хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Тягнибок: "Закон про люстрацію (очищення влади) ухвалено!"

Закон про люстрацію (очищення влади) ухвалено!

231 - за!

Після підпису Президета, закон вступить в силу і нарешті розпочнеться процедура люстрації.

Це - наша ідеологічна перемога!

Десять років "Свобода" добивалася початку процесу люстрації.

Коли я подав законопроект про люстрацію в квітні 2005 року, більшість політиків казали, що ще зарано, не на часі. Потім - запізно.

Саме тому в Україні процвітає тотальна корупція, тому владу давно заполонила агентура Кремля, тому отримали Януковича, тому розвалена армія і правоохоронні органи, тому - війна, смерті і сльози.

Як завжди, фракція ВО"Свобода" єдина в Парламенті проголосувала одностайно, в повному складі - 100%!

Дякую усім, хто долучився до розробки та ухвалення цього закону. Особливо дякую громаді за активну підтримку і тиск на Верховну Раду!

Слава Україні!

https://www.facebook.com/oleh.tyahnybok
2

Коментарі

Гість: DLeo

117.09.14, 06:38

Есть проверенные данные, что бедная "Новая почта" с трудом справляется с отправкой грузов из Славянска и Краматорска(просто оттуда проверенные данные, скорее всего везде так). Отправляют на Западную много поддержанной бытовой техники-стиралки, газовые и электороплиты, телевизоры...Не брезгуют освободители и ношенной одеждой, и кастрюлями со сковородками...В одну из посылок каратель гордо положил начатую пачку прокладок. С нежностью в голосе сказал, что "це Марийци, жинци..."...

    Гість: MikolaVoin

    217.09.14, 08:28

    Рада опять опоздала! ДНР и ЛНР уже полгода проводят люстрацию рядов ВСУ и национал-патриотов. Уже пролюстрировано 8000 единиц.
    Слава Украине!

      317.09.14, 08:49Відповідь на 1 від Гість: DLeo

      Якщо ви в таке вірите, то мабуть ви або ідіот, або працюєте на Москву. У мене знайомі воюють в АТО і нічого подібного вони собі б просто не дозволили з їхніх моральних цінностей.

        417.09.14, 08:54Відповідь на 2 від Гість: MikolaVoin

        Краще б пролюстрували своїх господарів-панів, які роблять зі своїми рабами, що хочуть і як хочуть. Бидлом були, бидлом і залишитесь поки до вас не прийдуть бандерівці і зроблять з вас вільних людей. Та мабуть не зроблять, бо ви ж дуже не хочите волі. Ви дуже любите плазувати перед своїми господарями за шматок гнилого хліба. Подихайте там безславно.

          517.09.14, 08:56Відповідь на 3 від Побіл

          Якщо ви в таке вірите, то мабуть ви або ідіот, або працюєте на Москву. У мене знайомі воюють в АТО і нічого подібного вони собі б просто не дозволили з їхніх моральних цінностей.Не обязательно Москвы. Может быть, и Лондона. Они там в Англии тоже про нас нехорошее рассказывают.

          http://www.amnesty.org/en/library/asset/EUR50/040/2014/en/bb06b5cb-dcb4-4f69-bb3e-c800987676cc/eur500402014en.html

            617.09.14, 08:57Відповідь на 4 від Побіл

            Краще б пролюстрували своїх господарів-панів, які роблять зі своїми рабами, що хочуть і як хочуть. Бидлом були, бидлом і залишитесь поки до вас не прийдуть бандерівці і зроблять з вас вільних людей. Та мабуть не зроблять, бо ви ж дуже не хочите волі. Ви дуже любите плазувати перед своїми господарями за шматок гнилого хліба. Подихайте там безславно.Ага. Если людей долго бомбить, то они станут свободными. Проверено.

              717.09.14, 09:09

              Да не будет ни какой люстрации,будет обычное устранение инакодумцев законным путем.

                817.09.14, 09:14

                Вони раби за світоглядом. Вони прагнуть залежати від волі хазяїна. Їм потрібен тиран. Вони будуть в бідності жити, обмежені і замучені, але зате під наглядом тирана. Постімперський, пострадянський синдром.

                  917.09.14, 09:16Відповідь на 7 від qazse

                  Буде люстрація. Якби ще Свобода прийшла до влади, то були б бідні на руку всі хабарники, крадії і зрадники.

                    1017.09.14, 09:17Відповідь на 3 від Побіл

                    Якщо ви в таке вірите, то мабуть ви або ідіот, або працюєте на Москву. У мене знайомі воюють в АТО і нічого подібного вони собі б просто не дозволили з їхніх моральних цінностей.Та ніхто цьому не вірить, навіть, не читає. Це черговий клоун-троль, у якого навіть не хвата хисту різні вброси робити, він однакові фрази на будь яку подію вкидає. Не звертайте уваги і не відповідайте.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна