Профіль

Мольфар

Мольфар

Ангуїлья, Сомбреро

Рейтинг в розділі:

Потрібне нововведення

П.Порошенко підписав закон, що руйнує монополію ЖЕКів

КИЇВ. 8 червня. УНН. Президент України підписав Закон № 417-VIII “Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку”, який був прийнятий Верховною Радою України 14 травня 2015 року, передає УНН з посиланням на прес-службу Глави держави.

Цим законом визначаються особливості здійснення права власності у багатоквартирному буднику та змінюється регулювання відносин, пов’язаних з реалізацією прав та виконанням обов’язків співвласників багатоквартирного будинку щодо його утримання та управління.

Так, згідно з Законом, права на земельну ділянку, на якій розташовані багатоквартирний будинок і належні до нього будівлі та споруди і його прибудинкова територія, віднесено до спільного майна багатоквартирного будинку. Водночас, запроваджується правовий режим права спільної сумісної власності або права постійного користування щодо земельної ділянки, на якій розташований багатоквартирний будинок.

Законом визначаються особливості здійснення права спільної сумісної власності щодо спільного майна багатоквартирного будинку. Установлено, що спільне майно не може бути поділено між співвласниками, визначаються права співвласника, унормовуються обов’язки та питання відповідальності.

Документом також унормовується компетенція зборів співвласників та порядок прийняття ними рішень щодо управління багатоквартирним будинком, уточнюється правовий статус ОСББ – є непідприємницьким товариством, змінюються засади утворення ОСББ.

Закон набирає чинності з 1 липня 2015 року.

Нагадаємо, як зазначив Голова Верховної Ради Володимир Гройсман, цей закон “руйнує монополію ЖЕКів”.

Краще пізно ніж ніколи

Порошенко заборонив перевозити російських солдатів у Придністров'яПонеділок, 08 червня 2015, 17:24





Президент Петро Порошенко підписав закони про денонсацію угод між Україною та Росією, які забезпечували транзит російських військових у Придністров'я.


Про це повідомляє сайт президента.

Відповідні закони були ухвалені Верховною Радою 21 травня, а скасовані угоди діяли з листопада 1995 року.

Тепер Росія не зможе перевозити своїх військових та військові вантажі ні повітряними, ні сухопутними, ні водними шляхами України.

Українська правда

Майдан від ху*ла1... здох не народившись

Люди в масках знесли палатки на «Майдані 3.0» (ФОТО)
Владислав Шиндер 08 червня 2015, 05:41

Люди в масках знесли палатки на «Майдані 3.0» (ФОТО)


Новину повідомляє «Преса України».
Сьогодні вночі, 8 червня, невідомі особи в балаклавах знесли палатки на Майдані поставлені там днем раніше. Окрім цього на вулиці Інститутській було чутно сильний вибух. Про це повідомляють користувачі соціальних мереж.

Сьогодні вночі невідомі розігнали так званий «третій Майдан». За даними очевидців люди були у масках та балаклавах. Окрім цього в 2:35, за словами користувачів Мережі, на вулиці Інститутській пролунав гучний вибух.

Також повідомляється, що сам організатор «Майдану 3.0» Рустам Ташбаєв був затриманий міліцією у цивільному одязі та відведений у невідомому напрямку.

Нагадаємо, у столиці на Майдані Незалежності, активісти почали ставити намети, оскільки ніхто з представників влади, ні з Адміністрації президента, ні з Кабміну не прийшли на Віче, яке повинно було відбутись сьогодні, 7 червня. Зокрема, на цьому заході керівництво уряду і країни загалом, повинно було відзвітуватись як проходять реформи в державі і чому нічого не змінилося за останній рік.

«Я прийшов на Майдан з одиночним пікетом проти того, що робить нинішня влада, два тижні тому і з тих пір звідси не йшов. Ночував під відкритим небом. З часом почали підтягуватися люди. Зараз нас вже 28 людей, люди принесли свої намети», - зазначав організатор пікету Рустам Ташбаєв.


