Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Уже завтра "Равлики" можуть бути вільними

Партизани з групи «Равлики» вже завтра можуть вийти з СІЗО
Олена Ярмолюк 10 червня 2015, 17:31
 705
Партизани з групи «Равлики» вже завтра можуть вийти з СІЗО


Читайте також:
11 і 12 червня в Жовтневому суді Маріуполя мають відбутися судові засідання по заарештованим раніше донецьким партизанам Саші Крюкову ( 11.06) та Богдану Чабану і Борису Овчарову (12.06). Є велика ймовірність того, що трьох з дев'яти затриманих партизан випустять на поруки.


Про цю новину повідомляє «Преса України».

У долі партизан взяли участь десять народних депутатів. Вони подали ходатайсва про взяття «Равліків» на поруки. Якщо завтра і післязавтра суд задовольнить депутатські клопотання, то хлопці зможуть вийти з ув'язнення. За словами адвоката Дмитра Коробка, який зараз знаходиться в Маріуполі, «все йде до того, що партизани, швидше за все, будуть звільнені в залі суду».

Зазначимо, що взяття на поруки не закриває кримінальну справу, а лише дозволяє обвинуваченим перебувати на волі до наступного рішення суду. Однак тепер партизанам буде легше збирати дані в свій захист і повідомляти ЗМІ про подробиці просування справи.

Раніше ми повідомляли: Скандал навколо партизанської групи під назвою «Равлики», які протягом останнього року співпрацювали з СБУ і МВС, а сьогодні опинилися на лаві підсудних за звинуваченням у розбійному нападі, обростає новими подробицями. Так, за «Равликів» заступився заступник начальника ГУМВС України в Донецькій області Ілля Ківа. Фактично слова Ківи про партизанів свідчать про те, що начальник УМВС в Донецькій області В'ячеслав Аброськін як мінімум оперує в ЗМІ недостовірною інформацією.

7

Коментарі

110.06.15, 19:28

Театр абсурду в Україні продовжується. Смертельного ворога України Клюєва ВР + ГПУ + СБУ + МВС дружніми зусиллями захищають від відповідальності. А партизан які воювали проти окупантів України, названа вище "свята сімейка" притягнула до суду

    210.06.15, 19:29

    Настав час народного суду над такими суддями