Профіль

Мольфар

Мольфар

Ангуїлья, Сомбреро

Рейтинг в розділі:

Гарна новина

З Угорщини в Україну увійшла колона військової техніки США
Олена Ярмолюк 10 червня 2015, 19:26
 2304
З Угорщини в Україну увійшла колона військової техніки США


Читайте також:
Американські військові, які проводять навчання з Нацгвардією на військовому полігоні у Львівській області очікують приходу своєї військової техніки. Колонна військових машин пройшла 9 червня через пропускний пункт на українсько-угорському кордоні і попрямувала до місця призначення - на Яворівський полігон.


Про це повідомив прес-секретар Державної прикордонної служби Олег Слободян, новину передає «Преса України».

«Ця техніка належить тим підрозділам, які беруть участь у навчаннях на Яворівському полігоні. Після закінчення навчань техніка покине територію України», — сказав Слободян.

Нагадаємо, 20 квітня на Яворівському полігоні у Львівській області розпочалися українсько-американські командно-штабні навчання із залученням американських військових — Fearless Guardian («Безстрашний захисник-2015»). Американські військові пробудуть в Україні шість місяців, за цей час вони будуть тренувати бійців Національної гвардії і мобілізованих військових навчальних центрів Збройних сил України.

Раніше ми повідомляли: На Львівщині розпочнуться українсько-американські командно-штабні навчання із залученням військ «Фиарлес Гардіан – 2015». Планується, що участь в навчаннях візьмуть участь близько 300 десантників США.

Уже завтра "Равлики" можуть бути вільними

Партизани з групи «Равлики» вже завтра можуть вийти з СІЗО
Олена Ярмолюк 10 червня 2015, 17:31
 705
Партизани з групи «Равлики» вже завтра можуть вийти з СІЗО


Читайте також:
11 і 12 червня в Жовтневому суді Маріуполя мають відбутися судові засідання по заарештованим раніше донецьким партизанам Саші Крюкову ( 11.06) та Богдану Чабану і Борису Овчарову (12.06). Є велика ймовірність того, що трьох з дев'яти затриманих партизан випустять на поруки.


Про цю новину повідомляє «Преса України».

У долі партизан взяли участь десять народних депутатів. Вони подали ходатайсва про взяття «Равліків» на поруки. Якщо завтра і післязавтра суд задовольнить депутатські клопотання, то хлопці зможуть вийти з ув'язнення. За словами адвоката Дмитра Коробка, який зараз знаходиться в Маріуполі, «все йде до того, що партизани, швидше за все, будуть звільнені в залі суду».

Зазначимо, що взяття на поруки не закриває кримінальну справу, а лише дозволяє обвинуваченим перебувати на волі до наступного рішення суду. Однак тепер партизанам буде легше збирати дані в свій захист і повідомляти ЗМІ про подробиці просування справи.

Раніше ми повідомляли: Скандал навколо партизанської групи під назвою «Равлики», які протягом останнього року співпрацювали з СБУ і МВС, а сьогодні опинилися на лаві підсудних за звинуваченням у розбійному нападі, обростає новими подробицями. Так, за «Равликів» заступився заступник начальника ГУМВС України в Донецькій області Ілля Ківа. Фактично слова Ківи про партизанів свідчать про те, що начальник УМВС в Донецькій області В'ячеслав Аброськін як мінімум оперує в ЗМІ недостовірною інформацією.

Страшне фото, не для слабконервових

У Донецьку в річці Кальміус плавають відрізані людські голови (ФОТО) 21+
Саша Казимирский 10 червня 2015, 18:49
 
У Донецьку в річці Кальміус плавають відрізані людські голови (ФОТО) 21+


В окупованому проросійськими терористами і військовослужбовцями Російської Федерації Донецьку в межах міста в річці Кальміус можна бачити відрізані фрагменти людських тіл, в тому числі і голів.


Пропонуємо читачам «Преси України» невеликий фоторепортаж однієї парочки закоханих з Донецька по річці Кальміус, на якій вони і побачили страшну знахідку – відрізану людську голову.

