Профіль

Олег Ляшко

Олег Ляшко

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Влада йде дорогою капітуляції

На вимогу Путіна Рада на рік продовжила дію закону про особливий статус для Донбасу. Путін також вимагає від України амністію бойовикам і вибори. При цьому Росія – країна-агресор жодних зобов‘язань на себе не бере по виведенню своїх військ з Донбасу і передачі контролю за кордоном. Це дорога не до миру, а до повної залежності від Кремля.

Після зустрічі в Парижі у Зеленського, сподіваюся, розвіються ілюзії, що з Путіним можна домовитися. До перемоги і миру нас приведе не запопадливе умиротворення, а смілива гідність і наполеглива боротьба.

Тому Зеленський і міжнародне співтовариство мають не шукати компроміси з агресором там, де їх не можливо знайти, а примусити його до миру. Радикальне посилення санкцій проти країни-агресора, створення широкого міжнародного фронту протидії агресору, активний пошук по всьому світу нових наших союзників, повна економічна ізоляція агресора, найактивніша розбудова за стандартами НАТО української армії – це той єдиний шлях, щоб змусити Путіна до миру. Все інше – або ескалація війни, або капітуляція, або заморожений на десятиліття конфлікт.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Україна програла

Головний підсумок Паризького саміту – Україна, на жаль, програла! Треба бути або сліпим, або дурним, або ворогом України, щоб цього не бачити!

Зараз нас усіх намагаються переконати, що у Парижі ні про шо суттєве, крім обміну полонених, не домовилися. Завдання дипломатії у тому і полягає, щоб ніхто з громадян не розумів, про що насправді домовилися політики.

Прочитайте уважно комюніке Паризського саміту, розділ 2, «Заходи з імплементації політичних положень Мінських угод». Від імені України Зеленський зобов’язався провести вибори на окупованому Донбасі за «формулою Штайнмаєра» і прийняти на постійній основі закон про особливий статус для Донбасу. Все це – до виведення російських військ з Донбасу і відновлення нашого контролю за кордоном.

Вибори за «формулою Штайнмаєра» – це легалізація влади російських бойовиків!

Постійно діючий закон про особливий статус для Донбасу – це легалізація російської окупації нашої території за планом Путіна!

Лише патріотична позиція і застереження найкращих українців втримала владу від повної здачі національних інтересів України. Тому попереду – важка боротьба за майбутнє України!

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Влада має припинити бізнес на крові

ЗМІ повідомляють, що Рада заборонила імпорт російської електроенергії. Повна брехня і черговий обман українців! Заборонені прямі договора між українськими і російськими підприємствами на постачання електроенергії. Але російську електрику можна і далі вільно купувати на українській біржі через дилерів. Також залишається вільний імпорт електроенергії з Білорусії, а насправді з Росії, бо енергосистеми цих двох країн об‘єднані, як сіамські близнюки. Це як сьогодні, щоб долетіти з Києва до Москви, треба зробити пересадку в Мінську. Формально прямого авіасполучення з країною-агресором немає, а через Білорусію є. Так само і з продажем російської електроенергії.

Рада також надала уряду право самостійно приймати рішення про закупівлю російської електроенергії. Це створена справжня корупційна годівниця і ручне управління, за яке українці платитимуть з власних кишень.

Ми вимагаємо від влади припинити брехати українцям і припинити бізнес на крові – купівлю електроенергії в країни-агресора; припинити знищувати українську енергетику в інтересах ворога, прирікаючи українців на безробіття, бідність і міграцію.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Для України настають темні часи

В інтерв‘ю західним журналістам Зеленський заявив, що для переговорів по Криму треба інший формат. Це означає, що на Нормандській зустрічі тема повернення нашого Криму – табу! Зате на зустрічі в Парижі обговорять питання нового контракту на транзит російського газу через Україну.

Пов‘язувати російський газовий транзит із виведенням з Донбасу російських військ і деокупацією – найгірше, що може бути. А відмова Зеленського говорити в Парижі про звільнення Криму, тому що цього не хочуть інші учасники зустрічі – це взагалі принизлива для українців катастрофа!

Вже очевидно, що повістка дня в Парижі сформована і вона не українська! На цій зустрічі проти України будуть усі четверо учасників, у тому числі й ті, які формально представляють Україну.

Для України настають темні часи! Об‘єднуємося, щоб перемагати!


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії


Не слуги народу, а кровопивці народу!

Зеленський розпустив минулий парламент через його низький рейтинг. Останнє соціологічне опитування показує, що лише 6% людей підтримує діяльність нинішньої Верховної Ради, де більшість захопили «слуги». Це і не дивно, якщо дивитись, хто там зараз сидить. Якийсь «Скотний двір» Оруела! Гвалтівники, убивці, аліментищики, педофіли – жодного дня без скандалу не минає.

