Мужчина нашел на берегу мертвых змей.

Мужчина нашел на берегу мертвых змей. То, что он сделал потом, сложно передать словами...

 

Этого удивительного мужчину зовут Джадав «Молай» Пайенг (Jadav «Malaie» Payeng). Его удивительная история начинается в далеком 1979 году. Джадав, которому тогда было только 16 лет, после одного из наводнений обнаружил на берегу множество мертвых змей. Рептилии умерли от жары, поскольку берег был абсолютно пустынным и не было ни одного деревца, которое могло бы дать тень, а вместе с ней и возможность вернуться обратно к спасительной реке.

Увиденное глубоко потрясло Джадава Пайенга. Он решил изменить ситуацию и сделать берег реки пригодным для жизни. Однако представители власти, к которым он обратился за помощью, сказали, что на пустынном берегу не примется ни одно растение, и отказались помогать ему в этом.

1_result

[ Читати далі ]


Яєчну каву люблять у В'єтнамі.




Яєчну каву люблять у В'єтнамі. В основі рецепта - яєчний жовток, згущене молоко, цукор і гаряча кава. Спробували б? )))

Зимородок




Шотландець зняв ідеальний кадр - на це пішло 6 років і 720 000 фотографій! Шотландський фотограф Алан Макфедьен після великої кількості спроб зумів зробити ідеальну фотографію зимородка, пірнаючого у воду без єдиного сплеску. Він приходив на одне і те ж місце по кілька разів на день (в середньому 100 днів на рік) протягом шести років і фотографував пірнаючих птахів...

Квезаль - рідкісний птах




Квезаль - рідкісний птах, вимираючий вид. Священний птах майя

У стані депресії какаду можуть...




Виявляється, у стані депресії какаду можуть вирвати своє пір"ячко і залишитися зовсім голими..

Правило трёх "С"




Правило трёх "С": С мужчиной не должно быть Страшно, Стыдно и Скучно.podmig

Любителям струганини...

Сама не куштувала. burumburum Хочу запитати у тих, хто це любить: " Заморожена, сира риба - струганина - це смачно?burumburum
Сама не наважилася спробувати....smutili


Зараз я поділюся з вами способом приготування цієї їжі. Отже, для початку беремо свіжу рибку, чистимо її, потрошимо, виймаємо кістки, залишаючи лише філе. Тепер беремо глибоке блюдо, наливаємо в нього півсклянки яблучного оцту, додаємо очищену, нарізану кільцями або півкільцями цибульку , сіль і перець за вашим особистим  смаком. Тепер беремо пекучий червоний перець і також додаємо до загальної маси, ретельно все перемішуємо. Потім кладемо рибку в підготовлений маринад і залишаємо її під гнітом на добу в холодильнику маринуватися . По закінченні цього часу рибку дістаємо, просушуємо і прибираємо в морозилку. За необхідності дістаєте її, стругаєте на тонкі пластинки і подаєте до столу в якості закуски.

Треба буде спробувати...burumburum Хоча, на фото рибу не маринують, а просто морожену стругають...burumburum



[ Читати далі ]


27%, 6 голосів

0%, 0 голосів

23%, 5 голосів

41%, 9 голосів

5%, 1 голос

5%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.