Що вихідні, що будні

По-моєму, про це я вже писав. Але все-таки... З початком епідемії мої вихідні не нічим відрізняються від буднів. Що робочі, що будні дні просиджую за компом. Різниця лише в тому, що по будням більше часу приділяю роботі і менше - відосикам на Ютубі і соцмережам. А у вихідні - навпаки.
І найцікавіше те, що який це буде день — залежить від натхнення. Тому робочий день може перетворитись на вихідний, а вихідний на робочий.

Залізничні краєвиди з кабіни машиніста-2

Продовження теми про віртуальні подорожі залізницею. Причому з краєвидами з кабіни машиніста. Це значить, і кут огляду більше, і помітніше перепади висот, світлофори і знаки. Тепер вже знаю, що означає два жовтих сигнали світлофору, один з яких миготить; що таке "нейтральна вставка" і як вона позначається.

Поки нема нових поїздок — те, що треба. Правда, перейшов від оглядів знайомих місць, до нових горизонтів. Зокрема, подивився свіже відео гілки Полтава-Лозова. Вона цікава тим, що одноколійна. Ну і краєвиди трапляються.



Якщо знаєте якісь цікаві види з кабіни — кидайте посилання в коментарі.

Класика

В юності заслуховуквався аудіокнижками з оповіданнями Леся Подерв'янського. А оце нещодавно згадав, дещо переслухав — всі жарти і діалоги сприймаються більш глибше. Як прослуховування музики на затертих касетах на китайському магнітофоні в дитинстві — і зараз в 320 кб/с або WAV на колонках, з басами, фоновими інструментами — музика розкривається ширше.



Так, я такий!

Спочатку чогось дуже хочеш. Навіть сам пропонуєш. А як до справи — знаходяться причини (іноді навіть об'єктивні), щоб відмовитись від того, що задумав.
До речі, мама теж така. Щось собі планує, а потім в останню мить передумує.
Спонтанність продуктивніша.

Це я до того, що сам обламав омріяну поїздку.

Скоріше б зима

Скоріше б зима. Бо літо вже набридло. Тим паче, зима навряд чи буде сніжною і морозною.
О 19-й було +30 вдома і +31-32 за бортом. По-моєму, це маленько занадто. Під вечір аж стало погано. А оскільки продуктів, з підозрою на зіпсованість, не вживав, то думаю, що стало погано від спеки. А коти ховаються від спеки по закутках.
Синоптики вже чотири дні обіцяли дощі, але щось їх нема. Мабуть і завтра не буде.

Від спеки природа перетворилась на джунглі. Від глобального потепління павуків стає більше. Ще й епідемія — а вірус полюбляє рідини (наприклад, піт).

В сильну спеку не хочеться ні відпочивати, ні працювати. Хочеться затінку.
Нажаль, через спеку довелося перенести поїздку.

Українська дискотека 67

Особливого натхнення не було, однак вирішив зміксувати нову підбірку. Новинок у ній багато.



Мелодія

В одному із відео в якості саундтреку почув інструментальну композицію, яка розчулила. Вирішив нашазамити — і ось.


Щось пісня сподобалась-15

І не лише пісня, а й відеокліп. Танцюючий мужичок з клумаками, реакція пасажирів метро на стриптизерку, шоу на мотоциклі і старий мультик.  bravo



Лимонно-огірковий напій

Лимонно-огірковий газований напій. Хто б міг подумати, що таке існує. Захотілося спробувати.
На смак — лимонад. Аромат огірка ледве відчутний і майже непомітний.
Спрагу втамовує. Барвник натуральний. Єдине незрозуміло, чого у складі відсутній двоокис вуглецю.


В цій серії ще є грейпфрутово-базилікова газованка. Правда, пишуть, що там базиліком і не пахне.