Зазначимо, що дівчина з цієї парочки – «голубоглазка Сашулька» - є затятою прихильницею терористичної «донецької народної республіки» - це видно з усіх її коментарів та повідомлень на її сторінці в одній із соціальних мереж, де вона, власне, і розмістила фотографії страшної знахідки.

Фото відрізаної голови розміщено вчора, 9 червня, і в коментарях до фотоальбому донецької сепаратистки розповіли, що сьогодні голову вже витягли або представники «спецслужб» «днр» або комунальники.

 
 
 
Коментарі 0

Москалі не були б москалями

Посол РФ: Мінськ-2 буде зірвано, якщо США і Польща запустять «женевський формат»  
Денис Марценко 10 червня 2015, 14:58
 
Посол РФ: Мінськ-2 буде зірвано, якщо США і Польща запустять «женевський формат»  


Про це заявив посол Росії в Білорусі Олександр Суріков, передає новину «Преса України».
Приєднання Сполучених штатів Америки і Польщі до переговорів щодо врегулювання ситуації на сході України (у так званому «женевському форматі») може призвести до зриву Мінських домовленостей, підписаних у лютому.

За його словами, попередні угоди – підписані після тяжких переговорів, тож їх потрібно виконувати, оскільки всі сторони погодилися у їхній адекватності.

«Зміна формату несе питання зміни документа (мінських домовленостей), він може стати як би сумнівним. Те, що взяли, вистраждали зі спорами, треба виконати», - зазначив Суріков.

Разом з тим всі підписанти Мінських домовленостей в Україні, Росії, Німеччині і Франції наполягають на виконанні положень документу.

Про необхідність переходу до «Женевського формату» раніше заявляв представник України в Тристоронній контактній групі, другий президент Леонід Кучма. В Києві вважають присутність США на переговорах перевагою, однак Кремль запевнив, що не піде на те, щоб допустити Вашингтон до врегулювання конфлікту на Донбасі.

Нагадаємо, у середу у Парижі відбувається засідання «нормандської четвірки» на рівні голів МЗС Росії, України, Німеччини й Франції.

Ще, про театр абсурду

Інтерпол не отримував звернення ГПУ щодо Клюєва – ЗМІВівторок, 09 червня 2015, 18:30

Українське бюро Інтерполу поки не отримувало звернення Генпрокуратури про оголошення в міжнародний розшук депутата Верховної Ради Сергія Клюєва.

Про це "Українським новинам" повідомило джерело в українському бюро організації.

"Можливо, і слідчий виніс постанову про оголошення в розшук, але ми ніяких доручень з цього питання поки що не отримували", - сказав він.

З його слів, Клюєв поки не оголошений у міжнародний розшук.

Як відомо, раніше генеральний прокурор Віктор Шокін повідомив, щоГенпрокуратура оголосила Клюєва в міжнародний розшук.

Плакальникам за майданом 3

Ким є висланий з України "казачок" з "третього Майдану" (ФОТО)Служба безпеки України вислала за межі країни організатора акції "Майдан 3.0" Рустама Ташбаева. Depo.ua зібрав деякі факти з біографії цього "протестувальника"
Ким є висланий з України "казачок" з "третього Майдану" (ФОТО)

Рустам Ташбаєв народився у Ленінграді у 1970 році. Закінчив Калінінградське військове училище. Після закінчення училища опинився в Україні, але через деякий час іммігрував до Німеччині, а пізніше - до США, де жив понад 18 років.

Ким є висланий з України "казачок" з "третього Майдану" (ФОТО) - фото 1

Повернувся до України 29 січня 2015 року, який позиціонував себе як військовий аналітик американського консорціуму Strategem, який нібито готує програму перенавчання ЗСУ.

Ким є висланий з України організатор "третього Майдану" (ФОТО) - фото 1

На своїй сторінці в "Фейсбуці" Ташбаєв почав писати про ситуацію в Україні лише з кінця вересня минулого року, а до цього він публікував фото з мотоциклами. Після приїзду до України він нерідко робив перепис зі сторінки екс-комбата "Донбасу" Семена Семенченко, а той вчора підтримав Ташбаева, написав пост про початок безстрокової акції.

Цікаво, що перші згадки про Ташбаєва на Майдані датовані відео-звітами за 25 травня такої собі блогерки Олі Альошиною, уродженки і громадянки Росії, зареєстрованої на сервісі Ютуб наприкінці грудня 2014 року, тобто за місяць до приїзду Ташбаєва.

Ким є висланий з України організатор "третього Майдану" (ФОТО) - фото 2

Позиція експертів - однозначна. Зокрема, у своєму пості в "Фейсбук" Карл Волох розповів історію, у якій назвав фактичним замовником цієї провокації кума Путіна Віктора Медведчука. "Мій водій, який провів вікенд у селі, вирішив надолужити згаяне в політичному житті країни і запитав:

- А чого хотіли ці, які намети вчора на Майдані ставили?

- Сказали, що вони третій Майдан, - відповів я.

- Значить, наступні, які з наметами прийдуть, будуть вже четвертий?

Тут і мені стало цікаво, як питання нумерації вирішив для себе товариш Медведчук і отримує він надбавки за порядковий номер своїх нехитрих фрік-шоу"

І слава Богу

УАПЦ і УПЦ КП домовилися про об'єднання
Денис Марценко 09 червня 2015, 00:47
 
УАПЦ і УПЦ КП домовилися про об'єднання


Про це повідомив архієпископ Чернігівський УПЦ-КП Євстратій (Зоря), новину передає «Преса України».
Представники Української автокефальної православної церкви та Української православної церкви Київського патріархату домовилися про об’єднання в єдину церкву. Спільний собор відбудеться 14 вересня 2015 року. 

Домовленість була досягнута 8 червня у Михайлівському золотоверхому монастирі Києва під час чотирьохгодинного засідання спільної комісії церковників із залученням представників Константинопольського патріарха.

«Присутність представників Константинопольської Церкви стала однією зі складових успіху переговорів», - заявив владика Євстратій.

Історичний собор відбудеться у Софії Київський 14 вересня. На ньому буде обраний новий голова помісної церкви.

ГПУ + ВР = театр абсурду

Театр абсурду або Чому Шокін не квапиться з арештом КлюєваОголошення у розшук Сергія Клюєва перетворило у повний фарс усю історію з "героїчним", але половинчастим рішенням Верховної Ради про зняття з нього депутатської недоторканості
Театр абсурду або Чому Шокін не квапиться з арештом Клюєва

Відмовившись дати санкцію на арешт, депутати зв'язали силовиків по рукам і ногам, а ті, в свою чергу, показали свою повну некомпетентність й наламали дрів.

Сьогоднішня історія з Сергієм Клюєвим показала не тільки повну відсутність порозуміння між силовиками, але й повну маральну застарілість усієї системи депутатської недоторканності. Відсутність дозволу на арешт з боку "гуманної" Верховної Ради фактично дала змогу Клюєву легко та невимушено втекти. А "силовики", що заплуталися у трьох соснах, доповнили цю трагікомічну картину.

Ось невелика хронологія подій, яка свідчить про всю "глибину наших глибин". Одразу після зняття недоторканності минулого четверга Клюєв-молодший мав прийти на допит до Генеральної прокуратури, де йому збиралися оголосити підозру в скоєнні злочину та обрати запобіжний захід. Враховуючи заборону Верховної Ради на арешт, мова, вочевидь, йшла про підписку про невиїзд та оплату відповідної застави. Втім Клюєв у четвер до ГПУ так і не з'явився.

Це дало підставу слідчому винести постанову про розшук та направити її до СБУ. Цікаво, що МВС свою роботу - а саме, реєстрацію Клюєва як особи оголошеної в розшук - зробило. Але в СБУ звернення слідчого проігнорували, назвавши інформацію про розшук Клюєва технічною помилкою. Зокрема керівник Головного слідчого управління СБУ Василь Вовк зазначив, що "Головним слідчим управлінням СБУ поки не розслідується кримінальне провадження стосовно Клюєва С.П., тому й не оголошувався його розшук слідчими СБ України". Втім, буквально за кілька годин речник МВС України Артем Шевченко повідомив про те, що Міністерство внутрішніх справ внесло в розшук Сергія Клюєва саме за дорученням Служби безпеки. Координація дій "силовиків" просто вражає...

