Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Влада йде дорогою капітуляції

На вимогу Путіна Рада на рік продовжила дію закону про особливий статус для Донбасу. Путін також вимагає від України амністію бойовикам і вибори. При цьому Росія – країна-агресор жодних зобов‘язань на себе не бере по виведенню своїх військ з Донбасу і передачі контролю за кордоном. Це дорога не до миру, а до повної залежності від Кремля.

Після зустрічі в Парижі у Зеленського, сподіваюся, розвіються ілюзії, що з Путіним можна домовитися. До перемоги і миру нас приведе не запопадливе умиротворення, а смілива гідність і наполеглива боротьба.

Тому Зеленський і міжнародне співтовариство мають не шукати компроміси з агресором там, де їх не можливо знайти, а примусити його до миру. Радикальне посилення санкцій проти країни-агресора, створення широкого міжнародного фронту протидії агресору, активний пошук по всьому світу нових наших союзників, повна економічна ізоляція агресора, найактивніша розбудова за стандартами НАТО української армії – це той єдиний шлях, щоб змусити Путіна до миру. Все інше – або ескалація війни, або капітуляція, або заморожений на десятиліття конфлікт.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

5

Коментарі

112.12.19, 14:05

тут у вас есть тезка на сайте . можно желание загадывать . между двумя Олежами.

    212.12.19, 16:23

    Шлях до перемоги відібрали, коли позбулися ядерної зброї.

      312.12.19, 17:41Відповідь на 2 від Makcімаліст

      Шлях до перемоги відібрали, коли позбулися ядерної зброї.это я чтоли видибрала ? ты соображаешь , что значит иметь у себя на территории атомное оружие

        412.12.19, 20:09

        Ви зробили це разом

          513.12.19, 15:12Відповідь на 3 від DANAH

          Шлях до перемоги відібрали, коли позбулися ядерної зброї.это я чтоли видибрала ? ты соображаешь , что значит иметь у себя на территории атомное оружиеОзначає не пускати на свої землі ворогів.

            613.12.19, 20:19Відповідь на 5 від Makcімаліст

            Шлях до перемоги відібрали, коли позбулися ядерної зброї.это я чтоли видибрала ? ты соображаешь , что значит иметь у себя на территории атомное оружиеОзначає не пускати на свої землі ворогів.бугага