Смерть москальських загарбників найрадісніші повідомлення

Reuters: у Сирії вбили трьох російських солдатів
Денис Марценко 20 жовтня 2015, 18:50
 
Reuters: у Сирії вбили трьох російських солдатів


Новину передає «Преса України» з посиланням на
Reuters.Неподалік сирійської столиці Дамаска загинули троє росіян. Вони воювали на боці військ режиму Башара Асада. Унаслідок завданого удару загинуло кілька людей.

Міністерство оборони Росії та представники сирійського президента не коментують загибель громадян РФ на території Сирійської Арабської Республіки.

У Міноборони України повідомили, що в Севастополь доставлені тіла 26 військовослужбовців РФ, які загинули під час бойових дій в Сирії.

Підрозділи ЗС Сирії за підтримки авіації ПКС РФ продовжують наступальні дії в провінціях Алеппо, Дамаск, Латакія, Хама та Хомс, в результаті яких встановлено контроль над рядом населених пунктів у районі Алеппо. Протягом доби літаками російського авіаційного угруповання здійснено 33 літако-вильоти і завдано ракетно-бомбових ударів по 49 об’єктах на території Сирії

Смерть рашистським окупантам!

До Криму прибули 26 тіл загиблих в Сирії військових
Оля Гузенко 20 жовтня 2015, 16:40
 

«Із Сирії до Севастополя доставлено тіла 26 загиблих військовослужбовців зі складу 810 окремої бригади морської піхоти (Севастополь) Берегових військ Чорноморського флоту», - йдеться в повідомленні прес-служби.
Новину повідомляє прес-служба ГРУ Міноборони України, передає «Преса України».
До міста Севастополь на Кримському півострові доставлені тіла двох десятків військовослужбовців РФ, які загинули під час бойових дій в Сирії. Окрім того Росія зіткнулася з проблемою масового захворювання військових інфекціями через неналежне забезпечення санітарно-гігієнічних умов їх перебування в Сирії.

Також розвідувальним управлінням відмічено, що російські військовослужбовці в Сирії масово хворіють інфекційними захворюваннями. Це зумовлено тим, що керівництво російської армії не забезпечило військовим належні санітарно-гігієнічні умови перебування в країні.

«Підрозділи ЗС Сирії за підтримки авіації ПКС РФ продовжують наступальні дії в провінціях Алеппо, Дамаск, Латакія, Хама та Хомс, в результаті яких встановлено контроль над рядом населених пунктів у районі Алеппо. Протягом доби літаками російського авіаційного угруповання здійснено 33 літако-вильоти і завдано ракетно-бомбових ударів по 49 об’єктах на території Сирії»,- також повідомили у ГРУ Міноборони України. 

Нагадаємо, у вересні повідомлялося, що окупований росіянами Севастополь прийняв тіла перших 10 загиблих російських військовослужбовців, які кілька місяців тому вирушили воювати в Сирію. Згідно з повідомленнями самих солдатів, вони воюють проти повстанського угрупування Вільна сирійська армія (ВСА), на боці військ уряду Башара Асада.

Бездіяльність влади обертається ....

Біля Чонгара підірвали електроопори, які подають електрику в Крим
Саша Дащук 20 жовтня 2015, 12:18
 
Біля Чонгара підірвали електроопори, які подають електрику в Крим


У ніч на вівторок 20 жовтня на адмінкордоні з анексованим Кримським півостровом, невідомі підірвали дві електроопори, по яких здійснюється подача електрики на півострів.

Про це повідомили у прес-службі управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Херсонській області, новину передає «Преса України».

Зазначається, що обидві опори лінії Мелітополь-Джанкой отримали пошкодження, однак не впали.

За попередньою інформацією, вибух здійснено мінометними мінами 82-го калібру, які були прив'язані до опори. Дві з них не спрацювали.

На місці інциденту працюють співробітники правоохоронних органів та рятувальники. Чекають піротехнічну групу МВС, яка має знешкодити нерозірвані міни.

Про подію до районного відділу Держслужби з надзвичайних ситуацій повідомили учасники акції із блокування вантажного транспорту, який прямує у Крим з продуктами і товарами.

Нагадаємо, товарна блокада анексованого Росією півострова розпочалася 20 вересня і, за словами організаторів, є безстроковою. Активісти закликають владу скасувати закон «Про створення вільної економічної зони».  

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що припинення поставок електроенергії у Крим може стати наступним етапом блокади.

Читайте також:

Ось тобі й раз

Житель США ненароком сфотографував демона в дитячому музеї (ФОТО)
Ярема Кем 20 жовтня 2015, 13:11

Житель США ненароком сфотографував демона в дитячому музеї (ФОТО)


Новину повідомляє «Преса України».
В місті Форт-Уерт, що в американському штаті Техас, двадцятирічний юнак прийшов в дитячий музей зі своїми 8-річними племінниками. Аби чимось себе зайняти, хлопець почав фотографувати за допомогою свого смартфона. На одному із знімків «позувала» чорна страхітлива фігура, яка, на  думку хлопця, є не що іншим, як демоном. 