22%, 2 голоси

33%, 3 голоси

44%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Аналітика

Военный эксперт на примере Марьинки пояснил, как Путин "сливает" террористов
06 июня 2015, 05:0013.3т


  • Военный эксперт на примере Марьинки пояснил, как Путин "сливает" террористов
    globalural.com

Летняя "военная кампания" боевиков "ДНР" и "ЛНР" была придумана в Кремле в рамках "слива" проекта "Новороссия".

Такое мнение высказал координатор группы "Информационное сопротивление", эксперт Центра военно-политических исследованийКонстантин Машовец в своем Facebook:

"Подготовительная фаза весенне-летней кампании закончилась (вместе сликвидацией Лёхи безМозгового)...

Началась активная фаза... Думаю, Марьинка...лишь пролог...

тут многие Иксперды, политОлухи и прочие "приблатнённые" всё головы себе ломали, как же Путин будет "из положения выходить..."...

Да вот так и будет, серией тактических, локальных "боёв"...

Тот, кто анализировал ход боя за Марьинку... уже всё понял...

Напомню главный ЧЕКИСТКИЙ ПРИНЦИП...которому вождь всея Ватостана следует неукоснительно...

НЕТ ЧЕЛОВЕКА - НЕТ ПРОБЛЕМЫ...

это же распространяется на разнообразные организации и "вооружённые формирования"…

Позже Машовец пояснил свои догадки:

"Для тех, кто не понял предыдущего...

- "отпускников" на весь Донбасс всего 9 000 (их действительно легче и нужнее вывести, ибо в большинстве своём это спецы...). Остальное - буйнопомешаное стадо ватоноидных приматов, как российского, так и местного происхождение... этих никуда выводить не надо, а скорее всего опасно (для этого на границе развёрнут заслон)...

- вся создаваемая "командная вертикаль в Армии ДНР и ЛНР"... это процесс стандартизации и управляемости, что бы в нужный момент "не дрогнула рука" (вот под Марьинкой она и не дрогнула, не смотря на абсурд задуманного... и "не дрогнет" ещё несколько раз в течение нынешнего лета)

- Закрытие проекта и минимизация убытков это тоже муторный и не "одного момента" процесс... потому и была придумана "летняя кампания 2015-го года"... в конце концов, собственной вате тоже надо "как-то объяснить закрытие проекта"..."

Как ранее сообщал "Обозреватель", во время наступления на Марьинку террористы "ДНР" понесли большие потери. Лидер "ДНР" Александр Захарченко вынужден был дать боевикам приказ об отступлении.

Після Мар"їнки очікуємо провокацію у Придністров"ї

Вчера, на фоне неудачного штурма российско-террористическими войсками населенного пункта Марьинка была запущена информационная операция по нагнетанию обстановки вокруг непризнанной республики Приднестровье и подготовки среди зрительской аудитории российского ТВ соответствующего психологического настроения.

Следует отметить, что перед запуском приднестровского сценария был весьма умело использован, быть может, даже и заранее спланированный, провал штурма Марьинки. Так, сразу же после того как по ведущим российским телеканалам было объявлено о том, что ВСУ якобы нарушают Минские договоренности и атакуют позиции бравого ополчения, внимание зрителей было частично переключено на ПМР.

Таким образом, заранее подготовив аудиторию к негативному восприятию дальнейшей информации о ВСУ, представив их как агрессоров, в информационный поток включились такие деятели как заместитель председателя Госдумы России Сергей Железняк и всем хорошо известный Александр Дугин, которые в унисон стали заявлять о готовящихся провокациях в ПМР.

Стоит отметить, что если Железняк акцентировал внимание на том, что Саакашвили, будучи главою одесской области, может повторить в ПМР Цхинвлський сценарий, атаковав, так называемых «миротворцев», то Дугин разводил панику вокруг возможного вторжения армии Румынии в ПМР.