В результаті вийшло так, що Клюєв став розшукуваним і нерозшукованим одночасно. До того ж виявилося, що адвокати Клюєва теж тягнули час як могли. Так, за словами нардепа від «БПП» Сергія Лещенка, адвокати Клюєва сьогодні нібито вийшли на зв'язок і сказали, що їхній клієнт не втік, а був на лікарняному - і сьогодні  має врешті дістатися до Генпрокуратури з медичною довідкою.

Абсурду ситуації додає й той факт, що навіть якщо Клюєва таки знайдуть силовики не матимуть права навіть торкнутися чинного нардепа пальцем. Адже дозволу на затримання та арешт Клюєва Верховною Радою так і не було надано. А отже яким процесуальним рішенням зможуть керуватися під час затримання ті ж "СБУшники", незрозуміло.

У свою чергу, варто враховувати, що Верховна Рада не може просто взяти та ухвалити дозвіл про арешт: По-перше, цей тиждень у парламентарів не сесійний. По-друге, треба знову витримати усю складну юридичну процедуру, що починається з відповідного подання генпрокурора. Отже дозвіл на затримання Клюєва може бути ухвалено не раніше наступного вівторка.

Таким чином, Клюєв, якщо все ж ще не втік, може не поспішати. Може навіть об'явитися в ГПУ - поки дозволу від колег немає, йому геть нічого не загрожує.

Але, чим би ця кримінально-мелодраматична "Санта Барбара" не закінчилася, генпрокурор Шокін мав би уже переконатися, що отримав достатньо підстав для того, аби ініціювати подання щодо арешту Клюєва. Власне, це треба було робити ще минулого четверга, але чомусь Шокін зовсім не поспішає цього робити. Або в ГПУ знають, що Клюєв уже недосяжний (подейкують, що його уже бачили в Донецьку), або для генпрокурора краще, аби Клюєв, як і багато його поплічників, перетворився у вічно і безнадійно розшукувану особу. Принаймні тоді, його справа точно не розвалиться в суді, чого відверто побоювалися деякі нардепи.

У будь-якому разі крапку в цій історії має поставити Верховна Рада, дозволивши арешт Клюєва, нехай і з запізненням. Бо поки виходить так, що своїм напіврішенням депутати просто спокійно випроводили поплічника Януковича з країни. 

Будьмо пильні


Телефонний дзвінок. Чоловічий голос. Представився робітником служби безпеки Приватбанку. Спитав, якими користуюся картами, чи підключена послуга СМС-банкінга, чи приходять СМС-ки, чи знаю, що останнім часом дуже багато відбувається шахрайств, пов'язаних із зняттям коштів з карт. Повідомив, що зараз проводиться перевірка власників банківських карт, для цього необхідно назвати номер карти, термін дії, та код, розміщений на звороті. Після перевірки має прийти СМС повідомлення з кодом, який треба повідомити для завершення перевірки. 
На початку розмови дійсно, було схоже на роботу робітника банку, дуже грамотно подана інформація, яка, ніби конфіденційна, але однакова для усіх карток даного виду.
Коли я засумнівався, що співрозмовник дійсно є співробітником банку, він без вагань назвав прізвище ім'я та по-батькові. Наголосив, що данні, які він запрошує, не є секретними їх надають будь-кому для переведення коштів, що частково є правдою.
Ще до отримання мною СМС повідомлення від банку я зрозумів, що маю справу з шахраєм, але виникло бажання спіймати негідника. Затягуючи розмову я її записував, тим часом зв'язався з другом і надав йому номер шахрая. Усе могло бути добре, але, робітник МВС, який може відслідковувати розташування телефона, знаходиться поза містом...
Що казати, шахрай довго чекав на те, що йому скажу код підтвердження зняття 2300грн, але зрозумівши, що я тягну час, перестав телефонувати. Коли я спробував його набрати, у слухавці почув: Невірно набраний номер...
Це одна з багатьох схем видурювання грошей, будьте уважні!!!
Отже, ні кому не повідомляйте ні яких своїх даних!!!
Добре читайте, що приходить у СМС-ках!!!

Світлина від Олександра Тітова.