За словами Кевіна Брауна,автора фотографії, прийшовши додому, він показав своїй 25-річній сестрі всі фотографії. Однак увагу дівчини привернула страшна темна фігура, яка нагадувала людину в лахмітті. 

«Ми спершу подумали, що це якась безпритульна жінка. Але я можу поклястися, що не бачив її там, коли навіть робив фотографію. В музей в основному приходять батьки з дітьми, навряд чи туди пустили би бездомну», - розповів Браун. 

Хлопець довго не міг заснути через фотографію, але врешті Кевін зрозумів, що потрібно висвітлити знімок. У нього «душа в п’ятки заховалася», коли він побачив демонічну гримасу незнайомця. Він намагався не лякати свою сестру побаченим, але вона ненавмисне відкрила відредаговані фото на комп’ютері і жахнулася. 

«Таке враження, що у цієї істоти голий череп замість обличчя», - ділиться враженнями дівчина, додавши, що тепер ні ногою більше в музей. 

Найцікавіше те, що Кевін знайшов дивну інформацію про даний заклад в просторах інтернету. Як відомо, колишній працівник музею розповів, що в музеї відбуваються дивні речі. Наприклад, камери знімають якісь незрозумілі тіні, в залах самі по собі переміщаються експонати.

Всяка угода з москалями....

ОБСЄ зафіксувала скупчення військової техніки бойовиків
19 жовтня, 2015 - 22:33
Фото Reuters

Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки та співробітництва у Європі знову фіксує скупчення військової техніки бойовиків у порушення визначених Мінськими угодами місць для відведення озброєння, повідомляє "УНІАН".

Про це йдеться у звіті місії.

Зокрема, безпілотні літальні апарати СММ помітили на територіях, які є підконтрольними бойовикам "ДНР", два основних бойових танки - в районі Безіменного (за 29 км на схід від Маріуполя), 26 танків та 120-мм зенітно-ракетний комплекс 9K35 "Стріла-10М" - в районі Сонцевого (за 57 км на південний схід від Донецька), три танки - в районі Мічуриного (за 55 км на північний схід від Маріуполя), дві 122-мм самохідні гаубиці 2С1 "Гвоздика" - в районі "Октябрь" (за 28 км на північний схід від Маріуполя).

Також у звіті сказано, що безпілотник місії потрапив під електронне глушіння сигналу над підконтрольною бойовикам "ДНР" територією Зайченко (25 км на північний схід від Маріуполя).

В районі Комсомольського (43 км на південний схід від Донецька) було помічено шість танків.

Нагадаємо, що бійці АТО готові до другого етапу відведення озброєння.

Джерело: Новини УНІАН

Іще один "успіх" нової влади

"Беркутівець", який розганяв Майдан 30 листопада, – досі в лавах МВСПонеділок, 19 жовтня 2015, 15:35 
документ

Командир роти "Беркута" Євген Антонов, який став відомим після кривавого розгону Майдану 30 листопада 2013 року, досі працює в Міністерстві внутрішніх справ.

Про це йдеться у відповіді з МВС від 5 жовтня на депутатський запит Ігоря Луценка, який депутат публікує у своєму блозі на "Українській правді".

"Беркутівець" Євген Антонов, який розганяв Майдан 30 листопада, досі служить у МВС

"Всі ці майже два роки міністерство внутрішніх справ в судах, в службових розслідуваннях захищало і захищає беркутівців", - обурюється Луценко.

Командир роти "Беркута" Євген Антонов під час розгону Майдану

Історії Антонова він протиставляє історію активіста Андрія Медведька, якого утримують у СІЗО за звинуваченням у причетності до вбивства журналіста Олеся Бузини.

Андрій Медведько

"До Майдану на нього полювали тітушки і служба зовнішнього спостереження МВС як на опозиційного активіста. Пройшов Майдан, пройшов так звану АТО. Коли він повернувся з фронту, ті самі міліцонери, що полювали на нього до Майдану, "закрили" Андрія Медведька за звинуваченням у "вбивстві Бузини", - зазначає депутат.

"Успіх" умиротворення ху*ловців

Амнистия в действии: "начштаба ДНР" баллотируется на местных выборах
19 октября 2015, 20:011.4т


Амнистия в действии: "начштаба ДНР" баллотируется на местных выборах - фото 1
  • 1/3
    Бигборд с агитацией Константина Водопьянова|© Facebook Кирилла Сазонова
  • Амнистия в действии: "начштаба ДНР" баллотируется на местных выборах - фото 2

  • 3/3
    Константин Водопьянов |© Facebook Кирилла Сазонова

Начальник так называемого "штаба" террористической организации "ДНР" Константин Водопьянов баллотируется в депутаты горсовет Славянска от Аграрной партии.

Об этом в Facebook сообщил политолог Кирилл Сазонов, попросив начальника РУ ГУМВД Украины в Донецкой области Вячеслава Амброськина объяснить, как работает амнистия.

В июне прошлого года Водопьянов заявлял, что "нет такого президента (Украины Петра, - ред.) Порошенко и нет такого государства Украина".

