хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Коронаскептики, антивакцинатори і прихильники "Новічка"

Новий тренд цього року — ковідні антивакцинатори. Причому одні взагалі проти будь-яких вакцин від ковіду, а інші агітують за росіянську отруту (яка, до речі, не пройшла випробування). Треті вважають, що будуть змушувати робити вакцину. Це ж як треба було промити мізки, щоб люди так отупіли? Вірять якимось експердам, які нічого не тямлять. Не знають елементарних речей (мабуть, у школі обмальовували книжки, а не вчились). Адепти "Новічка" — прихильники "руського міра". Що їм можна сказати: Не турбуйтесь. Примусово прищеплювати нікого не будуть. Тим паче, ще невідомо коли почнеться вакцинація. Та й взагалі, можливо на всіх бажаючих їх не вистачить. Ну а прихильники росіянських ліків нехай самі прищепляться "Новічком 5". Що, він у нас не дозволений?! Так ПриСлуги олігархів обхідними шляхами нададуть дозволи на ввезення.

P.S.: Один знайомий блогер корона-скептик захворів на ковід. Одразу змінив свої погляди і прийняв усі заходи. Так що якщо хтось з корона-скептиків і антивакцинаторів сам захворіє, то одразу побіжите лікуватися.
2

Коментарі

13.02.21, 12:09

Щодо "спутник" - вакцина пройшла тестування, TheLancet розродився статею, де підтвердив дієвість вакцини та валідне тестування. Але зовсім інша справа - економічні взаємини з країною-агресором. Вистачить їм і закупівлі електроенергії...

    23.02.21, 13:35Відповідь на 1 від Бес Понятия

    А де гарантія, що результативність оцінюють не так само, як роблять тести на допінг олімпійців?

      33.02.21, 15:43Відповідь на 2 від Makcімаліст

      А де гарантія, що результативність оцінюють не так само, як роблять тести на допінг олімпійців?Немає, звісно, гарантій. Але якщо тем є якесь "підводне каміння", то вийде на чисту воду набагато швидше. Вакцина - то не тести на допінг.

        44.02.21, 13:59

        Хворіють у першу чергу найбільш безстрашні. Хоча знаю й тих, хто оберігався, як я, але не вберігся й захворів.

          57.02.21, 23:07Відповідь на 4 від Nech sa paci

          По-моєму, хворіють всі підряд.

            68.02.21, 00:58Відповідь на 5 від Makcімаліст

            Ну з таких, хто никався, як я, знаю одну молоду людину, вона перехворіла в легкуватій формі. А от серед тих, хто казав, що або це фігня, або що від долі не втечеш, перехворіло чимало.

            Щоправда, тих, хто сильно боїться, знаю не більше 10 чоловік, напевно.

              78.02.21, 01:13Відповідь на 5 від Makcімаліст

              Страшнувато насамперед на роботі підхопити, там важко від усіх заникатися. Хоча сиджу з іншими не ніздря в ніздрю й чаюю осторонь, але ризик є.