З такими рейтингами і «слугами» влада немає не лише жодного мандату народу, а навіть морального права продавати нашу землю, дерибанити державну власність, легалізовувати азартні ігри і проституцію всупереч волі більшості громадян.

В уряді такі ж брехуни, як і в Раді. Головний із них – технічний прем’єр-міністр. Всі пам‘ятають, як цей переросток заїхав у Кабмін на самокаті, а тепер літає у другорядні відрядження на державному літаку за мільйони народних гривень. У найбіднішій країні Європи! Де більшість людей без субсидії не здатні самостійно заплатити за комуналку! І сором не задушить цих ненажерливих «слуг»?!

Це не слуги народу, а кровопивці! Наше завдання – об’єднуватись і протистояти знищенню країни.



Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Без боротьби немає перемоги!


Суд відмовив прокурорам мене арештувати. Справа проти мене – сфальсифікована, щоб у тюрмі зупинити мою опозиційну діяльність. Єдиний мій “злочин” у тому, що я борюсь за Україну і захищаю її. І ніколи, ніколи, ніколи не припиню боротьбу!

А всі, хто вчинив державну зраду і привів Україну до енергетичної капітуляції перед країною-агресором Росією – будуть пожиттєво сядіти в тюрмі. Це буде перший масштабний антикорупційний процес при новій владі.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Влада продає Україну «зі знижкою»

З 1 жовтня Україна за «формулою Геруса» почала купувати в Росії електроенергію, знищуючи власну енергетику і фінансуючи російську армію. Тепер уряд збирається купувати в Росії газ «із знижкою». Безкоштовний сир – у мишоловці! Сьогодні влада веде Україну в цю російську пастку, за якою – втрата державності і повернення в повну залежність від Москви. Нам всім, українцям, треба об‘єднатися, щоб поламати плани влади продати Україну Кремлю «зі знижкою»!



Прокурори знову домагаються мого арешту

Прокуратура, виконуючи замовленння влади, оскаржила відмову Бориспільського суду мене арештувати. Дата розгляду апеляції ще не відома. Прокурори продовжують вимагати мого арешту. Це політично мотивована справа за мою опозиційну діяльність. За сфальсифікованим звинуваченням мене намагаються посадити в тюрму, щоб розправитися зі мною і залякати всіх інших людей, хто проти влади. Нічого у них не вийде. Мене можна посадити чи навіть убити, але ніхто не змусить мене мовчати і припинити захищати Україну!

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Моя команда з гідністю пройде політичні репресії

Зеленський дав команду своєму ручному Рябошапці пресувати нас з усіх сторін. У понеділок мені вручають підозру у Бориспільській прокуратурі. У вівторок – голові Виконкому Радикальної партії Олегу Авер’янову вручають підозру по сфальшованій справі у Святошинській прокуратурі. По сфальшованих справах через день ходить на допити наш побратим Сергій Скуратовський. Кримінальне переслідування загрожує іншим моїм однодумцям.

Ці чорти при владі вирішили нас лякати криміналом за те, що ми не даємо Зеленському втілити його заповітну мрію – продати Путіну Україну. У той час коли наша команда боролася за порятунок України від російської агресії, Зеленський порівнював мою рідну країну з німецькою повією. Тепер ці шути-чорти, для яких Україна повія, при владі, а проти нас фальсифікують кримінальні справи. Ми ці політичні репресії пройдемо з гідністю. А чорти згинуть, як роса на сонці. Я це зроблю!


Кінець епохи бідності відміняється

Прийнятий слугами бюджет на 2020 рік ставить жирний хрест на передвиборчих обіцянках Зеленського про «закінчення епохи бідності», а навпаки продовжує пограбунок українців: мізерні доходи, відсутність стимулів для інвесторів, нові побори для підприємців. Підвищення пенсій на 130 гривень, а зарплат – на 500 гривень – це знущання над здоровим глуздом! Такі принизливі зарплати не зупинять трудову міграцію і не подолають масову бідність.

Замість розвитку економіки – продаж землі і державного майна, в тому числі стратегічних підприємств, легалізація азартних ігор і обмеження прав найманих працівників.

Звідки за таких умов можуть взятись гроші на зарплати, пенсії, соціальну сферу? Тим більше, коли кожна третя гривня бюджету піде на погашення боргів.

Наша вимога до влади – радикальна зміна економічної політики, ставка на національного виробника, суттєве підвищення доходів українців. Лише так можна вирвати українців із лап бідності, а Україну – з принизливої зовнішньої залежності.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії