже непроста –
Земля моя – то глина та пісок,
Без добрива нічого не росте,
Хіба що будяковий колосок.

Чи буде на землі родючий приріст?
Не довго я думав, бо йшов комуніст.
Його закопав – тепер буде в ній
Свій перегній, свій перегній.

Але я дечого не врахував,
Хоч маю дуже якісне зерно.
На чому посадив, те і дістав –
Вродило бо червоне знамено.

Воно ж таке величне та красне!
То я його порізав на шматки.
На добру згадку своєму народу
Шматки роздав, як носові хустки.

Чи буде на землі родючий приріст?
Не довго я думав, бо йшов комуніст.
Його закопав – тепер буде в ній
Свій перегній, свій перегній.

Земля дарує радісне життя –
Доволі я вже добрива наклав.
Мій краю, в тебе ясне майбуття!
Не досить ще я сил тобі віддав.

Чи буде на землі родючій приріст?
Не довго я думав, бо йшов комуніст
Його закопав – тепер буде в ній
Свій перегній, свій перегній.

за грьобаний пісок почали вбивати. це пц, таваріщі!

«26 мая в 12.00 во дворе своего дома двумя неизвестными преступниками был убит 59-летний житель Голосеевского района города Киева Алексей Львович Гончаров. Его жена этими же людьми была тяжело избита.

За два дня до смерти А.Л. Гончаров принимал участие в прекращении незаконной добычи, намыва и продажи песка на Жуковом острове несколькими коммерческими фирмами. Добыча песка проводилась в заказнике, в водоохранной зоне, что запрещено тремя законами Украины, более за то, без соответствующего разрешения и накладных происходили и отгрузка песка заказчикам (а именно без уплаты налогов в бюджет и т.п.).

А.Л. Гончаров показал места незаконной добычи песка съемочной группе канала ICTV, благодаря чему была вызвана милиция и незаконная добыча (в сущности кража) остановлена. На следующий день вместе с съемочной группой этого канала на место выехали представители Киевского эколого-культурного центра, которые оценили добычу песка с экологической точки зрения. Нами было принятое решение заняться и другими фирмами, которые на Жуковом острове незаконно добывают песок.

Однако на следующий день пенсионер А.Л. Гончаров был убит. Есть все основания предполагать, что он стал жертвой криминальных бизнес-структур, (причем, скорее всего, по наводке госструктур, которые дали бандитам его адрес), которые занимаются в Киеве незаконным бизнесом по добыче песка и путем убийства О.Л. Гончарова решили запугать других защитников природы и журналистов, которые требуют от власти навести в этом деле порядок.

Стоит добавить, что покойный уже несколько лет безрезультатно обращался с жалобами на незаконную добычу песка на Жуковом острове (рядом с которым он жил) в милицию и различные органы власти района и города. И только привлечение к этому делу тележурналистов позволило закрыть один из объектов незаконного промысла. http://obkom.net.ua/news/2009-05-28/1215.shtml

український (!) Шахтар. вчора


український (!) Шахтар. вчора

кагбе мєжду прочім


вболівальники Московського "Локомотива"

левиця-скандалістка))

леви не є однолюбами.
цей лев - не виключення. його  левиця не змогла спокійно відреагувати на походеньки свого невірного ссавця

все почалось зі банального рррр! :)  а далі ...




цап за язик!


зверніть увагу, яким беззахисним виглядає лев!

світлини звідси http://www.blik.ua/content/view/20585/43/