Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

САМЕ ТОМУ "Свобода". Дещо з програми партії

Влада, суспільство та народне господарство.

Провести люстрацію влади. Усунути від влади аґентуру КҐБ та держслужбовців, які працювали на керівних посадах в КПСС.

 Встановити обов'язкову перевірку держслужбовців та кандидатів на виборні посади з допомогою поліграфа ("детектора брехні") на причетність до корупційних дій, співпраці з іноземними спецслужбами та на наявність подвійного громадянства.

 Заборонити платну політичну рекламу у ЗМІ за три місяці до початку та впродовж усієї виборчої кампанії.

 Забезпечити рівну участь у виборчих комісіях представників усіх політичних сил, що беруть участь у виборах.

 Скасувати депутатську недоторканність щодо кримінальних та економічних злочинів.

 Запровадити дактилоскопічне голосування (за відбитком пальця) з метою забезпечення винятково особистої участі народних депутатів у роботі парламенту.

 Здійснювати відшкодування моральних або матеріальних збитків, яких зазнає особа через неправомірні рішення органів державної влади, місцевого самоврядування та дії посадовців, у повному розмірі коштом винуватців. Відшкодовувати збитки за неправомірне судове рішення коштом судді, що його ухвалив.

 Запровадити практику якнайширшого прямого народовладдя у територіальних громадах – референдуми, плебісцити, загальні збори тощо. Проводити місцеві референдуми з життєво важливих питань. Запровадити механізм вета громади щодо рішень органів місцевого самоврядування.

 Поглибити вплив місцевого самоврядування на життєдіяльність громади шляхом створення будинкових, вуличних, квартальних комітетів та інших органів самоорганізації населення. Дозволяти наділяння землі та нове будівництво у населених пунктах тільки за згодою цих органів, крім випадків загальнодержавної потреби. Вирішувати спірні земельні та будівельні питання шляхом проведення місцевих референдумів.

 Дозволити усім психічно здоровим та несудимим громадянам України вільно набувати і володіти вогнепальною і холодною зброєю.

 Ухвалити державну програму розробки родовищ енергоносіїв. Збільшити видобуток власного газу та нафти, зокрема розробляючи морські шельфи, у тому числі родовища за кордоном. Розвивати вугільну промисловість як пріоритетну галузь.

 Ухвалити державну програму розвитку та впровадження альтернативної енергетики: дизпаливо з вугілля, біопаливо, вітрова, сонячна та гідроелектроенергія (зокрема, відновлення мережі малих ГЕС) тощо.

 Розробити та впровадити державну програму стимулювання енергоощадних технологій. Перейти на контрольно-теплові прилади обліку спожитих енергоносіїв кінцевими споживачами. Інвестувати у технології теплопостачання. Зменшити, в результаті, енергетичні потреби держави та знизити ціни на комунальні послуги.

 Ухвалити Закон про стратегічні підприємства та стратегічні галузі виробництва. Заборонити приватизацію стратегічних підприємств і повернути у державну власність раніше приватизовані. Гарантувати державний контроль над природними монополіями.

 Перевірити законність приватизації усіх великих підприємств (у яких середньооблікова кількість працівників перевищує тисячу осіб у рік або обсяг валового доходу від реалізації продукту в рік перевищує п’ятдесят мільйонів гривень). Повернути незаконно приватизовані об'єкти у державну власність та власність трудових колективів.

 Забезпечити можливість найманим працівникам набути право власності на підприємства державної та комунальної форм власності, брати участь у їхньому управлінні та в справедливому розподілі прибутків. Дозволити працівникам продавати свою частку в підприємстві виключно відповідному підприємству. Зобов’язати працівників, які припинили трудові відносини з підприємством, продати свою частку цьому підприємству.

 Зменшити фіскальний тиск держави на всі верстви, які виробляють національний продукт, зокрема дрібне та середнє підприємництво. Запровадити прогресивну шкалу оподаткування за принципом: "малий бізнес – малі податки, великий бізнес – великі податки".

