вкотре про майдан



дехто вже й забув про той помаранчевий майдан, хтось з полегшенням зітхнув "фашистський режим виявився заслабким", а деякі учасники помаранчевих подій нарікають: ганьба, позор з тим майданом!..

мої ж почуття до тодішніх подій досі не охололи, бо згадую з посмішкою ту єдність, в якій один одному завжди готовий був допомогти (бо ми одна сім"я! ми українці!!!)..нехай лише зігріти теплим чаєм або шкарпетками мокрі ноги, пісню "майже весна" вакарчука, хоча сніг і мороз "співали" про інше та охочих померзнути було чимало, пригадуються й гамериканські валянки з наколеними апельсинами, омонівців прикрашених квітами...... і це було красиво!

13 причин, чому не можна полоти полуницю (баян)

деякі френди пам"ятають допис "Огородный фашизм" http://blog.i.ua/user/1217489/287560/ перед вами інший варіант на цю тему.

1) Висмикувати бур’яни – це фашизм! Не можна вбивати бур’яни лише за те, що у них листя іншої форми, плоди іншого кольору! Навіщо на городі працювали наші діди? Щоб потім рослини ділили за сортами?

2) Рослини – всі різні, всі рівні! Багатство городу – в його різноманітності і гостинності!

3) Ти що, хочеш, щоб твій город скоротився до розмірів кільця довкола опудала? Наш город і став великим лише завдяки бур’янам, тому що кожному бур’яну знаходилося місце на грядках.

4) Дайте визначення, що вважати полуницею! Пошкреби полуницю – знайдеш бур’ян. Жодної полуниці не існує, це гібрид монгольських і фінських бур’янів.

5)[ далі ]

13) Говорити «город-для полуниці» можуть лише дурні і провокатори. 

побачила тут:  http://politonomia.org.ua/?p=1640

Лукашенко про паніку навколо грипу

- Давайте говорити відверто - давно ми перестали кукурікати щодо пташиного грипу. Кукурікав увесь світ. Напевно, всі вже продали (ліки), що стосується пташиного грипу, тепер завищали. А завтра, мабуть, замугикаємо або замукаємо? Ну, невже ви не розумієте, що відбувається?

Не будьте дебилами!!! не носите маски на улице и в метро!!!

Не будьте дебилами!!! не носите маски на улице и в метро!!!
Люди добрые, говорю как врач эпидемиолог:
от ношения масок на улице и в метро не польза, а вред.

Почему: маска не расчитана на ношение при физической нагрузке (быстрой ходьбе по улице) - при надетой маске у вас возникает гипоксия и форсировнное (усиленное) дыхание - воздух деформируя маску поскакивает по ее краям.

Потом, зайдя в помещение, где уже находятся люди и можно реально заразиться вы некоторое время продолжаете также дышать вместо носа - ртом через эти щели.

В итоге вы вместо гриппа с назофарингитом и трахеитом получите пневмонию - потому что вирус проскочит верхние дыхательные пути.

А первичная грипозная пневмония - в большом проценте случаев смертельна в отличие от воспаления верхних дыхательных путей.

Люди не будьте дебилами - не гробьте себя, это уже не смешно.


 повідомив туберкульозний лікар-епідеміолог Олексій Галімський http://galimsky.livejournal.com/448730.html

з.і. до речі шарфи, шалики, арафатки та інші "тряпочки" від грипу не захищають.

з.і. 2 що говорить МОЗ по цьому питанню http://www.who.int/csr/resources/publications/swineflu/masks_community/ru/index.html

із життя

приїхав львів'янин у севастополь.  гуляє-ходить містом і тут раптом побачив україномовний плакат з героєм Романом Шухевичем. дивується та й питає першого зустрічного:
- а що то за такий плакат?
йому українською мовою відповідають:
- а ти що думав: тут, в севастополі, одні кацапи живуть?

порвало

...

є на Київщині таке село - Поділля. відрізняється це село з-поміж багатьох інших тим, що в Поділлі робота для селян є, хоча  молодь звідти теж тікає у міста, а повертається мало хто. більш старші селяни, яким за 30, працюють на хутряній фабриці, що за селом, або на кондитерському заводі, який належить ліванцям. останнім часом ліванці почали доволі активно заселяти Поділля. вони взяли в оренду єдиний в Поділлі дитячий садок собі під житло, селяться в покинутих хатах, забудовують пусті земельні ділянки, які не мали хазяїв десятки років.
 загалом селяни вдячні ліванцям за надану роботу в кондитерській, проте ставляться до них насторожено. як-не-як таки чужинці! і традиції в них інші, і в православну церкву на свята не ходять...
дівчатка "добрих дядь" вважають щедрими, тому що останні і підвезуть на своїх іномарках з клубу додому, і пригостять цукерками-шампанським, а дякують за щедрість через ліжко. задоволені і ліванці, які задовольняють свої невгамовні сексуальні апетити, і дівчатка, бо через ліжко так просто отримати матеріальну вигоду!
і хто б з тих хохлів нарешті почав задумуватись над тим, як це небезпечно!

піарю

  • 09.10.09, 15:45
потрібна допомога дітям http://blog.i.ua/user/2177116/
якщо з фінансами проблемно, також потрібні одяг, іграшки, книги.

а ви не знали?

  • 08.10.09, 17:05
Вона працює. Вона - це Україна!


виявляється "вона - це Україна"!
хто б подумав, що Україна сама про себе понавішувала плакатів по всій країні!

З.І. цікаво, а яка мета цієї реклами?

сьогодні Тимошенко має подати у відставку.



чи дотримається ВОНА свого слова?


«Я знаю, що ми зможемо протягом двох років людям (вкладникам радянського «Ощадбанку») гроші повернути»
«Якщо я не зможу повернути людям гроші протягом двох років, я, на відміну від наших чоловіків–політиків, покладу заяву і піду з посади. Тому що посади не потрібні, якщо ти не можеш обіцяне людям дати» 
27.09.2007, 1+1

ще 13 мільйонів вкладників стоять на черзі і не повернули свої гроші

http://www.umoloda.kiev.ua/number/1499/180/52721/