В свою очередь, эта версия тут же была подхвачена пророссийскими интернет - СМИ и вызвала серьезные дебаты в российском сегменте мировой паутины. Вполне очевидно, что тетри подсказки, которые на днях получила ПМР, будут использованы, увы, не с умом, а наоборот.

Назначение Саакашвили, равно как и воздушная блокада Приднестровья и учения НАТО в Румынии, используются сейчас кремлевской пропагандой исключительно для подготовки информационного плацдарма, для очередной кровавой диверсии.

Не исключено, что действительно будет разыгран сценарий, когда «миротворческие» силы РФ на территории ПМР будут расстреляны, якобы, с территории Украины ВСУ.

Достаточно будет лишь залпа БМ-21 и, как заявил Железняк – ВС РФ вмешаются в конфликт, а это уже полномасштабная война.

И если об этом начинают говорить, значит, в планах такой сценарий уже имеется и остается лишь ждать, когда он будет реализован. Предположительно, к реализации данного сценария могут приступить, после того как военный аэродром в Тирасполе начнет функционировать на полную мощность, дабы обеспечить «миротворческие» силы РФ достаточным количеством техники и вооружения.

Хотя, в данном контексте возникает вопрос, а кто пропустит транспортники на территорию ПМР через свое воздушное пространство? А если быть точнее, то насколько жестко будет Украина отстаивать свое небо, когда из России, явно с провокационной целью, будут направляться борты, груженные оружием?

Примечательно во всем этом нелицеприятном раскладе то, что Россия, в очередной раз, разыгрывая подобную партию, продемонстрировала свое отношение к собственным же военнослужащим и гражданам, воюющим в качестве наемников.

Для создания необходимой, предварительной информационной волны были убиты десятки нападавших на Марьинку и более сотни ранено и искалечено. Дальнейший сценарий развития ситуации в ПМР так же подразумевает кровавые жертвы, либо в числе миротворческого контингента, либо среди пилотов самолетов, которые могут быть сбиты ПВО Украины. Во всех рассматриваемых случаях бесчеловечность и аморальность действующего в РФ режима – на лицо.

А що почули Ви ?

Віктор УколовПолітконсультант
Що я почув у посланні Президента?04 червня 2015

Виступ був самокритичним, що рідкість для політиків, і різко антиросійським. Ну, але він ще був антиолігархічним, тому я можу собі лише уявити як його будуть знецінювати олігархічні телеканали...

Що я почув у Посланні:

Президент заявив про головне спільне досягнення за останній рік – збереження незалежності України.

Президент акцентував увагу на проведенні реформ і боротьбі з корупцією. Цим двом темам було присвячено близько половини тексту послання.

Президент дав відповіді на головні питання, які турбують суспільство, але водночас не опустився до популізму, на став загравати з депутатами і народом, не відступив від проголошеного курсу.

Президент декларував підтримку Уряду до осені, анонсувавши, що восени коаліція буде "під мікроскопом" розглядати роботу кожного міністра.

Президент визнав недостатнє забезпечення Збройних сил, хоч і подякував волонтерам у Міністерстві оборони за перші успіхи.

Президент був обережно оптимістичним і заявив, що пік економічних негараздів Україна пройшла, якщо не буде ескалації конфлікту на Донбасі.

Президент підтвердив курс на боротьбу за розмежування бізнесу олігархів і державних ресурсів.

Президент підтвердив проведення місцевих виборів восени на основі нового закону про відкриті списки, який має бути прийнятий у парламенті.

Президент не тільки підтримав реформи, що вже почалися, але й запропонував дискусії щодо майбутніх реформ та нововведень. Наприклад, фінансування політичних партій та підтримка вивчення англійської.

Важливою є сама форма послання, яке вперше передано депутатам в електронному вигляді на флешках, які вони зможуть використовувати у роботі.

Яка прикра несподіванка

Клюєв не з'явився на допитЧетвер, 04 червня 2015, 17:07
Депутат Сергій Клюєв не з'явився на допит до Генпрокуратури у


 четвер.

Про це українській правді повідомив співрозмовник.

