хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Бездіяльність влади обертається ....

Біля Чонгара підірвали електроопори, які подають електрику в Крим
Саша Дащук 20 жовтня 2015, 12:18
 
Біля Чонгара підірвали електроопори, які подають електрику в Крим


У ніч на вівторок 20 жовтня на адмінкордоні з анексованим Кримським півостровом, невідомі підірвали дві електроопори, по яких здійснюється подача електрики на півострів.

Про це повідомили у прес-службі управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Херсонській області, новину передає «Преса України».

Зазначається, що обидві опори лінії Мелітополь-Джанкой отримали пошкодження, однак не впали.

За попередньою інформацією, вибух здійснено мінометними мінами 82-го калібру, які були прив'язані до опори. Дві з них не спрацювали.

На місці інциденту працюють співробітники правоохоронних органів та рятувальники. Чекають піротехнічну групу МВС, яка має знешкодити нерозірвані міни.

Про подію до районного відділу Держслужби з надзвичайних ситуацій повідомили учасники акції із блокування вантажного транспорту, який прямує у Крим з продуктами і товарами.

Нагадаємо, товарна блокада анексованого Росією півострова розпочалася 20 вересня і, за словами організаторів, є безстроковою. Активісти закликають владу скасувати закон «Про створення вільної економічної зони».  

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що припинення поставок електроенергії у Крим може стати наступним етапом блокади.

Читайте також:

3

Коментарі

120.10.15, 19:24

Ще трохи і рошенюки татар пресуватимуть не згірш путлєра

    221.10.15, 09:31

    ***товарна блокада півострова розпочалася 20 вересня і є безстроковою***
    Як кажуть місцеві, ВДЕНЬ йде блокада, сотні машин стоять...- а ВНОЧІ ВІЛЬНО ЇДУТЬ ТІ, ХТО ЗАПЛАТИВ за провозку "контрабаса"!
    Бо якби блокада була ПОВНОЮ - то якого біса ті автівки там СТОЯЛИ? - давно би всі пороз'їхались!