 Скасувати криміналізований податок на додану вартість. Запровадити єдиний соціальний податок з доходів громадян з прогресивною шкалою оподаткування та базовою ставкою у розмірі 20%. Не оподатковувати доходи громадян у розмірі мінімальної заробітної плати. Встановити прогресивні податки на розкіш (на нерухомість, предмети розкоші). Направляти як мінімум 30% надходжень від податків на розкіш на зниження споживчих цін на товари першої необхідності.

 Забезпечити абсолютну прозорість НБУ та доступність для правоохоронних органів. Обмежувати незалежність НБУ при надзвичайних економічних ситуаціях, наприклад, економічній кризі, війні. Ввести кримінальну відповідальність за антисоціальну монетарну та іншу політику НБУ, яка призводить до зубожіння широких верств населення. Ухвалити закон про золотовалютні резерви держави.

 Заборонити видачу кредитів в іноземній валюті (виняток – суб'єкти господарювання, які здійснюють зовнішньоекономічну діяльність). Перевести заборгованість за кредитами, виданими фізичним особам в іноземній валюті, у національну валюту за курсом, який був на момент видачі кредиту. Компенсувати різницю коштом валових витрат банків та валютних резервів Національного банку України.

 Ліквідувати соціальну прірву між багатими та бідними шляхом стимулювання розвитку середнього класу, який становитиме не менше ніж 60% від працездатного населення. Забезпечити безвідсоткові цільові державні кредити на відкриття власної справи (малого бізнесу) та максимально спростити дозвільну систему. Запровадити державну програму економічної просвіти громадян.

 

 

4

Коментарі

119.09.14, 12:23

свободі не вірю ані на йоту. Чому?
...Колись їздив на роботу в містечко на Львівщині в часи виборів, багато хат було обвішано банерами прихильників "свободи". Коли вибрали янучару, буквально на наступний день усі банери та прапорці щезли-який лохторат, така "партія".
..Фінансова підтримка, скандали, розслідування газети "Експрес"-дуже красномовно характерізують "партію".
..Показове роздирання шуби Сех, та її "робота" на теренах Львівщини...
..демонстрація намірів та бажань розірвати та усіляко знищити ворогів України з трибун. Коли в цьому реально виникла потреба на Сході держави-"свободи" не чути та не бачити..

    219.09.14, 12:29

    а як же тоді красти будуть державні люди? збідніють ще...

      анонім

      319.09.14, 12:46

      Лучше на пиши про квоты по национальному признаку.

        419.09.14, 12:47

        Граждане, голосуйте за партию "Самопомощь"!

          519.09.14, 13:04

          А Фарион люстрировать будите, возглавляла научный кружок общего языковедения и марксистско-ленинской эстетии?

            619.09.14, 13:59

            Перевірити законність приватизації усіх великих підприємств (у яких середньооблікова кількість працівників перевищує тисячу осіб у рік або обсяг валового доходу від реалізації продукту в рік перевищує п’ятдесят мільйонів гривень). Повернути незаконно приватизовані об'єкти у державну власність та власність трудових колективів.-сами то хоть поняли,что написали?Я имею в виду авторов.Да и как-то уже надо передать обратно помещикам и дворянам собственность, незаконно отобранную кровавым режимом Путина в 1917-м году

              719.09.14, 14:00Відповідь на 5 від qazse

              А Фарион люстрировать будите, возглавляла научный кружок общего языковедения и марксистско-ленинской эстетии?А кто же тогда будет кошмарить детские садики?

                819.09.14, 14:00Відповідь на 3 від анонім

                Лучше на пиши про квоты по национальному признаку.А внутри этой квоты выстроить квоты по группе крови

                  анонім

                  919.09.14, 14:03Відповідь на 8 від CKB

                  Лучше на пиши про квоты по национальному признаку.А внутри этой квоты выстроить квоты по группе кровиПро то, каким способом они будут национальность определять в программе пока не сказано. Говорят по отцовству.

                    1019.09.14, 15:06Відповідь на 9 від анонім

                    Лучше на пиши про квоты по национальному признаку.А внутри этой квоты выстроить квоты по группе кровиПро то, каким способом они будут национальность определять в программе пока не сказано. Говорят по отцовству.Для титульной нации (Коломойского, например) это как-то некомильфо

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна