Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Чи звершиться правосуддя відносно Героїв"Небесної сотні"

За побиття Тимошенко дали по три роки тюрми
Денис Марценко 19 жовтня 2015, 20:05
 
За побиття Тимошенко дали по три роки тюрми


Новину передає «Преса України» з посиланням на прес-службу партії «Батьківщина».
Комінтернівський райсуд Харкова підтвердив факт побиття працівниками Качанівської колонії ув’язненої Юлії Тимошенко, що сталося 20 квітня 2012 року. Суд постановив про позбавлення волі терміном на три роки першого заступника начальника колонії Андрія Коваленка та заступника начальника колонії Андрія Парамея. Про це повідомив нардеп Сергій Власенко.

«Як установлено рішенням суду, фізичне насильство до Юлії Тимошенко застосували тепер уже колишні співробітники колонії: перший заступник начальника колонії Андрій Коваленко, заступник начальника колонії Андрій Парамей та старший інспектор колонії Євген Зимогляд (по третій особі справа виділена в інше провадження, оскільки вона зникла з території України)», - йдеться у повідомленні.

Захисники Тимошенко також зазначають, що Андрій Парамей отримав 3 роки ув’язнення з відстрочкою виконання на 3 роки. Суд сприйняв доводи Юлії Тимошенко та її захисту щодо зменшення покарання для нього через те, що ще під час перебування лідера «Батьківщини» в лікарні Парамей повністю розкаявся, вибачився перед Юлією Тимошенко та надав захисту цінну інформацію.

4

Коментарі