Новий телесезон

От чесно: я не затятий телеглядач, та й тєлік півроку фактично не дивлюсь. Але новий телесезон радує: «Життя без обману» (вперше побачив восени 2015го), «Світ навиворіт» (віртуальна подорож по заморським країнам і асоціації з деякими життєвими подіями) на «1+1»; «Зоряні яйця» на «Новому». Не вистачає тільки нового сезону «4 весілля» і «Ліги сміху».

Грибочки

Після поїздки втомився від дальної дороги і нових вражень, та й іти було нікуди — тож просидів вдома. От тільки почав десь виходити.
Пройшовся до лісу. Тільки марно простовбичив хвилин 40, щоб сфоткати маршрутку. І шо? А нічо — фотка не вийшла. stena

Поки чекав на маршрутку випадково помітив (причому без окулярів) гриби в траві, біля лісу. Он вони на фото, біля стрілочок.


[ Читати далі ]

Блискавки

В цьому місяці були потужні грози. Блискавки були дуже потужні. Кицька нявчала і ховалася по закутках. А мені було цікаво роздивитися на стоп-кадрах блискавки.
І помітив те, що раніше не бачив (звичайно ж, блискався займає всього лиш мілісекунди).

Спочатку блискавка б'є з хмари на землю.


А через півсекунди — в тому ж самому місці...
[ Читати далі ]

Подорож і Конфуз

Напросився у поїздку. Як так, поїхав?! Ну, рідня все одно їхала — то чому б і мене не взяти?! Далеко-далеко від дому. Їхати довго і нудно. Добре, що в дорозі розмовляли. Але все одно дорога настільки довга, що на весь шлях туди і назад не вистачило тем для розмови.

І містечко подивились. І дякуючи братовій дружині, ще й заїхали подивитись на заброшки.

Однак без конфузу не обійшлося. Майже одразу, як приїхали помітив, що толстовка (типу кофта з балахоном) вся в чорнилах. Схоже, це від тієї клятої пасти до ручки. Дуже жаль, що вимазав. Подарунок брата. Ще й перед всіма людьми ледь не опозорився (вчасно помітив).
Пробували з мамою відіпрати. Ні в яку! Мабуть, треба було одразу здати в хімчистку? Чи за пару днів чорнило в'їлося так, шо не відмиєш?

[ Ну і пару картинок з поїздки ]

Легко знайти роботу?

Дорікають (та й самому набридло), що роботи валом, а не можу знайти. Ну ось, підходящі вакансії. На одній — наявність київської прописки (для чого?). На другій — вік до 25 років. Отакої!
Пошуки продовжуються.

Добряче вимазався

Купив стрижень для ручки. Поклав до сумки. І трохи пройшовся. Вдома помітив, що десь вимазав чохол до телефону. Потім дивлюсь: руки чорні. Якого х...?! Гуталін? Звідки? Тоді дістаю стрижень до ручки і — оп-ля.... Вся сумка в чорнилах. Добре, хоч телефон і паспорт не заляпав. А сумку частково вдалося відмити.

Віктор Павлік - Соло (DJ Light Remix)

Ремікс на кавер пісні «Скрябіна».

Мене це чомусь вже не дивує.


Старенька пісня, але ремікс класний

Цікаво не тільки розшуковувати музику, яку крутять на радіо, але й відшуковувати нові, чи точніше, нечувані пісні.
От як, наприклад, невідомий мені раніше (і вам мабуть так само) ремікс на хіт 2011 року — Влад Дарвін & Alyosha - Ти найкраща.

На мою думку, накращий ремікс на цю пісню. І особливо подобається, що мелодія нова, зовсім не схожа на оригінальну версію. Люблю, коли ремікси звучать начебто інший трек.



Що цікаво, на цю пісню купа реміксів.

Несправний акумулятор ожив... і знову гавкнувася

На днях писав про несправний акум. Радів, що запрацював. Аякжеж?! Спробував поставити в фотік. Знову не працює.

Судячи з усього, зарядити його з великими зусиллями можна. А от заряд не тримає.

Прикол: нарантія 1 рік. А пропрацював майже 2 роки. Так що скаржитися нема сенсу. Та й фіг куди поскаржишся — у виробника немає зворотнього зв'язку.

P.S.: А що з ним робити придумаю пізніше.

Що скажете за повернення NOKIA?

Що скажете за воскресіння / повернення NOKIA? Як вам їхній камбек? Якщо не помиляюся, вже продаються моделі Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6. На підході — Nokia 8.