Ігри приколів: грабіжники-невдахи

Кошмар не тільки грабіжників, а й будь-якого холостяка: німфоманка-розведенка:)Прикольна сценка з нового сезону "Ігри приколів".

Українська дискотека 18

Шось захотілося свіжої дискотеки.Слухати 01. Pianoбой - Шампанські очі (The Faino remix) (2017) 02. MamaRika - Ніч у барі (MalYar & Vilna Kasa remix) (2016) - 03. T@urus & Dima Libra - Хто є ти? (2017) 04. ONUKA - Vidlik (Harmo & Vibes remix) (2016) 05. Воплі Відоплясова - Весна 2014 (DJ Konstantin Ozeroff & DJ Sky remix) (2014) 06. Аліна Башкіна - Кохаю (2017) 07. Океан Ельзи - Там, де нас нема (The Faino remix) (2016)&nbsp...

Читати далі...

Перенос фоток

Продовження теми про закриття фотохостингу Яндекс.Фотки.Я в шоці від розгрібання фотоархіву. За тиждень вже набридло... ні, не переносити фото. Лише зберігати і перейменовувати. Але цей випадок повинен навчити порядку. Бо на Яндексі всі фото не по порядку, в різних папках. Коротше, навіть завантажити на комп не так легко, поки відшукаєш, що треба.

Дизель-шоу: в кінотеатрі

Зараз вся увага на перенос фоток, але треба якось відволікатись на гумор.До речі, "50 відтінків" так і не бачив. Зате зацінив комедійну пародію "50 відтінків чорного" (рекомендую).

Парк "Київська Русь"

Здійснив мрвю подивитись парк "Київська Русь". Це вражає! Хоча їхати далеко, довго і незручно.Та й то, проїхав тільки тому, що знайшов можливість зекономити на вхідному квитку. Для іменнинників прохід "на шару".[Приєднана картинка]

Яндекс закриває сервіс Яндекс.Фотки

Давно були підозри, що Яндексу не можна довіряти. Спочатку закрили блоги. Тепер от дісталися до сервісу фоток. З кінця квітня перенесуть фотки з Яндекс.Фотки на хмарний сервіс Яндекс.Диск. Пишуть, що посилання збережуться. Але слабо віриться. Пригадую автоматизований переїзд блогів на ЖЖ — так там було на тяп-ляп. А перенести більше 10 тисяч фоток вручну нереально.

День народження (корпоративний)

Щастить на робочі Дні народження. Думав: ну субота. Буде вихідний. Так перенесли робочий день на суботу.І було б півбіди працювати у свій День народження. Так ще ж треба накрити "поляну". Таксі. Клумаки. А як назад везти? І в єдиний вихідний на тижні хочеться кудись дременути прогулятись. Не знаю, як це витримаю. Але вдома вже з батьками пересварився.

День звільнення Києва

Ледве доїхав додому. Дві маршрутки навіть не зупинилися — забиті вщент. Це триндець! Суки з "Надія-2000" пустили в годину пік Спринтер! Там навіть "Богдани" забиті під зав'язку. Ще й сніг мете і холодно. Поки чекав на зупинці, замерз. Довелося сісти на інший маршрут і поїхати у Вишневе. А потім пройтися пішки, щоб пересісти на інший маршрут до Боярки.У народі вечір п'ятниці називають "Днем звільнення Києва". А завтра на роботі ще корпоратив — треба виставлятись на...

Читати далі...

Українська дискотека 17

Раз вже нікуди не поїхав, то зробив дискотеку. Тим паче, декілька тижнів не балував себе і вас україномовною танцювальною музикою.З новинками (в тому числі, реміксами цього року) і шикарними переходами між треками! Слухати 01. Іван Дорн - Танець пінгвіна (Roman Kitaez remix) | 2017 02. RIYA - Обіцяй (DJ JEDY Deep remix) | 2018 New 03. Arturro Mass - V.O.N.A. | 2017 04. ONUKA - Vidlik (Harmo & Vibes remix) |&nbsp...

Читати далі...

Автоскид паролю

Помітив цікаве явище: іноді сайти самі скидають пароль. Вчора не міг залогінитись на одному блог-сайті. В поясненнях вказано, що це може бути через браузер. Але слабо віриться. Як це може бути, щоб пароль не підходив? І до чого тут браузер, якщо не встановоював запам'ятовування?! Мабуть таки сайт таким чином нагадує, що треба змінити пароль.Причому з тим сайтом таке відбувається не вперше.Цікавить думка когось, хто розбирається в компах і інтернеті.