Любителям струганини...
- 27.11.15, 14:05
- НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ
Сама не куштувала. Хочу запитати у тих, хто це любить: " Заморожена, сира риба - струганина - це смачно?
Сама не наважилася спробувати....
Зараз я поділюся з вами способом приготування цієї їжі. Отже, для початку беремо свіжу рибку, чистимо її, потрошимо, виймаємо кістки, залишаючи лише філе. Тепер беремо глибоке блюдо, наливаємо в нього півсклянки яблучного оцту, додаємо очищену, нарізану кільцями або півкільцями цибульку , сіль і перець за вашим особистим смаком. Тепер беремо пекучий червоний перець і також додаємо до загальної маси, ретельно все перемішуємо. Потім кладемо рибку в підготовлений маринад і залишаємо її під гнітом на добу в холодильнику маринуватися . По закінченні цього часу рибку дістаємо, просушуємо і прибираємо в морозилку. За необхідності дістаєте її, стругаєте на тонкі пластинки і подаєте до столу в якості закуски.
Треба буде спробувати... Хоча, на фото рибу не маринують, а просто морожену стругають...
Сама не наважилася спробувати....
Зараз я поділюся з вами способом приготування цієї їжі. Отже, для початку беремо свіжу рибку, чистимо її, потрошимо, виймаємо кістки, залишаючи лише філе. Тепер беремо глибоке блюдо, наливаємо в нього півсклянки яблучного оцту, додаємо очищену, нарізану кільцями або півкільцями цибульку , сіль і перець за вашим особистим смаком. Тепер беремо пекучий червоний перець і також додаємо до загальної маси, ретельно все перемішуємо. Потім кладемо рибку в підготовлений маринад і залишаємо її під гнітом на добу в холодильнику маринуватися . По закінченні цього часу рибку дістаємо, просушуємо і прибираємо в морозилку. За необхідності дістаєте її, стругаєте на тонкі пластинки і подаєте до столу в якості закуски.
Треба буде спробувати... Хоча, на фото рибу не маринують, а просто морожену стругають...
-
-
-
-
-
-
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
5
Коментарі
Ми Ла
127.11.15, 14:18
Марфушка
227.11.15, 14:26
если я ела карпчччо (и мясое, и рыбное0, то этим меня не удивить!))) думаю. очень неплохо должно быть
Марфушка
327.11.15, 14:27
сало из морозилки тоненько нарезанное вас же не смущает?!)))
НеЖриМоэСало5
427.11.15, 14:31Відповідь на 3 від Марфушка
сало ні, а от карася сирого яб неризикнув скуштувати
Марфушка
527.11.15, 14:33Відповідь на 4 від НеЖриМоэСало5
та ну....с солькой под водочку? боисся???
НеЖриМоэСало5
627.11.15, 14:36Відповідь на 5 від Марфушка
канешно ні, друге діло позавчорашній борсч
Марфушка
727.11.15, 14:38
елси автор исправит название: стрОганина (от слова сторогать), а не стрУганина (от слова стругать) - тогда блюдо не будет казаться таким страшным
Анна-Марія
827.11.15, 14:44Відповідь на 7 від Марфушка
Голубка
927.11.15, 14:58Відповідь на 1 від Ми Ла
І я не пробувала
Голубка
1027.11.15, 14:58Відповідь на 2 від Марфушка