Клюєв мав прийти на допит у четвер до обіду до Головного слідчого управління ГПУ на вулицю Борисоглібську.

Під час голосувань у четвер напроти прізвища Клюєва стоїть напис "відсутній".

Як відомо, напередодні ВР голосуванням зняла з Клюєва недоторканність. У середу він намагався виїхати в Австрію, однак прикордонники його не випустили.

Очікувалося, що у четвер Клюєву оголосять про підозру.

Українська правда

Підтримую заяву МЗС кацапстану

МЗС РФ зажурений тим, що бойовиків називають сепаратистамиЧетвер, 04 червня 2015, 17:18

У МЗС Росії незадоволені використанням терміну "сепаратизм" по відношенню до ситуації на Донбасі.

Про це йдеться в заяві МЗС РФ.

"Сумно також, що в Держдепартаменті продовжують принизливо називати "сепаратистами" жителів Донбасу, які через репресивну політику київської влади змушені битися за свої громадянські, політичні, економічні права і за саме право на життя. Мабуть, в США забули власну історію боротьби за свободу, оскільки намагаються відмовляти іншим в їхніх законних правах", - йдеться в коментарі МЗС.

Там заперечують заяву заступника офіційного представника Держдепартаменту США Марі Харф, яка сказала, що заявами РФ по Боїнгу не можна довіряти.

"Якщо США мають дані об'єктивного контролю з супутників або авіаційних систем попередження і управління "АВАКС", то їх слід оприлюднити. Те ж саме стосується записів переговорів українських диспетчерів з військовим сектором. Наші наполегливі вимоги їх опублікувати наполегливо ігноруються. Багато інші питання також залишаються без відповіді. Це ще раз підтверджує, що Києву є що приховувати", - заявили в МЗС Росії.

   Бойові дії проти військ України ведуть:

а) регулярні війська ху*ла1;

б) банди озброєні, навчені, фінансовані ху*лом1;

в) колаборанти (вони ж ватники, лугандони, ху*ловці тощо) із генетичного сміття завезеного попередниками ху*ла першого на теиторію України у роки колоніальної залежності нашої Вітчизни від москальської сатрапії.

Етнічних сепаратистів в Україні немає і бути неможе за визначенням. Тому, що на території України не проживає жоден автохтонний бездержавний етнос. А соціальним суб"єктом, тобто тим, хто має природне право на сепарування (відокремлення, відособлення) території і самого себе, для створення суверенної держави є тільки бездержавний етнос. Годі повторювати дурниці ху*ловської пропаганди. СЕПАРАТИЗМУ в Україні НЕМАЄ!!! Є агресори, окупанти і колаборанти. Колаборанти від французького (колабораре) співпрацювати. Термін вперше застосував Анрі Петен для заклику французів співпрацювати із фашистськими окупантами. Згодом колаборантами стали називати усіх, хто співпрацює із окупантами. 

Птрібне, хоча й запізніле рішення

Рада дозволила запрошувати в Україну миротворців ООН та ЄСЧетвер, 04 червня 2015, 13:27


Верховна Рада прийняла закон, яким дозволяється запрошувати в


 Україну війська іноземних держав та військових блоків для


 проведення міжнародних операцій з підтримання миру.

За відповідний законопроект проголосували 240 народних депутатів у четвер.

Зокрема у діючий закон про перебування підрозділів іноземних військ на території України додали пункт, який передбачає, що такі війська можуть бути допущені в Україну для "надання Україні, на її прохання, допомоги у вигляді проведення на її території міжнародної операції з підтримання миру і безпеки на підставі рішення ООН та/або ЄС".

При цьому, законом заборонили брати участь у таких операціях країнам, які "розв’язують проти України збройну агресію", що виключає участь у миротворчих операціях Росію.

Як відомо, Верховна Рада визнала Росію країною-агресором, через незаконну анексію Криму та розв'язування агресії на Донбасі.

Україна виступає з ініціативою ввести на Донбас миротворців ООН чи поліцейську місію ЄС.

Українська правда