Профіль

Олег Ляшко

Олег Ляшко

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Україна за крок від втрати енергонезалежності

Сьогодні відбулись без перебільшення руйнівні події для вітчизняної економіки і державної незалежності.

НКРЕКП прийняла злочинну постанову, якою ввела додаткове мито на український експорт струму.

Перед цим Енергетичне співтовариство ЄС написало листа до Комісії, в якому чітко зазначено, що це рішення приторічить законодавству ЄС і угоді про Асоціацію України з ЄС, воно незаконне, тому не приймайте його.

Найголовніше: рішення НКРЕКП з великою вірогідністю зменшить до мінімуму експорт електроенергії з України. Ми втратимо десь 400 млн доларів валютної виручки. Втратимо виробіток електроенергії, робочі місця енергетиків і шахтарів. Які поїдуть працювати до Польщі, Угорщини чи Росії, які захищають своє виробництво. Усі країни світу захищають свій експорт. А в Україні сьогодні дають преференції для імпорту і свідомо знищується власне виробництво.

А чи знаєте ви, що струм це був останній енергетичний продукт який Україна експортувала, а не залежала від його імпорту. Раніше ми поховали газову промисловість і стали імпортерами. Нафтовидобувну – і стали імпортерами нафти. Нафтопереробну – і сьогодні імпортуємо бензин та дизпаливо з Росії та Білорусі. Потім втратили вугілля, а сьогодні відмовляємось й від струму.

Україна – за крок від втрати енергонезалежності, а значить – втрати державної незалежності.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

На що влада має витратити російські $3 млрд

Прийняте рішення потратити $3 млрд, отримані від Росії по Стокгольмського арбітражу, на ремонт доріг і на медицину – це популярне, але абсолютно помилкове для держави рішення і безвідповідальне транжирення народних коштів.

Україна сьогодні – повністю енергозалежна держава. Ми платимо мільярди доларів за російську електрику і вугілля, за імпортний газ. Через це у 2019-му – вперше за багато років! – в Україні вражаюче падіння видобутку газу і вугілля, різке зниження обсягів виробленої електроенергії. Це найбільша загроза національній безпеці України, по своїм руйнівним наслідкам не менша, ніж пряма військова агресія Росії! Тому енергонезалежність має бути головною метою і планом дій влади, якщо вона справді хоче, щоб Україна стала сильною і успішною.

Тому ми пропонуємо, щоб $3 млрд були використані виключно раціонально і максимально ефективно для досягнення мети енергонезалежності в інтересах усіх українців. Ці кошти мають піти виключно на енергомодернізацію житлового фонду та інвестиції у збільшення видобутку власного газу, вугілля, торфу. Якщо цього не зробити, а знову безвідповідально протранжирити народні гроші на «популярні проекти», українці і далі отримуватимуть космічні платіжки за компослуги, а наше ЖКГ залишатиметься найархаїчнішим і найенергозатратнішим у світі.

Шкода, що біля Володимира Зеленського немає нікого, хто б розказав йому про ці надважливі для майбутнього держави програми. Бо слуга Росії Герус, голова НКРЕКП Тарасюк, прем‘єр Гончарук, які сьогодні відповідальні за енергетичну політику, вміють тільки безвідповідально брехати про те, як добре коли Україна купує російську електрику. Ціна цієї брехні влади – сотні тисяч українців, які минулого року втратили роботу.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії


«Слуг народу» косить параліч головного мозку

  • 03.02.20, 23:26

Будьте обережні: «слуг народу» косить параліч головного мозку!

«Слуга» Богуцька назвала відомого нашого соціолога Євгена Головаху «дедушкой позапрошлого столетия». До цього ще один малолітній «слуга» порадив пенсіонерці продати елітну собаку, щоб заплатити за комуналку.

Що посієш – те й пожнеш! Презирливе ставлення «слуг народу» до людей старшого віку бумерангом повернеться до них же.

Я дуже поважаю старших людей, у багатьох із них навіть мені є чому повчитися.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Урок Крут для Зеленського

Урок Крут, який має назавжди вивчити Володимир Зеленський.