Чи звершиться правосуддя відносно Героїв"Небесної сотні"

За побиття Тимошенко дали по три роки тюрми
Денис Марценко 19 жовтня 2015, 20:05
 
За побиття Тимошенко дали по три роки тюрми


Новину передає «Преса України» з посиланням на прес-службу партії «Батьківщина».
Комінтернівський райсуд Харкова підтвердив факт побиття працівниками Качанівської колонії ув’язненої Юлії Тимошенко, що сталося 20 квітня 2012 року. Суд постановив про позбавлення волі терміном на три роки першого заступника начальника колонії Андрія Коваленка та заступника начальника колонії Андрія Парамея. Про це повідомив нардеп Сергій Власенко.

«Як установлено рішенням суду, фізичне насильство до Юлії Тимошенко застосували тепер уже колишні співробітники колонії: перший заступник начальника колонії Андрій Коваленко, заступник начальника колонії Андрій Парамей та старший інспектор колонії Євген Зимогляд (по третій особі справа виділена в інше провадження, оскільки вона зникла з території України)», - йдеться у повідомленні.

Захисники Тимошенко також зазначають, що Андрій Парамей отримав 3 роки ув’язнення з відстрочкою виконання на 3 роки. Суд сприйняв доводи Юлії Тимошенко та її захисту щодо зменшення покарання для нього через те, що ще під час перебування лідера «Батьківщини» в лікарні Парамей повністю розкаявся, вибачився перед Юлією Тимошенко та надав захисту цінну інформацію.

"бойовий гопак" теж доречі

Українських бійців озброять гвинтівками «Гопак»
Оля Гузенко 19 жовтня 2015, 15:52
 
Українських бійців озброять гвинтівками «Гопак»


Про це повідомляє прес-служба «Укроборонпрому», передає «Преса України».
Завод з виготовлення зброї «Маяк», що розташований у Києві, розробив новітню портативну гвинтівку під назвою «Гопак». Якщо вона успішно пройде всі випробування, то поступить на озброєння українського війська.

«Новітню оперативно-портативну гвинтівку «Гопак», розроблену фахівцями ПАТ «Завод «Маяк», презентували в рамках XII Міжнародної спеціалізованої виставки «Зброя та безпека 2015» 22-25 вересня. Після здійснення державних випробувань нова розробка потрапить на озброєння української армії», - йдеться в повідомленні прес-служби.

Гвинтівка має такі характеристики:  вага – близько 5 кг, калібр - 7,62х39. З цієї зброї можна здійснити 30 пострілів у хвилину. При необхідності солдат може доукомплектувати її спеціальним глушником.

Розробники гвинтівки називають її «бойовим гопаком». В «Укроборонпромі» розповіли, що київський завод «Маяк» якраз і займається розробкою нових видів зброї, її модернізацією та випробуванням. 

Нагадаємо, саме на цьому заводі презентували новий міномет під назвою «Молот» калібру 120 мм. Створений він був на основі радянського зразка, однак його дещо вдосконалили. Вченим вдалося його полегшити, але при цьому зробити більш витривалий ствол. Наразі ці міномети проходять випробування на базі заводу.

"Оплот" буде незайвим

У Міноборони розповіли, коли українська армія отримає танки «Оплот»
Денис Марценко 19 жовтня 2015, 19:34

У Міноборони розповіли, коли українська армія отримає танки «Оплот»


Новину передає «Преса України» з посиланням на прес-службу МОУ.
Українські танки «Оплот» надійдуть на передову наступного року. Вони будуть оснащеними натівськими системами керуванням вогнем. Утім, освоєння нового озброєння буде досить складним процесом, кажуть у Міністерстві оборони.

Нині «Оплоти» експортують у деякі країни світу. Покращити характеристики прицілу допоможуть польські експерти. 

«Танк «Оплот» був прийнятий на озброєння у 2010 році, також він експортується у деякі країни світу. Зараз Харківський завод отримує гроші на розвиток його виробництва. Освоїти даний зразок в Україні буде досить складно. Треба навчити його експлуатації особовий склад, потім включити до складу навчальних підрозділів, а тільки потім, після набуття здатності особового складу, вводити «Оплот» в підрозділи Збройних Сил», - розповів начальник бронетанкового управління ЗСУ генерал-майор Юрій Мельник.

За його словами, держконцерн «Укроборонпром» домовився з партнерами в Польщі, які працюватимуть над покращенням прицілу, встановленням оптичних приладів, модернізацією системи управління вогнем 

«Екіпажі зможуть бачити далі і стріляти влучно, що головне для наших танкістів», - додав Мельник.

У Збройних силах України звітують про повне забезпечення бойових частин бронетанковим озброєнням до кінця 2015 року.

Нагадаємо, президент США Барак Обама підписав розпорядження про надання Україні контрбатарейних станцій великої дальності. Вони дадуть змогу визначати координати точки, звідки ворог веде вогонь, і негайно відповідати на атаку противника до того, як той змінить місце дислокації.