хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Ось тобі й раз

Житель США ненароком сфотографував демона в дитячому музеї (ФОТО)
Ярема Кем 20 жовтня 2015, 13:11

Житель США ненароком сфотографував демона в дитячому музеї (ФОТО)


Новину повідомляє «Преса України».
В місті Форт-Уерт, що в американському штаті Техас, двадцятирічний юнак прийшов в дитячий музей зі своїми 8-річними племінниками. Аби чимось себе зайняти, хлопець почав фотографувати за допомогою свого смартфона. На одному із знімків «позувала» чорна страхітлива фігура, яка, на  думку хлопця, є не що іншим, як демоном. 

За словами Кевіна Брауна,автора фотографії, прийшовши додому, він показав своїй 25-річній сестрі всі фотографії. Однак увагу дівчини привернула страшна темна фігура, яка нагадувала людину в лахмітті. 

«Ми спершу подумали, що це якась безпритульна жінка. Але я можу поклястися, що не бачив її там, коли навіть робив фотографію. В музей в основному приходять батьки з дітьми, навряд чи туди пустили би бездомну», - розповів Браун. 

Хлопець довго не міг заснути через фотографію, але врешті Кевін зрозумів, що потрібно висвітлити знімок. У нього «душа в п’ятки заховалася», коли він побачив демонічну гримасу незнайомця. Він намагався не лякати свою сестру побаченим, але вона ненавмисне відкрила відредаговані фото на комп’ютері і жахнулася. 

«Таке враження, що у цієї істоти голий череп замість обличчя», - ділиться враженнями дівчина, додавши, що тепер ні ногою більше в музей. 

Найцікавіше те, що Кевін знайшов дивну інформацію про даний заклад в просторах інтернету. Як відомо, колишній працівник музею розповів, що в музеї відбуваються дивні речі. Наприклад, камери знімають якісь незрозумілі тіні, в залах самі по собі переміщаються експонати.

9

Коментарі

120.10.15, 13:58

Демони дійсно є як злі ангели в світі і щоб іх вигнати з приміщення треба його освятити МЕСОЮ за участю священика святою водою та на всі 4 сторони світу повісити або намалювати ХРЕСТИ та певні чудотворні ікони а над дверима ікону СВЯТОГО МИКОЛАЯ = ІГРАШКИ а особливо продукти куплені в непосвяченім магазині треба особисто побожним людям з правої руки окропити свяченою водою та вносячи КОЖНУ РІЧ в оселю ЩИРО сказати ЦЕ Я в хату все НЕСУ з СВЯТИМ БОГОМ який за молитвами ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ і всіх святих та нас грішних СЛАВНО дасть МЕНІ І ТИМ ХТО ЖИВЕ В ДОМІ ЦІМ ТА КРАЮ МОЇМ над нечистю БІЛЬШУ Й СКОРШУ перемогу ! Викидаючи сміття треба казати=ГЕТЬ нечисть від мене і від мого краю та особливо з моєі душі й хати=НОСІТЬ ВЕРВИЦІ НА ШИЇ =ЩасТИhttp://blog.i.ua/user/4400999 СПАСИБог

    220.10.15, 18:03Відповідь на 1 від SOKILDNISТЕR+

    Дякую!

      321.10.15, 09:10Відповідь на 1 від SOKILDNISТЕR+

      Гарна порада!
      Моя знайома саме ТАК "виганяла бісів з хатинки" - спочатку лише молилась всенощно, і САМА кропила "святою водою" з РІЗНИХ церков \не помогло!!!\... Потім попів запрошувала, щоб освятили хату - аж ТРОЄ приходили \знов таки з різних церков!!!\ = і все БЕЗ ТОЛКУ...
      Так і попала, бідолашна, у "психушку"...
      *** А що потрібно було зробити - про це у моїй замітці http://blog.i.ua/user/295100/1666868/ = "ЯК Я ЧОРТІВ ГАНЯВ"

        421.10.15, 15:30Відповідь на 3 від Богдан Ляшко

        Привіт й кращі побажання ВАМ брате й всім патріотам Украіни ! Ваш посил цікавий та чортів ви не ганяли а лиш їжака та ласку=Ми ж як священики радимо ВАМ почитати що таке "ЕКЗОРЦИЗМ" та знаємо багато випадків що саме такі наші поради помагають людям...Дякуємо за пораду ЯКУ ПРОЧИТАЛИ у ВАС !Промывка СПИРТОМ + ЖГУЧИЙ ПЕРЕЦ = лучшее средство при ожогах\ при открытых ранах – ХОРОШО ПРИСЫПАТЬ ПЕРЦЕМ – перевязать, и
        оставить на 2-3 дня! За это время рана затягивается молодой кожицей,
        она НИКОГДА НЕ ГНИЕТ, и никогда бинт НЕ "приклеивается" к ране.
        Только первые 10-15 минут слышно Мягкую Пульсирующую Боль – а
        дальше все затихает! Ведь рецепторы,которые ощущают ЖГУЧЕСТЬ
        перца, есть только на СЛИЗИСТЫХ поверхностях кожи.
        Зато все заживает, как на собаке! СПАСИ БОЖЕ нашу Україну

          521.10.15, 23:07

          *ros e*