В свято прапора піднімемо стяги.

23 серпня день українського прапора. [Приєднана картинка] Стяг міста Малин. Друзі давайте в день прапора розмістимо на I.UA. прапори своїх міст. Й не бійтесь повторюватись. Чим більше тим краще. РАЗОМ НАС БАГАТО... "Ми радітимемо спасінням Твоїм і піднімемо стяг в імя Бога нашого" (Псалом 19:6). Слава Ісусу Христу! Слава Україні. Слава Українським народам! П.С. Прочитай і відішли друзям.

Просто фото.

[Приєднана картинка] Один з ставів в парку ім. Миклухо - Маклая в місті Малин.

Шестирук.

[Приєднана картинка] Учені дізналися, скільки у восьминога ніг Група європейських учених отримала докази того, що восьминіг із восьми щупалець шість використовує як руки й дві як ноги, пише The Tіmes. І як їх тепер звати. Може шестирук?
[Приєднане голосування]

На десерт.

[Приєднана картинка] Іноді вони кусаються.
[Приєднане голосування]

Ранена Царівна.

[Приєднана картинка] Ранена царівна. Біля річки побачив жабення з раненою лапкою. Відразу промайнула думка що поранила дітвора. Але не подалік побачив втікаючого вужа. Ось і не знаю хто міг поранити вуж,чи діти?
[Приєднане голосування]

АнеКдоТи - еклюзив від ДВД.

Олімпійці. Якщо Вам не вдалося зайовувати золото в Пекіні, не хвилюйтеся. Золоті медалі можна буде купити в нас в Одесі на 07 кілометрі, за ціною бронзової.

Извини.

Извини. Я не могу тебя забыть. И с каждым днем, Моя грусть сильнее. Не знаю почему Не устаю тебя любить. В замен же, Ничего не прося и не имея. Та и зачем, взамен, что - то просить. Любовь нельзя купить, Но так легко утратить. И почему, мы учимся ценить Едва все, успев потратить. Дмитрий Дидковский. 19.08.08.Город Малин.

Хочу пива...

[Приєднана картинка] Не медом єдиним...
[Приєднане голосування]

Джим і Джина - друзі.

[Приєднана картинка] Джим і Фіна - друзі.

Серебряные пули.

Жизнь бьет сильнее, Даже за серебряные пули. Пули, все дурры. Жизнь бьет наверняка. Перековать бы пули На серебряные струны. И петь бы песни под гитару С друзьями у костра. И до утра. Дмитрий Дидковский. 17.08.08. Город Малин.