У 1918 році тодішньою Незалежною Україною теж керували ті, хто вважали, що зупинити більшовицьку орду – «надо просто перестать стрелять».

Тому коли 4-х тисячна армія більшовицького ката Муравйова пішла на Київ, Україну майже нікому було захищати, крім 300 не озброєних і не навчених військовій справі студентів, світлу пам’ять яких ми щороку вшановуємо у цей день.

Внаслідок катастрофічно помилкової військової політики влади УНР ми втратили Державність, за чим настали рукотворні Голодомори, репресії, винищення Українського народу кремлівською ордою.

Тому для кожного, хто здатен думати і хоче жити в Незалежній Україні, висновок із трагедії під Крутами може бути тільки один: щоб перемагати, відновити мир – треба бути сильними. Політика «надо просто перестать стрелять» – це пряма дорога до поразки і втрати Державності!

Наша політика інша – побудова найсильнішої Української армії, яка здатна дати збройну відсіч будь-якому ворогу України. Щоб більше ніколи не було так, як у 1918 чи у 2014 – коли захищати Україну від агресора майже не було кому, крім студентів і добровольців.

Ми – мирний народ. Нам чужого не треба, але і своє ми нікому не віддамо.

Віна пам’ять і слава Героям Крут!
Слава Українській Армії!

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Члени НКРЕКП приєднались до банди Геруса

За нашим із Віталієм Купрієм зверненням Головне слідче управління Нацполіції порушило кримінальне провадження проти голови і членів НКРЕКП, які відмовилися на звернення міністра енергетики заборонити імпорт російської електрики в Україну. Справа розслідується за ч.2 ст. 367 Кримінального кодексу України – службова недбалість.

Через злочинну бездіяльність голови НКРЕКП Валерія Тарасюка і членів Комісії вітчизняна економіка зазнає величезних збитків. Ви тільки вдумайтеся в ці цифри: 17% падіння видобутку вугілля, 4% – зниження виробленої електроенергії, втрачені тисячі робочих місць і мільярди податків до бюджетів. Усі ці жахливі наслідки – результат дії «формули Геруса», якою в Україну з жовтня 2019 року запустили російську електрику. НКРЕКП і уряд замість того, щоб припинити вбивство нашої економіки, продовжують її добивати. Платить за цей дебілізм влади кожна українська сім‘я безробіттям, бідністю і трудовою міграцією.

Згадаєте мої слова: судовий процес над бандою Геруса, до якої увійшли і члени НКРЕКП, у майбутньому буде одним із найгучніших в історії України, адже тільки сліпий може не бачити, що вбивство власної енергетики і економіки в інтересах Росії – це злочин!

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Зарплати чиновникам - зменшити, українцям - збільшити!


Сьогодні разом із командою подав заяву до Генпрокуратури про злочини влади щодо захмарних зарплат і премій чиновників. Копії заяви ми передали до НАБУ та ДБР.

Ми звинувачуємо владу в:

1.Геноциді українців.
2.Розкраданні бюджетних коштів.
3.Зловживанні владою.

Ми порівняли: у нас в країні найвищі у Європі зарплати чиновників і найнижчі доходи простих громадян. Прем’єр-міністр Швеції отримує зарплату меншу, ніж заступник міністра культури України. Прем’єр-міністри Португалії, Іспанії, Греції і низки інших країн отримують зарплати менші, ніж наші міністри. Це при тому, що мінімальна зарплата для робочих людей в цих країнах вища, ніж в Україні. Тому те, що сьогодні відбувається в Україні із зарплатами для чиновників, міністрів, депутатів – це несправедливо, аморально і не відповідає економічним реаліям. Ми заборонимо держимордам жирувати на кошти платників податків, виписувати собі мільйонні зарплати і премії невідомо за які заслуги.

НАШІ ВИМОГИ:

1. Повернути до бюджету несправедливо призначені зарплати і премії високосадовців та притягнути винних до відповідальності.

2.Внести зміни до бюджету та підняти мінімальну зарплату до 12000 гривень. Це дозволить зупинити трудову міграцію і реально долати бідність. Вимагаємо від уряду починати підвищення зарплат не з себе, а з вчителів, лікарів і прибиральниць!

Якщо на наші заяви не відреагують – підемо до суду та добиватимемося справедливості!

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Злочин Геруса не має строку давності

У 2019 році державна компанія «Енергоатом» скоротила виробництво електроенергії на 1,6%. Це втрачені національним виробником мільярди гривень доходу і тисячі українців, які залишилися без роботи, і величезні втрати для бюджетів усіх рівнів.

Такі тяжкі наслідки – це результат ворожої до України і кожного українця політики Андрія Геруса – голови парламентського комітету ПЕК. Цей слуга Росії протягнув поправки до закону, які почали російську агресію проти енергетичної системи України і доведення її до банкрутства з метою захоплення. Цей злочин Геруса проти національної безпеки України не має строку давності і відповідальність за нього обов‘язково дожене усіх злочинців, які прирікають українців на бідність і безробіття.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Україна має добитися санкцій проти Ірану і трибуналу

Іран нарешті визнав, що збив наш літак PS752. Але іранські військові виправдовуються, що це трапилось помилково через те, що наш літак здійснив різкий поворот у бік засекреченої військової бази. Це така ж «помилка», як збитий російськими окупантами над Донбасом малазійський рейс MH17.

Байдуже, який і звідки буде тиск зовні! Але українська влада зобов’язана добитися створення міжнародного трибуналу по розслідуванню цього жахливого злочину і суду над убивцями PS752.

Україна також має добитися нових санкцій проти Ірану за вчинений злочин.

Це справа честі для України!

Якщо ж українська влада погодиться на брехливу версію про «випадковість» збиття іранцями нашого літака – це означатиме зраду пам‘яті невинних жертв рейсу PS752 і втрату перед усім світом репутації країни, яка здатна захищати власних громадян. Дуже сподіваюся, що цього приниження не трапиться.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Владу в Україні захопив Антимайдан

Це ганебне звільнення беркутівців-убивць на вимогу Росії стало можливим лише тому, що для нинішньої влади всі ми – учасники Майдану включно із загиблими Героями – це виключно привід для принизливих жартів про ебонітові палочки, а не приклад найвищої самопожертви громадян заради свободи України. Владу в Україні захопила зелена чума Антимайдану!

Звільнення з російського полону наших громадян – найвищий пріоритет! Але жодні благі цілі не можуть бути виправданням для аморального беззаконня і правового свавілля влади. Закон не передбачає звільнення через політичну доцільність, тому судді і прокурори, які виконали незаконні команди влади і дозволили обвинуваченим у масових убивствах людей уникнути справедливої відповідальності – самі мають сісти і обов‘язково сядуть на лаву підсудних. У діях генпрокурора Рябошапки, його «нових» прокурорів, які виконали злочинні накази, у діях суддів, у діях причетних до цієї ганьби найвищих керівників країни – 100% склад злочину, за який обов‘язково настане час відповідальності. Ми організуємо належне розслідування і не дамо замести сліди!

Ця ганебна ситуація також вкотре доводить, що в Україні немає незалежного і справедливого правосуддя. І кожен найтяжчий убивця по команді влади може вийти на волю і будь хто невинний може потрапити в тюрму по команді влади.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Зелена влада змовились з Кремлем

«Мирова угода» з російським Газпромом, яку схвалив уряд зелених невігласів – це афера століття і результат змови зеленої влади запроданців із Кремлем, внаслідок чого Україна втратила можливість стягнути з Росії як мінімум 20 мільярдів доларів.

Разом із «справою Геруса» – ворожа експансія російської електрики в Україну – «газова справа» буде одна із найгучніших судових процесів після фіаско цієї некомпетентної і продажної влади. Ще ніколи Україна не була настільки залежною від країни-агресора, як сьогодні, за що обов‘язково настане час відповідальності.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії